Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@januschka
takovýhle věci se neřeší ani s kamarádem i po šesti pivech. ![]()
No ty jsi ale vul ![]()
![]()
Jen bez, ona ti mlada slecna ukaze, co sis nadrobil ![]()
Copak muze bejt chlap takhle blbej? ![]()
![]()
![]()
Heh, milenka ma jasne pravidla o ozyvani se a pritim ji dochazi trpelivost jo
samo ze se manzelce vuuuuubec neozve
nezapomene majtky v aute apod
tak a ted tu o cervene karkulce ![]()
@taibi píše:
Hele Ty tady chceš jen rozbít sobotní nudu že??? jestli ne, tak Ti ta Tvoje kamarádka moc dobře neporadila, abys vlezl semprotože snad tušíš, co Tě čeká ne?
Taky mi připadá dost podivný, že by chlap chtěl řešit něco takového zrovna tady, kde půlka mamin má tento scénář (teda většinou bez toho štědrého hmotného zabezpečení do budoucnosti) za sebou a druhá se obává, že by mohl nastat… Nicméně jestli je to míněno vážně, tak se kloním k již zmíněné variantě, že slečna (tou dobou zřejmě již mladá paní) bude za rok dva doma na mateřské, v práci se opět vyskytne někdo krásný a mladý a scénář se bude opakovat, nejspíš do té doby, než tvůj nadprůměrný plat přestane stačit na všechny alimenty…
@Aragua píše:
To je nejakej vtip ne? Takovejch vosoustu je hodne, ale jen malo z nich to managuje tak bidne jako ty. Predpovidam, ze jestli to takto jeste chvili povedes skoncis bez penez a bez sexu. Podle prispevku to jsou dve veci o ktere ti nejvic de, takze byt tebou bych hodila jinou strategii.
Pochopím, že jsi se mohl zamilovat jinde, ale proč jsi to přišel řešit na mimino?
![]()
V dnesni dobe nic neobvykleho, bohuzel. Ve svem okoli znam 3 chlapy, kteri to presne takto udelali, nechali manzelce byt, auto, financni podporu a zalozili novou rodinu s milenkou. Vlastne se to kdysi stalo i moji mamce. Porad je to lepsi varianta, nez zit ve lzi a iluzi a mnohem lepsi varianta, nez manzelku i s ditetem vykopnout na ulici a bez financni podpory.
Radim manzelce vylozit karty na stul, chce to poradne koule, ale treba se situace otoci, milenka zacne tlacit a manzelka rekne, ze ti da druhou sanci a zkusite to spolu. Prece jenom palit mosty a ve 40 zacinat zase od nuly, i kdyz s financema, to taky neni nic moc a poblaznenost k milence jednou prejde.
Neznám moc chlapů, který by měl příležitost s hezkou babou a nedal by si „říct“, i přes relativně fungující vztah. Možná žádného, jen co nemají tu příležitost. Ale netahají do toho většinou city. Pokud je tam máš, tak je to problém. Rozhodnout si to stejně musíš sám, nikdo ti rozhřešení nedá. Ptát se na tomto fóru, to je taky nápad. Co si myslíš, že ti tady můžou poradit? Tady si baby, co si něco takového prožily maximálně odplivnou. Pochybuji, že jsi chlap a myslíš to vážně.
@misi11 píše:
Heh, milenka ma jasne pravidla o ozyvani se a pritim ji dochazi trpelivost josamo ze se manzelce vuuuuubec neozve
nezapomene majtky v aute apod
tak a ted tu o cervene karkulce
Koukám, že nám to pálí oběma stejně
![]()
Zdravím
![]()
Takovou slohovou práci pořádný chlap nenapíše. Ty musíš být pořádná bačkora a slaboch,
že si vylíváš svědomí na tomto portále. ![]()
@radúna píše:
Koukám, že nám to pálí oběma stejně![]()
![]()
Zdravím![]()
![]()
![]()
Ahoj
![]()
teprv se to zvrhne
![]()
Jen zakladatel nikde, jestli taky nesoupe i kamaradku
tolik rad tu a von nikde
![]()
@radúna jdu udelat popcorn, kdyby nahodou tu mela profil i manzelka s milenkou
![]()
Byl jsem s kamarádkou na kávě, na tu manželka nežárlí, známe se od malička, měli jsme vedle sebe chaty, za chvilku musím pelášit za manželkou.
Víte, ona manželka je daleko hezčí než milenka, ale ta je taky nádherná, takže si asi dovede představit moji krásnou manželku manželka je totiž taky kočka, ale u milenky je to taková chemie, není to jen o vzhledu, u manželky mě pojilo jen to, že je nádherná, chlapi mi ji záviděli, ale o tom vztah není.
Milenka má pro mě větší šmrnc, je větší potvora a to mě vzrušuje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat