Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
ne, ne. Druhej anonym jsem já. Protože mě s*re, že si tady dělá srandu ze všech. A taky jsem trochu chtěla aby to mělo šťastnej konec. Sorry holky.
![]()
Tak přece jen sranda?
To moc nevypadá na překlep, ženo…
@Anonymní píše:
@admin, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.
Takže opět se někdo setsakramentsky bojí, že jeho nick bude odtajněn a radši zamknout a nejlépe smazat, že?
@radúna píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak přece jen sranda?
To moc nevypadá na překlep, ženo…
Ale ten zakladatel nejsem já!!!
Hloupá jsem ze jsem se za něj vydávala ale já zakladatel nejsem. Anonyme řekni něco třeba že jsem kráva. Ale já jedu jen v těch posledních třech jak říkal anonym. A taky jsem ho chtěla trochu popostrčit k rozhodnutí toť vše.
No a taky bych asi vystoupila z anonymity kdybych to byla já. Stačí ze teď budu pod palnou negativity od ostatních… a anonym mě bude nenávidět… Stejně si myslím že jsme týhle debatě naletěly… NEVÍM…
@hazema píše:
No a taky bych asi vystoupila z anonymity kdybych to byla já. Stačí ze teď budu pod palnou negativity od ostatních… a anonym mě bude nenávidět… Stejně si myslím že jsme týhle debatě naletěly… NEVÍM…
v klidu, pod žádnou palbou nebudeš a anonymovi jsi srdečně jedno, takže o nenávisti nemůže být řeč…klídek ![]()
@Malaga píše:Děkuju
v klidu, pod žádnou palbou nebudeš a anonymovi jsi srdečně jedno, takže o nenávisti nemůže být řeč…klídek
@Anonymní píše:
"":https://www.emimino.cz/profil/admin/, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.
A zase jeden statečnej hrdina, který nebyl poplácán po rameni, tak raději bere roha…
njn, není se čemu divit - pendluje mezi manželkou a milenkou, je vlastně pořád na útěku…nemá to chudák jednoduchý…
Takhle blbnu že se za někoho vydávám to nejsem já. To budou ještě ty těhotenské hormony… Jsem šestinedělka a tak víc věci prožívám… A chci aby vše melo šťastný konec…
Tak nevím… Myslela jsem, že musí mít uživatel sto příspěvků, aby se mohl vydávat za anonym… Tak to jsem asi špatně pochopila ![]()
@Anonymní píše:
@admin, žádám o zamknutí diskuze, problém jsem vyřešil, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, ještě na závěr píši, že vše je pravda, milé dámy neznají mě a můj život, soudit od pc je velmi snadné.
Jinak teda jestli tohle napsal zakladatel… Opravdu nevím, co od „milých dam“ čekal, asi kdyby ho všechny od pc pochválily a podpořily, a ne odsoudily, tak by byl spokojený. A jestli je to vše pravda, tak mu určitě všechny milé dámy věří, že problém vyřešil… No nic ![]()
@Anonymní píše:
Nějak opravdu ted nechapu..chtel jsi znat nazory ostatnich a ted couvas a chces uzavrit diskuzi..co jsi cekal???ze ti vsichni reknou jak jsi dobrej?? ![]()
Tato diskuze uz je o nicem, ale ty se zamysli!!!Je mi lito tve manzelky, preju ji lepsiho chlapa a lepsiho tatu detem!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat