Zamiloval jsem se jinde - vedu dvojí život

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2249
22.8.15 19:01
@blabla123 píše:
Aspirace na nejvymyšlenější diskuzi soboty? Asi jo… :mavam:
Totální blbost…

A což teprve příští týden… to zas budou témata :D
 http://www.novinky.cz/…-stupnu.html

• načítám...
13119
22.8.15 19:03

Od té doby, co tu to koupil Bábiš, tak se tu objevují čím dál tím „lepší“ diskuze.

• načítám...
26270
22.8.15 19:04
@Anonymní píše:
Hele Casanova, ukaz fotku.

spíš by sem měl šoupnout fotku milenky, abychom mu mohly poradit, jestli stojí za to ;)

• načítám...
21111
22.8.15 19:11
@Sonarka píše:
Já myslím, že to bude někdo z mužského osazenstva tady na emimimu :mrgreen: A zkouší nás, jestli my náhodou nepoužíváme dvojí metr na ženskou a na mužskou nevěru ;) Ve vedlejší diskuzi se totiž s nevěrnicema roztrhnul pytel a většina komentujících je k nim nezvykle tolerantní :P Takže za mě ANO, používá se tu dvojího metru, u žen je nevěra v pořádku, za jejich nevěru dokonce můžou sami manželé nevěrnic, kdežto u mužů je nevěra fuj fuj a od takových pryč, protože jsou to nenapravitelní záletníci 8) ;)

ale já to fakt nebyl, kdyby jsi bývala měla podezření na mě, já zakládám jen diskuze u guru Járovi :mrgreen:

• načítám...
16775
22.8.15 19:12
@pohledzdruhestrany píše:
ale já to fakt nebyl, kdyby jsi bývala měla podezření na mě, já zakládám jen diskuze u guru Járovi :mrgreen:

No :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
21111
22.8.15 19:19
@misi11 píše:
No :mrgreen: :mrgreen:

Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech :mrgreen:

• načítám...
16775
22.8.15 19:24
Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech :mrgreen:

Takze povesis odhackovavani na hrebik a das se naprimo na tohle jo? :mrgreen: uz mas plny diar? :think: :mrgreen:

• načítám...
2249
22.8.15 19:24

Tak to se máme na co těšit… :D

• načítám...
24857
22.8.15 19:25

@anonymni

Hele Casanova, nějak se ti to vymklo z rukou. Cekal/a jsi bitku, ale všichni jsou dojemne za jedno, že jsi loser. Začni znova, Začni líp.

• načítám...
16775
22.8.15 19:26
@Anonymní píše:
Hele Casanova, nějak se ti to vymklo z rukou. Cekal/a jsi bitku, ale všichni jsou dojemne za jedno, že jsi loser. Začni znova, Začni líp.

A Ty jsi proc anonym? 8)

• načítám...
3311
22.8.15 19:28
Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
33155
22.8.15 19:29
8o 8o 8o 8o
:think: :think:
  • načítám...
12154
22.8.15 19:30
@misi11 píše:
@radúna jdu udelat popcorn, kdyby nahodou tu mela profil i manzelka s milenkou :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem šla na pivo radši. Teď teprve jdu dočítat, kam se to tu posunulo… :lol: :lol:

• načítám...
21111
22.8.15 19:30
@misi11 píše:
Takze povesis odhackovavani na hrebik a das se naprimo na tohle jo? :mrgreen: uz mas plny diar? :think: :mrgreen:

nejsem si jistej, jestli bych dostal relevantní certifikaci, když bych chtěl působit jen ve vaginálním prostředí, protože ne to ostatní nemám nervy (prsty) :mrgreen:

• načítám...
16775
22.8.15 19:33
nejsem si jistej, jestli bych dostal relevantní certifikaci, když bych chtěl působit jen ve vaginálním prostředí, protože ne to ostatní nemám nervy (prsty) :mrgreen:

No a ja Ti zrovna chtela rict, ze mne se teda v analu ukladaj jine veci nez stres :P :mrgreen: ale tohle se uz lecilo jako hysterie davno ne :mrgreen: ale ze jsi to Ty, posli vizitku :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová