Zamiloval jsem se jinde - vedu dvojí život

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12154
29.8.15 16:54
@Anonymní píše:
ne, ne. Druhej anonym jsem já. Protože mě s*re, že si tady dělá srandu ze všech. A taky jsem trochu chtěla aby to mělo šťastnej konec. Sorry holky. :(

8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak přece jen sranda?
To moc nevypadá na překlep, ženo…

• načítám...
12154
29.8.15 17:02
@Anonymní píše:
@admin, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.

Takže opět se někdo setsakramentsky bojí, že jeho nick bude odtajněn a radši zamknout a nejlépe smazat, že?

• načítám...
64
29.8.15 17:05
@radúna píše:
8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak přece jen sranda?
To moc nevypadá na překlep, ženo…

Ale ten zakladatel nejsem já!!!

• načítám...
64
29.8.15 17:09

Hloupá jsem ze jsem se za něj vydávala ale já zakladatel nejsem. Anonyme řekni něco třeba že jsem kráva. Ale já jedu jen v těch posledních třech jak říkal anonym. A taky jsem ho chtěla trochu popostrčit k rozhodnutí toť vše.

• načítám...
64
29.8.15 17:14

No a taky bych asi vystoupila z anonymity kdybych to byla já. Stačí ze teď budu pod palnou negativity od ostatních… a anonym mě bude nenávidět… Stejně si myslím že jsme týhle debatě naletěly… NEVÍM…

• načítám...
26270
29.8.15 17:18
@hazema píše:
No a taky bych asi vystoupila z anonymity kdybych to byla já. Stačí ze teď budu pod palnou negativity od ostatních… a anonym mě bude nenávidět… Stejně si myslím že jsme týhle debatě naletěly… NEVÍM…

v klidu, pod žádnou palbou nebudeš a anonymovi jsi srdečně jedno, takže o nenávisti nemůže být řeč…klídek ;)

• načítám...
64
29.8.15 17:19
@Malaga píše:
v klidu, pod žádnou palbou nebudeš a anonymovi jsi srdečně jedno, takže o nenávisti nemůže být řeč…klídek ;)
Děkuju :oops:
  • načítám...
26270
29.8.15 17:20
@Anonymní píše:
"":https://www.emimino.cz/profil/admin/, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.

A zase jeden statečnej hrdina, který nebyl poplácán po rameni, tak raději bere roha…
njn, není se čemu divit - pendluje mezi manželkou a milenkou, je vlastně pořád na útěku…nemá to chudák jednoduchý…

• načítám...
64
29.8.15 17:24

Takhle blbnu že se za někoho vydávám to nejsem já. To budou ještě ty těhotenské hormony… Jsem šestinedělka a tak víc věci prožívám… A chci aby vše melo šťastný konec…

• načítám...
2249
29.8.15 19:13

Tak nevím… Myslela jsem, že musí mít uživatel sto příspěvků, aby se mohl vydávat za anonym… Tak to jsem asi špatně pochopila :think:

• načítám...
2249
29.8.15 19:18
@Anonymní píše:
@admin, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.

Jinak teda jestli tohle napsal zakladatel… Opravdu nevím, co od „milých dam“ čekal, asi kdyby ho všechny od pc pochválily a podpořily, a ne odsoudily, tak by byl spokojený. A jestli je to vše pravda, tak mu určitě všechny milé dámy věří, že problém vyřešil… No nic :roll:

• načítám...
Anonymní
29.8.15 20:59
@Anonymní píše:

Nějak opravdu ted nechapu..chtel jsi znat nazory ostatnich a ted couvas a chces uzavrit diskuzi..co jsi cekal???ze ti vsichni reknou jak jsi dobrej?? :zed:
Tato diskuze uz je o nicem, ale ty se zamysli!!!Je mi lito tve manzelky, preju ji lepsiho chlapa a lepsiho tatu detem!!!

• Upravit
20916
30.8.15 00:26

Zdravím,

téma na žádost zakladatele uzamykám.

adminka Zuzka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box