Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@blabla123 píše:
Aspirace na nejvymyšlenější diskuzi soboty? Asi jo…
Totální blbost…
A což teprve příští týden… to zas budou témata ![]()
http://www.novinky.cz/…-stupnu.html
Od té doby, co tu to koupil Bábiš, tak se tu objevují čím dál tím „lepší“ diskuze.
@Anonymní píše:
Hele Casanova, ukaz fotku.
spíš by sem měl šoupnout fotku milenky, abychom mu mohly poradit, jestli stojí za to ![]()
@Sonarka píše:
Já myslím, že to bude někdo z mužského osazenstva tady na emimimuA zkouší nás, jestli my náhodou nepoužíváme dvojí metr na ženskou a na mužskou nevěru
Ve vedlejší diskuzi se totiž s nevěrnicema roztrhnul pytel a většina komentujících je k nim nezvykle tolerantní
Takže za mě ANO, používá se tu dvojího metru, u žen je nevěra v pořádku, za jejich nevěru dokonce můžou sami manželé nevěrnic, kdežto u mužů je nevěra fuj fuj a od takových pryč, protože jsou to nenapravitelní záletníci
![]()
ale já to fakt nebyl, kdyby jsi bývala měla podezření na mě, já zakládám jen diskuze u guru Járovi ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
ale já to fakt nebyl, kdyby jsi bývala měla podezření na mě, já zakládám jen diskuze u guru Járovi
No
![]()
@misi11 píše:
No![]()
Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech ![]()
Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech
Takze povesis odhackovavani na hrebik a das se naprimo na tohle jo?
uz mas plny diar?
![]()
Hele Casanova, nějak se ti to vymklo z rukou. Cekal/a jsi bitku, ale všichni jsou dojemne za jedno, že jsi loser. Začni znova, Začni líp.
@Anonymní píše:
Hele Casanova, nějak se ti to vymklo z rukou. Cekal/a jsi bitku, ale všichni jsou dojemne za jedno, že jsi loser. Začni znova, Začni líp.
A Ty jsi proc anonym? ![]()
Mimochodem fascinace guruem Járou u mě pominula, co jsem se na idnes dočetl o psycholožce, která léčí psychické problémy prohmatáváním vagíny a análu za pouhých 1 500 Kč/hod., něco na úrovni kineziologie, jen to vychází z teorie, že všechny negativní zážitky se ukládej v těhlech dvou místech
@misi11 píše:
Takze povesis odhackovavani na hrebik a das se naprimo na tohle jo?uz mas plny diar?
![]()
nejsem si jistej, jestli bych dostal relevantní certifikaci, když bych chtěl působit jen ve vaginálním prostředí, protože ne to ostatní nemám nervy (prsty) ![]()
nejsem si jistej, jestli bych dostal relevantní certifikaci, když bych chtěl působit jen ve vaginálním prostředí, protože ne to ostatní nemám nervy (prsty)
No a ja Ti zrovna chtela rict, ze mne se teda v analu ukladaj jine veci nez stres
ale tohle se uz lecilo jako hysterie davno ne
ale ze jsi to Ty, posli vizitku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat