Zamiloval jsem se jinde - vedu dvojí život

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12154
22.8.15 20:43

@misi11, víš, že jsme těžce OT? Zlobíme a admini nám to tu zamknou a promažou… :oops: :mrgreen:

„Milovník“ má asi práci, čerti vědí, kdy zase napíše, tak to tu plevelíme. Navíc mi to lahvové nějak nechutná, děti mi odmítají pustit Harryho Pottera :(.

• načítám...
3977
22.8.15 20:52

Nechej si obě, manželka to nepozná, pokud to budeš dělat chytře. Milenku budeš muset trochu zklidnit, aby neudělala nějakou hovadinu. Tak to můžeš nějakou dobu praktikovat a jakmile bude milenka dotěrná nebo už tě nebude bavit, tak ji vyměň. Akorát bych ji moc nezvykal na drahé dárky, to přece není zapotřebí.

• načítám...
2249
22.8.15 20:55

@jipo ale oni se MILUJÍ a chtějí být spolu!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
3977
22.8.15 21:05

Tak to bych radil počkat, jak se to vystříbří. Časem třeba zjistí, že to není tak divoké.

• načítám...
14642
23.8.15 10:27

Teda jako sorry, ale pokud to je pravda, tak o takového chlapa bych si neopřela ani kolo. 8)

• načítám...
Anonymní
23.8.15 11:12

Vážení, děkuji za vaše odpovědi, i když některé rýpavé, ale na to mě kamarádka upozorňovala, zatím jsem se rozhodl, že manželce nic neřeknu, budu pokračovat ve vztahu s milenkou a časem se to nějak rozlouskne, tím bych to uzavřel a jdu k manželce na oběd, stavil jsem se jen za kamarádkou na kus řeči, tak se nezlobte, když nebudu již dnes odpovídat.

• Upravit
3522
23.8.15 11:14
@Anonymní píše:Je mi 39 roků, jsem ženatý, manželce je 31 roků, máme 8mi měsíční dceru.
Do práce nám přišla před rokem - v době, kdy manželka byla ještě těhotná nová kolegyně, svobodná, bezdětná, opravdu krásná žena, je jí 25 roků…

Naprosto učebnicový příklad: po narození dítětě v rodině má chlap pocit, že veškerá pozornost se soustředí na miminko, případně se dělí dvěma. :roll: Žena - maminka je v této době samozřejmě trochu jiná, ale to se časem zase změní. Bude z ní ještě větší sexuální dračice.
To samé Tě bude čekat později s milenkou. Mám několik kamarádů a takový dvojí život je strašně ničil. Zůstaň s rodinou a děkuj osudu, že máš krásnou manželku!
Tvé sexuální choutky a potřeby běž řešit „na privát“ nebo do erotického klubu apd. Takto to vyřešili moji kámoši a dnes jsou stále s rodinou. Vlastní dítě by nikdy neopustili!!! Milenka také zestárne - holky v „klubu“ budou pořád mladé - uvažuj hlavou. Rozhodni se správně. ;)

Příspěvek upraven 23.08.15 v 11:20

• načítám...
24857
23.8.15 11:20

@anonymni

Casanova opouští scénu, propadák. Hele Casanova, bude fakt lepší, když půjdeš domu a pohádky budeš vyprávět sve dcerce.Ale ty národní, ty poctivý.

• načítám...
Lojzkata
23.8.15 13:53

Co k tomu říct… jen dávej pozor, aby za chvíli nebyla milenka těhotná a třeba i manželka :think:

• Upravit
Lojzkata
23.8.15 14:02
@tanker píše:
Naprosto učebnicový příklad: po narození dítětě v rodině má chlap pocit, že veškerá pozornost se soustředí na miminko, případně se dělí dvěma. :roll: Žena - maminka je v této době samozřejmě trochu jiná, ale to se časem zase změní. Bude z ní ještě větší sexuální dračice.
To samé Tě bude čekat později s milenkou. Mám několik kamarádů a takový dvojí život je strašně ničil. Zůstaň s rodinou a děkuj osudu, že máš krásnou manželku!
Tvé sexuální choutky a potřeby běž řešit „na privát“ nebo do erotického klubu apd. Takto to vyřešili moji kámoši a dnes jsou stále s rodinou. Vlastní dítě by nikdy neopustili!!! Milenka také zestárne - holky v „klubu“ budou pořád mladé - uvažuj hlavou. Rozhodni se správně. ;)Příspěvek upraven 23.08.15 v 11:20

to je rada nad zlato :mrgreen:, zakladatel se ale zamiloval do milenky, nehedá nějaké zpoestření s holkama v klubu :mrgreen:

• Upravit
16775
23.8.15 14:36
@Anonymní píše:
Vážení, děkuji za vaše odpovědi, i když některé rýpavé, ale na to mě kamarádka upozorňovala, zatím jsem se rozhodl, že manželce nic neřeknu, budu pokračovat ve vztahu s milenkou a časem se to nějak rozlouskne, tím bych to uzavřel a jdu k manželce na oběd, stavil jsem se jen za kamarádkou na kus řeči, tak se nezlobte, když nebudu již dnes odpovídat.

Tvl… to jsi vazne CHLAP :potlesk: :potlesk: :potlesk: koule nemas? :roll:

• načítám...
16775
23.8.15 14:36
@radúna píše:
@misi11, víš, že jsme těžce OT? Zlobíme a admini nám to tu zamknou a promažou… :oops: :mrgreen:„Milovník“ má asi práci, čerti vědí, kdy zase napíše, tak to tu plevelíme. Navíc mi to lahvové nějak nechutná, děti mi odmítají pustit Harryho Pottera :(.

Co promazat, odtajnit by to chtelo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
16775
23.8.15 14:37
@Anonymní píše:
Casanova opouští scénu, propadák. Hele Casanova, bude fakt lepší, když půjdeš domu a pohádky budeš vyprávět sve dcerce.Ale ty národní, ty poctivý.

Stahl ocas :mrgreen: na vic nema :mrgreen:

• načítám...
mowla
23.8.15 14:38
@jipo píše:
Nechej si obě, manželka to nepozná, pokud to budeš dělat chytře. Milenku budeš muset trochu zklidnit, aby neudělala nějakou hovadinu. Tak to můžeš nějakou dobu praktikovat a jakmile bude milenka dotěrná nebo už tě nebude bavit, tak ji vyměň. Akorát bych ji moc nezvykal na drahé dárky, to přece není zapotřebí.

S tím souhlasím, dárečky bych taky zkrouhla, ať zbyde víc na manželku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
3522
23.8.15 14:41
@Lojzkata píše:
to je rada nad zlato :mrgreen:, zakladatel se ale zamiloval do milenky, nehedá nějaké zpoestření s holkama v klubu :mrgreen:

Lojzkata: zamilovanost skončí nejdéle za 2 roky a co pak? :mrgreen: Musím mu přeci poradit… :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová