Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele Ty tady chceš jen rozbít sobotní nudu že??? jestli ne, tak Ti ta Tvoje kamarádka moc dobře neporadila, abys vlezl sem
protože snad tušíš, co Tě čeká ne?
![]()
První věc je ta, že tohle si musíš vyřešit sám! Nikoli na fóru pro matky
…co čekáš, že ti poradí? Stát se to může, né že né.
Az milenka bude s tebou bydlet, bude si te s největší pravdepodobnosti též uvazat, takze bude chtít dite. Az bude dite, bude se vztekat, ze chces byt se svoji dcerou prvni a tady nastává fáze, bud poslechnes milenku a na dceru se vyprdnes, což je
a nebo milenka odejde, pokud neposlechnes. Peníze které bude davat bývalé rodine, bude chtít ona mít doma a raději, aby jsi ji koupil za to novou kabelku, protoze proč to davat EX, ze? Chlape probud se!!!
@Anonymní píše:
Dobrý den, kamarádka mi dala k dispozici svůj nick, protože potřebuji poradit, řekla, že mám psát pod rouškou anonymity, aby nebyla spojována s tímhle problémem. Nemohu si doma zakládat nick kvůli manželce.
Je mi 39 roků, jsem ženatý, manželce je 31 roků, máme 8mi měsíční dceru.
Do práce nám přišla před rokem - v době, kdy manželka byla ještě těhotná nová kolegyně, svobodná, bezdětná, opravdu krásná žena, je jí 25 roků, dlouho jsme kolem sebe jen chodili, pokukovali až to přešlo postupem času v něco víc, to už byla malá na světě.
Teď je to ve fázi, kdy jsme do sebe šíleně zamilovaní, spíme spolu, byli jsme spolu i na dovolené, kdy jsem se manželce věrohodně vymluvil na služební cestu.Vím, je to
, ale nedokážu si pomoct.
Před manželkou se přetvařuji, vím, že ani nic netuší, spím s ní tak jako před tím, což znamená asi 4× týdně, ale u toho stejně myslím na milenku. S telefonem se nikde neschovávám, nekontroluji jej atd., máme s milenkou jasná pravidla, která musí dodržovat, nevím, jak dlouho jí to vydrží, je to ještě jak už jsem se zmínil mladá holka, která tohle nemá zapotřebí.
Manželka nijak nestrádá, pracuji ve firmě, kde mám dobré pracovní zařazení a vydělávám velmi nadprůměrné peníze, manželka dá se říct si žije v luxusu, samozřejmě že jí kupuji i dárečky, ale to stejně tak i milence, jinak by to prostě nešlo.
Nevím, co mám dělat, od manželky bych chtěl odejít, protože se jen trápím a nikam to nevede, samozřejmě, že mám rád naši dceru, pro kterou chci jen to nejlepší, snažím se je brát na výlety, za chvíli spolu letíme všichni na dovolenou, manželce dávám hodně peněz pro radost sobě i dcerce, ale není to život, jaký bych chtěl, je to pro mě velmi ubíjející.
Manželka opravdu nic netuší, chovám se tak jako předtím.
Neříkám, že jsem byl vždycky svatoušek, je to ve mně, že během našeho vztahu i s chozením což je do dneška asi 7 let jsem asi 4× zahnul, nebyly v tom city, byla to třeba návštěva klubu s kamarády, manželka se to nikdy nedozvěděla, ale tohle je jiné, jsou v tom velké city, nedovedu si vůbec představit, že bych měl milence zahnout, i když vlastně spím se svojí ženou, že…
Další věc je ta, že vůbec nevím, co manželce říct, protože ona nic netuší a asi by se divila, jako manžel funguji dokonale.
Chtěl bych se rozvést, nechat manželce byt, dávat jí dostatek peněz pro sebe i pro dceru, dusím se v tomhle vztahu, nebaví mě to a stejně myslím na milenku, které již dochází trpělivost a chce, abychom spolu začali žít, což já chci taky a jak…
Kdo jiný by měl poradit než ženy, nikdo o tom neví, kromě letité kamarádky od dětství, od které píši.
Děkuji za rady a za to, že jste přečetli můj příběh až do konce.
veď dvojí život a nech to plynout, časem se rozhodneš, které ze dvou žen dáš přednost, asi je to signál, že se ve vztahu s manželkou vytratila láska, to není tvoje chyba, kdyby jsi hledal ospravedlnění, najdeš ho na diskuzi, mám jít k milenci do bytu?, zde je závěr, že partneři se mění a odcházejí, ale přátelé, práce a děti zůstávají a není špatné mít dva partnery najednou ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
veď dvojí život a nech to plynout, časem se rozhodneš, které ze dvou žen dáš přednost, asi je to signál, že se ve vztahu s manželkou vytratila láska, to není tvoje chyba, kdyby jsi hledal ospravedlnění, najdeš ho na diskuzi, mám jít k milenci do bytu?, zde je závěr, že partneři se mění a odcházejí, ale přátelé, práce a děti zůstávají a není špatné ít dva partnery najednou
To evidentně nejde, kdyz píše, ze milence uz dochází trpělivost
takze riskuje, ze se jednoho dne milenka sebere a půjde za manželkou.
@Adriana.21 píše:
To evidentně nejde, kdyz píše, ze milence uz dochází trpělivosttakze riskuje, ze se jednoho dne milenka sebere a půjde za manželkou.
v tom případě musí milence něco slíbit, předstírat zasnoubení, nebo tak něco, aby to mohl déle táhnout paralelně, než pozná, koho opravdu miluje
Kolega vede dvojí život cca 15let. Ale děti má jen s manželkou. Jeho milenka byla taky vdaná ![]()
To je nejakej vtip ne? Takovejch vosoustu je hodne, ale jen malo z nich to managuje tak bidne jako ty. Predpovidam, ze jestli to takto jeste chvili povedes skoncis bez penez a bez sexu. Podle prispevku to jsou dve veci o ktere ti nejvic de, takze byt tebou bych hodila jinou strategii.
Urcite se to stava, vzhledem k manzelce to vubec neni fer, navic, pokud zije v iluzi dokonaleho manzelstvi. Nekolikrat jsi zahnul, budes to delat znovu a porad
V tomhle pripade bych se aspon maximalne snazila zabezpecit dceru, protoze ta se chudak narodila do spatne fungujiciho vztahu. Nedelej si ale iluze, ze s milenkou to bude neco jineho, dostanete se do stereotypu a ty si najdes milenku dalsi
Proč sis jí bral a udělal jí děcko? ještě ta věta o tom, že ty se trápíš… jak dojemné ![]()
Ty jsi ale vůl jak anděl. Nedělej nic, milenka se časem okouká a pořídíš si jinou, nebo druhé dítě s manželkou.
Neboj ony to za Tebe časem holky rozseknou samy. Milenka přitlačí jako první to vypadá. V čem chceš vlastně poradit?
Jo, už vidím chlapa, co jde řešit svoji nevěru sem
tohle se řeší u piva s kamarádem - pokud nějakého máš…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat