Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Je mi te lito, protoze nevis, co skutecna laska vubec znamena. Tva milenka bude brzy na nmiste tve manzelky a ty zahnes znovu. Jinak behem 7 let vztahu 4× zahnout, muzu se zeptat, proc sis vubec svoji zenu vzal a poridil sis s ni dite??
Jistě, vyděláváš dostatek peněz, milence dáváš dárky, jezdíš s ní na dovolenou… ta tě určitě má ráda a byla by s tebou i kdybys peníze neměl.
Chlapče, měl bys dospět a to co nejdříve. Narozením dítěte se vztahy mění. Najednou tu je někdo jiný, než ty, kdo má veškerou pozornost a přednost. Měl bys přesunout centrum myšlení od rozkroku zpět do mozku a být rád, že máš ženu, krásné dítě a neblbnout s milenkou.
Milenka chce byt oficialni, jinymi slovy za chvili bude chtit tez miminko, tobe prebehne pres ceytu dalsi opravdova laska…
Od manzelky odejdi, bude to bolet, ale pokud ji nenechas v existencnim marastu a budes o sve dite pecovat, tak ona se oklepe a bude zas dobre.
Jen z me osobni zkusenost, muj ex se tez straaaasne zamiloval. A kdyz jsem ho konecne vykopla, tak prstickem hrabal a spendlickem kopal, s milenkou uz davno neni, dve rozvracene rodiny. No ale hlavne ze ti dva sli tomu stesticku naproti
![]()
Poblouznění a zamilovanost netrva vecne a navic u nekoho kdo dokazal 4× zahnout. Jednou muzes litovat ze si od rodiny odesel a okoli se na to taky nebude tvarit nejlip. Pak ti milenka rekne at nedavas tolik penez rodine atd tad a navic je tam potom vikendy s tatou casem a bude se to milence libit? Neni to jen zlatokopka? Nesnasim zensky co rozbiji rodiny, jo vim stane se ze laska je mocna ale…
![]()
Být tebou, od manželky odejdu - uvolni místo někomu, kdo z ní nebude dělat krávu. (Omlouvám se za silná slova, ale nějak nemůžu jinak, v tomto se mi nedostává jakékoliv empatie.)
EDIT:
A to, že věrohodně zatloukáš, může být jenom tvé zdání. Ženské mají dobrou intuici - takže třeba svým doznáním rozsekneš něco, co se někde tajně mele i v tvé ženě.
Příspěvek upraven 22.08.15 v 15:08
Doufam, ze pouzivas kondom. Ono spat s ni a s manzelkou, achjoooooooo
![]()
Je to smutné a to velmi
, az se z milenky stane to co z manzelky bude to nanovo. Nevíš co je milovat, kdyz si dokázal 4× zahnout ve vztahu. Je mi líto tvé ženy, protoze jsi ji zkazil evidentně život! Byla by s tebou kdyby o neverach věděla? Pochybuji? Milenka, byla by s tebou kdyby jsi neměl peníze, nedával ji dárečky jak sám píšeš a nejel si s ni na dovolenou.
A co dcera? Proč, dnes musí byt tolik rozvedený co manželství z blbosti? Co ty deti? V čem pak mají hledat vzor??
Příspěvek upraven 22.08.15 v 15:07
Tak jestli tohle není blbej vtípek, tak máš problém. V pocitu vlastní dokonalosti nebo v její iluzi. Proč sis tu svou nedokonalou ženu bral, když tě není hodna a zahýbal jsi jí už během chození?
Možná je tvá milenka fyzicky krásná, ale z hlediska osobnosti, duše o její kráse a charakteru pochybuji. Když je schopna si začít se ženáčem, který má doma těhuli, resp. malé dítě, a neštítí se rozbít mu rodinu. Takže ano, vy dva jste si rovni a „dokonale“ se k sobě hodíte. Jen do toho
.
Příspěvek upraven 22.08.15 v 15:07
Heled´. Láska si nevybírá. Nebudu tady ze sebe dělat světici, dělat k tobě blicí smajly. Ne.
Jsme jen lidi, stává se to.
Taky se mi to stalo, vedla jsem dvojí život, dnes už žiji devátým rokem s tím milencem. Když vztah nefunguje oboustranně, nemá to smysl.
I když… U nás opravdu nefungoval, pro mne byl milenec vyústěním dlouhodobého žití v tak nějak citově nefungujícím vztahu, tebe čeká mladá holka, co bude chtít rodinu, zázemí, luxus, kdesi cosi…Popřemýšlej nad odchodem pořádně. Ten krok už vrátit nepůjde…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, protože potřebuji poradit, řekla, že mám psát pod rouškou anonymity, aby nebyla spojována s tímhle problémem. Nemohu si doma zakládat nick kvůli manželce.
Vím, je to
, ale nedokážu si pomoct.
Je mi 39 roků, jsem ženatý, manželce je 31 roků, máme 8mi měsíční dceru.
Do práce nám přišla před rokem - v době, kdy manželka byla ještě těhotná nová kolegyně, svobodná, bezdětná, opravdu krásná žena, je jí 25 roků, dlouho jsme kolem sebe jen chodili, pokukovali až to přešlo postupem času v něco víc, to už byla malá na světě.
Teď je to ve fázi, kdy jsme do sebe šíleně zamilovaní, spíme spolu, byli jsme spolu i na dovolené, kdy jsem se manželce věrohodně vymluvil na služební cestu.
Před manželkou se přetvařuji, vím, že ani nic netuší, spím s ní tak jako před tím, což znamená asi 4× týdně, ale u toho stejně myslím na milenku. S telefonem se nikde neschovávám, nekontroluji jej atd., máme s milenkou jasná pravidla, která musí dodržovat, nevím, jak dlouho jí to vydrží, je to ještě jak už jsem se zmínil mladá holka, která tohle nemá zapotřebí.
Manželka nijak nestrádá, pracuji ve firmě, kde mám dobré pracovní zařazení a vydělávám velmi nadprůměrné peníze, manželka dá se říct si žije v luxusu, samozřejmě že jí kupuji i dárečky, ale to stejně tak i milence, jinak by to prostě nešlo.
Nevím, co mám dělat, od manželky bych chtěl odejít, protože se jen trápím a nikam to nevede, samozřejmě, že mám rád naši dceru, pro kterou chci jen to nejlepší, snažím se je brát na výlety, za chvíli spolu letíme všichni na dovolenou, manželce dávám hodně peněz pro radost sobě i dcerce, ale není to život, jaký bych chtěl, je to pro mě velmi ubíjející.
Manželka opravdu nic netuší, chovám se tak jako předtím.
Neříkám, že jsem byl vždycky svatoušek, je to ve mně, že během našeho vztahu i s chozením což je do dneška asi 7 let jsem asi 4× zahnul, nebyly v tom city, byla to třeba návštěva klubu s kamarády, manželka se to nikdy nedozvěděla, ale tohle je jiné, jsou v tom velké city, nedovedu si vůbec představit, že bych měl milence zahnout, i když vlastně spím se svojí ženou, že…
Další věc je ta, že vůbec nevím, co manželce říct, protože ona nic netuší a asi by se divila, jako manžel funguji dokonale.
Chtěl bych se rozvést, nechat manželce byt, dávat jí dostatek peněz pro sebe i pro dceru, dusím se v tomhle vztahu, nebaví mě to a stejně myslím na milenku, které již dochází trpělivost a chce, abychom spolu začali žít, což já chci taky a jak…
Kdo jiný by měl poradit než ženy, nikdo o tom neví, kromě letité kamarádky od dětství, od které píši.
Děkuji za rady a za to, že jste přečetli můj příběh až do konce.