Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@misi11, víš, že jsme těžce OT? Zlobíme a admini nám to tu zamknou a promažou…
![]()
„Milovník“ má asi práci, čerti vědí, kdy zase napíše, tak to tu plevelíme. Navíc mi to lahvové nějak nechutná, děti mi odmítají pustit Harryho Pottera
.
Nechej si obě, manželka to nepozná, pokud to budeš dělat chytře. Milenku budeš muset trochu zklidnit, aby neudělala nějakou hovadinu. Tak to můžeš nějakou dobu praktikovat a jakmile bude milenka dotěrná nebo už tě nebude bavit, tak ji vyměň. Akorát bych ji moc nezvykal na drahé dárky, to přece není zapotřebí.
Tak to bych radil počkat, jak se to vystříbří. Časem třeba zjistí, že to není tak divoké.
Teda jako sorry, ale pokud to je pravda, tak o takového chlapa bych si neopřela ani kolo. ![]()
Vážení, děkuji za vaše odpovědi, i když některé rýpavé, ale na to mě kamarádka upozorňovala, zatím jsem se rozhodl, že manželce nic neřeknu, budu pokračovat ve vztahu s milenkou a časem se to nějak rozlouskne, tím bych to uzavřel a jdu k manželce na oběd, stavil jsem se jen za kamarádkou na kus řeči, tak se nezlobte, když nebudu již dnes odpovídat.
@Anonymní píše:Je mi 39 roků, jsem ženatý, manželce je 31 roků, máme 8mi měsíční dceru.
Do práce nám přišla před rokem - v době, kdy manželka byla ještě těhotná nová kolegyně, svobodná, bezdětná, opravdu krásná žena, je jí 25 roků…
Naprosto učebnicový příklad: po narození dítětě v rodině má chlap pocit, že veškerá pozornost se soustředí na miminko, případně se dělí dvěma.
Žena - maminka je v této době samozřejmě trochu jiná, ale to se časem zase změní. Bude z ní ještě větší sexuální dračice.
To samé Tě bude čekat později s milenkou. Mám několik kamarádů a takový dvojí život je strašně ničil. Zůstaň s rodinou a děkuj osudu, že máš krásnou manželku!
Tvé sexuální choutky a potřeby běž řešit „na privát“ nebo do erotického klubu apd. Takto to vyřešili moji kámoši a dnes jsou stále s rodinou. Vlastní dítě by nikdy neopustili!!! Milenka také zestárne - holky v „klubu“ budou pořád mladé - uvažuj hlavou. Rozhodni se správně. ![]()
Příspěvek upraven 23.08.15 v 11:20
Casanova opouští scénu, propadák. Hele Casanova, bude fakt lepší, když půjdeš domu a pohádky budeš vyprávět sve dcerce.Ale ty národní, ty poctivý.
Co k tomu říct… jen dávej pozor, aby za chvíli nebyla milenka těhotná a třeba i manželka ![]()
@tanker píše:
Naprosto učebnicový příklad: po narození dítětě v rodině má chlap pocit, že veškerá pozornost se soustředí na miminko, případně se dělí dvěma.Žena - maminka je v této době samozřejmě trochu jiná, ale to se časem zase změní. Bude z ní ještě větší sexuální dračice.
To samé Tě bude čekat později s milenkou. Mám několik kamarádů a takový dvojí život je strašně ničil. Zůstaň s rodinou a děkuj osudu, že máš krásnou manželku!
Tvé sexuální choutky a potřeby běž řešit „na privát“ nebo do erotického klubu apd. Takto to vyřešili moji kámoši a dnes jsou stále s rodinou. Vlastní dítě by nikdy neopustili!!! Milenka také zestárne - holky v „klubu“ budou pořád mladé - uvažuj hlavou. Rozhodni se správně.Příspěvek upraven 23.08.15 v 11:20
to je rada nad zlato
, zakladatel se ale zamiloval do milenky, nehedá nějaké zpoestření s holkama v klubu ![]()
@Anonymní píše:
Vážení, děkuji za vaše odpovědi, i když některé rýpavé, ale na to mě kamarádka upozorňovala, zatím jsem se rozhodl, že manželce nic neřeknu, budu pokračovat ve vztahu s milenkou a časem se to nějak rozlouskne, tím bych to uzavřel a jdu k manželce na oběd, stavil jsem se jen za kamarádkou na kus řeči, tak se nezlobte, když nebudu již dnes odpovídat.
Tvl… to jsi vazne CHLAP
koule nemas? ![]()
@Anonymní píše:
Casanova opouští scénu, propadák. Hele Casanova, bude fakt lepší, když půjdeš domu a pohádky budeš vyprávět sve dcerce.Ale ty národní, ty poctivý.
Stahl ocas
na vic nema ![]()
@jipo píše:
Nechej si obě, manželka to nepozná, pokud to budeš dělat chytře. Milenku budeš muset trochu zklidnit, aby neudělala nějakou hovadinu. Tak to můžeš nějakou dobu praktikovat a jakmile bude milenka dotěrná nebo už tě nebude bavit, tak ji vyměň. Akorát bych ji moc nezvykal na drahé dárky, to přece není zapotřebí.
S tím souhlasím, dárečky bych taky zkrouhla, ať zbyde víc na manželku.
![]()
@Lojzkata píše:
to je rada nad zlato, zakladatel se ale zamiloval do milenky, nehedá nějaké zpoestření s holkama v klubu
Lojzkata: zamilovanost skončí nejdéle za 2 roky a co pak?
Musím mu přeci poradit… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat