Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele, at už to píše kdo chce a proč chce…V této situaci si myslím jediné: takových milenek bys našel!!!Pokud máš peníze na dárky a na dovolené, věř, že by se na tebe nalepilo spousta ženských
víš jistě, že té tvojí milence nejde o peníze? Kde máš jistotu, že to bude lepší, když se odstěhuješ k ní? Já ti teda připomenu jednu větu, která je určitě hooodně pravdivá: Z BLÁTA DO LOUŽE. Takto chceš dopadnout, když máš manželku se kterou spíš 4× týdně???fííííííha to je taky dost nééééé, to by se hoodně chlapům líbilo, mít takovou manželku s dítětem, která stíhá sex 4× týdně a s radostí…Každá zamilovanost pomine, ono je fakt, že je to krásný mít ty růžové brýle a neřešit domácnost, děti, běžné starosti atd…co řeší normální manželé a ty to taky jednou budeš řešit s tou tvojí milenkou…
Milenka má svoje peníze, pochází z dobře situované rodiny, má svůj byt a také dobrý plat, to, že ji kupuji dárečky, tak to dělám ze své vlastní vůle, protože ji mám rád a protože ji chci potěšit.
Třeba tu dovolenou si platila sama, trvala na tom, není to typ zlatokopky, ale to ani manželka, ale manželka je zase jiná, není tak cílevědomý člověk, proto taky milenku obdivuji, sám moc dobře vím, že je mladá a že si mlže najít jiného mladšího a svobodného chlapa.
Pro rejpalky, manželka se domluvila nakonec s kamarádkou a společnými dětmi pryč, tak já šel zase ke svojí kamarádce, nechce se mi lapět doma.
@Anonymní píše:
Vážení, děkuji za vaše odpovědi, i když některé rýpavé, ale na to mě kamarádka upozorňovala, zatím jsem se rozhodl, že manželce nic neřeknu, budu pokračovat ve vztahu s milenkou a časem se to nějak rozlouskne, tím bych to uzavřel a jdu k manželce na oběd, stavil jsem se jen za kamarádkou na kus řeči, tak se nezlobte, když nebudu již dnes odpovídat.
Bravo
.
Sám jsi použil blinkajícího smajlíka ve svém úvodním příspěvku nad svým chováním. S tím nelze jinak než souhlasit.
Zahýbáš své ženě, zahýbáš své milence. Jak se jí to líbí? Samotnému se ti to nelíbí a nedokážeš si představit, že milence zahýbáš. Takže je něco, co ti na tomhle stavu vadí.
Ve finále necháváš věci tak, jak jsou.
Víš ty vůbec, co chceš?
Čím víc to čtu, tak tím víc mám pocit, že tvým odchodem k milence si tvoje manželka neskonale polepší ![]()
Můžu se zeptat na ten sex 4×týdně? To je totiž dost důležitý faktor a tak se mi nechce věřit že mezi tebou a manželkou žádný sex. náboj není. A jak čato spíte s milenkou? ![]()
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat na ten sex 4×týdně? To je totiž dost důležitý faktor a tak se mi nechce věřit že mezi tebou a manželkou žádný sex. náboj není. A jak čato spíte s milenkou?
Vždy jsme měli takovou frekvenci spolu spát obden, manželka to pořád vyžaduje a také nechci, aby na to vše přišla, s milenkou je to tak 2× týdně, i když na dovolené několikrát za den. ![]()
Odcházím domů, zítra si z práce založím nick, takže napíši.
Ja te chapu, ja si myslim, ze vetsina muzu proste nebude spokojeno s jednou zenou do konce zivota, tak to proste v prirode nefunguje a clovek je porad svym zpusobem zviratko. ![]()
Ale pruser ja to manzelstvi, decka.
To je zavazek, ktery vsechno komplikuje. Kdybys byl svobodny a mel jen pritelkyni, tak neni co resit. Ale takhle to bude dost neprijemny pro vsechny.
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat na ten sex 4×týdně? To je totiž dost důležitý faktor a tak se mi nechce věřit že mezi tebou a manželkou žádný sex. náboj není. A jak čato spíte s milenkou?
Tohle me taky zaujalo, myslim, ze vetsina muzu(ci zen) zamilovanych jinde, by se sexu s oficialnim partnerem vyhybali a bylo by ho o dost min…
To musí ale stát asi hodně sebezapření nebo ne? Manželce to takhle často taky vyhovuje? Třeba na té frekvenci lpíte takhle křečovitě úplně zbytečně. To máte určený jako přesně dny kdy jo a kdy ne? ![]()
@Scarabeuss píše:
Ja te chapu, ja si myslim, ze vetsina muzu proste nebude spokojeno s jednou zenou do konce zivota, tak to proste v prirode nefunguje a clovek je porad svym zpusobem zviratko.
Ale pruser ja to manzelstvi, decka.To je zavazek, ktery vsechno komplikuje. Kdybys byl svobodny a mel jen pritelkyni, tak neni co resit. Ale takhle to bude dost neprijemny pro vsechny.
Souhlasím s celým příspěvkem.
Kolik lidí je pak nešťastných, když se to provalí (milenecký vztah). ![]()
Stojí to za to? Proč asi hodně pánů navštěvuje pravidelně erotické kluby?
Mají pnutí v rozkroku, ale pořád ještě myslí hlavou a chtějí svou rodinu udržet a neohrozit její rozpad. ![]()
@Scarabeuss píše:
Ja te chapu, ja si myslim, ze vetsina muzu proste nebude spokojeno s jednou zenou do konce zivota, tak to proste v prirode nefunguje a clovek je porad svym zpusobem zviratko.
Ale pruser ja to manzelstvi, decka.To je zavazek, ktery vsechno komplikuje. Kdybys byl svobodny a mel jen pritelkyni, tak neni co resit. Ale takhle to bude dost neprijemny pro vsechny.
Nevím, v čem je to větší prů-ser. Přítelkyně nebo manželka, vždyť je to fuk, koho vlastně podvádí.
Já vím, že obecně se má za to, že z manželství se prý údajně hůř odchází. Je to možná složitější u rozvodového soudu. Ale tohle přece není argument.
Když obšoustník bude chtít z manželství odejít, tak to udělá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat