Zamiloval jsem se jinde - vedu dvojí život

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16775
22.8.15 19:35
@radúna píše:
Já jsem šla na pivo radši. Teď teprve jdu dočítat, kam se to tu posunulo… :lol: :lol:

Ja vcera vinovala, tak dnes asi radsi na suchu :mrgreen: :mrgreen:
Milovnik uz obstastnuje manzelku svou pritomnosti :mrgreen:

• načítám...
8671
22.8.15 19:35
@Anonymní píše:
Byl jsem s kamarádkou na kávě, na tu manželka nežárlí, známe se od malička, měli jsme vedle sebe chaty, za chvilku musím pelášit za manželkou.
Víte, ona manželka je daleko hezčí než milenka, ale ta je taky nádherná, takže si asi dovede představit moji krásnou manželku manželka je totiž taky kočka, ale u milenky je to taková chemie, není to jen o vzhledu, u manželky mě pojilo jen to, že je nádherná, chlapi mi ji záviděli, ale o tom vztah není.
Milenka má pro mě větší šmrnc, je větší potvora a to mě vzrušuje.

Myslím, že si odpověděl sám…běžně totiž chlap zestárne se sexy potvorou. :lol:

• načítám...
21111
22.8.15 19:36
  • načítám...
12154
22.8.15 19:40
@misi11 píše:
Ja vcera vinovala, tak dnes asi radsi na suchu :mrgreen: :mrgreen:
Milovnik uz obstastnuje manzelku svou pritomnosti :mrgreen:

Heh, tak to já dnes pokračuju s tím pivem. Točené došlo, tak si otevřu aspoň lahváče…Jednoho…Možná… :oops: :lol: :lol: :lol:

No a jestli už je „milovník“ doma, tak máme smolíka asi. Z domu nenapíše.

• načítám...
Anonymní
22.8.15 19:45

Moje rada? Rozveď se… vlastní zkušenost. Tohle totiž nikam nevede. Nakonec rozvrátíš oba vztahy tak, že ani jeden nebude funkční. raději zničit jeden než oba. A raději dříve než později.

• Upravit
16775
22.8.15 19:46
@radúna píše:
Heh, tak to já dnes pokračuju s tím pivem. Točené došlo, tak si otevřu aspoň lahváče…Jednoho…Možná… :oops: :lol: :lol: :lol:No a jestli už je „milovník“ doma, tak máme smolíka asi. Z domu nenapíše.

No taky mam vrzani v kloubu ze to vino se v lednicce boji :mrgreen: :mrgreen:

Tak aspon kamaradka by dojit mohla :( :mrgreen:

• načítám...
12154
22.8.15 19:49
@misi11 píše:
No taky mam vrzani v kloubu ze to vino se v lednicce boji :mrgreen: :mrgreen:Tak aspon kamaradka by dojit mohla :( :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty kokos, jsem si prskla na monitor, bude smrdět pivem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
33155
22.8.15 19:52
  • načítám...
16775
22.8.15 19:58
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty kokos, jsem si prskla na monitor, bude smrdět pivem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Toz vino nemas? Nebo rybicky to prebijou urcite :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12154
22.8.15 20:03
@misi11 píše:
Toz vino nemas? Nebo rybicky to prebijou urcite :mrgreen: :mrgreen:

Víno jsem měla včera. Jednu skleničku, nechutnalo mi… :oops: Já jsem stejně spíš pivař.

• načítám...
16775
22.8.15 20:09
@radúna píše:
Víno jsem měla včera. Jednu skleničku, nechutnalo mi… :oops: Já jsem stejně spíš pivař.

Taky jsem pivar :jazyk: ale lahvac neni jak toceny :roll: a se smradaty to moc nejde, ve finale bych je nekde nechala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12154
22.8.15 20:15
@misi11 píše:
Taky jsem pivar :jazyk: ale lahvac neni jak toceny :roll: a se smradaty to moc nejde, ve finale bych je nekde nechala :mrgreen: :mrgreen:

Hihi, já vzala pro jistotu i manžela… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nebyla to ovšem klasická hospoda, ale jen venkovní posezení, takž smráďata lítala na kolech, manžel hlídal a stejně mi to nepomohlo. Dala jsem si třetí a pivečko došlo…A nemíchám. Ze zásady.

• načítám...
16775
22.8.15 20:22
@radúna píše:
Hihi, já vzala pro jistotu i manžela… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nebyla to ovšem klasická hospoda, ale jen venkovní posezení, takž smráďata lítala na kolech, manžel hlídal a stejně mi to nepomohlo. Dala jsem si třetí a pivečko došlo…A nemíchám. Ze zásady.

No tak toho bych tam nechala driv jak smradata :mrgreen: :mrgreen:
ja uz vysla ze cviku, staci pena a je mi faaajn :mrgreen: musim natrenovat zas, at si netrhnu ostudu nekde :mrgreen:

• načítám...
Sonarka
22.8.15 20:37
@pohledzdruhestrany píše:
ale já to fakt nebyl, kdyby jsi bývala měla podezření na mě, já zakládám jen diskuze u guru Járovi :mrgreen:

Jak bych tě mohla podezírat :P :mrgreen:

• Upravit
12154
22.8.15 20:43

@misi11, víš, že jsme těžce OT? Zlobíme a admini nám to tu zamknou a promažou… :oops: :mrgreen:

„Milovník“ má asi práci, čerti vědí, kdy zase napíše, tak to tu plevelíme. Navíc mi to lahvové nějak nechutná, děti mi odmítají pustit Harryho Pottera :(.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová