Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šmoulice píše:![]()
tak to už je fakt moc
Směj se jak chceš. Jednou přestaneš. Až nebudeš mladá a jednoduchá.
@fashion_victim83 píše:tak to jsem klidná, ja v datu narozeni osmičky nemam
A co součet
, to by bylo ještě horší.
@chipsa píše:
Jenže tady nejde o tebe, ale o to, jak si to srovná v hlavě zakladatelka a hlavně jak svoje rozhodnutí uvidí za pár let. Jednou začne chodit do práce, přestane být děckem a bude připravená být mámou. A myslíš si, že jen tak zapomene na své dítě? Věř mi, nezapomene. Nikdo v mém okolí nezapomněl, ani s odstupem deseti nebo dvaceti let. Tohle rozhodnutí s ní bude žít pořád, celý život, ale evidentně někdo chápe, někdo ne, bohužel..
@Šmoulice Krásně jsi se vyhnula odpovědi. ![]()
@Petrolka píše:
Nevím na čem ujíždíš, ale musí to být fakt matroš ![]()
@Petrolka píše:
Kašli na ně, oni to fakt vůbec nechápou
![]()
@Petrolka píše:
Však ono se ti to vrátí. Karma je karma a jestli máš v datu narození 8, tak se to vrátí nejmíň 2×.
@Petrolka píše:
Však ono se ti to vrátí. Karma je karma a jestli máš v datu narození 8, tak se to vrátí nejmíň 2×.
Co se mi vrátí? Tak se přestěhuj do Polska, tak si můžeš s ostatníma přitakávat. Neudělala jsem nic nelegálního a nelituji toho. Nějaký problém?
@Šmoulice píše:
Nevím na čem ujíždíš, ale musí to být fakt matroš
Já nic nekvalitního nejím ani nepiju ![]()
@fashion_victim83 A viděla jsi jak přesně přerušení vypadá? Já ano, je to hnus, i ten plod uhýbá před kyretou. ![]()
@pikola píše:
Co se mi vrátí? Tak se přestěhuj do Polska, tak si můžeš s ostatníma přitakávat. Neudělala jsem nic nelegálního a nelituji toho. Nějaký problém?
Nejsem katolička, tak bych si asi nerozuměla. Neudělala jsi nic nelegálního, pouze jsi se zapomněla chránit a odstranila následek nezodpovědného chování. No problem.
@Petrolka píše:
@fashion_victim83 A viděla jsi jak přesně přerušení vypadá? Já ano, je to hnus, i ten plod uhýbá před kyretou.
Jo, ty jsi viděla dovnitř? Já se o tom nebudu dohadovat, každej na to má svůj názor. Taková možnost tu je, u svého dítěte bych v 16 nebyla proti.
@Petrolka píše:
Nejsem katolička, tak bych si asi nerozuměla. Neudělala jsi nic nelegálního, pouze jsi se zapomněla chránit a odstranila následek nezodpovědného chování. No problem.
Gratuluji ti, že ti nikdy neselhala ochrana ![]()
@Petrolka píše:
@fashion_victim83 A viděla jsi jak přesně přerušení vypadá? Já ano, je to hnus, i ten plod uhýbá před kyretou.
Dej si meduňku a jdi si lehnout, ráno moudřejší večera ![]()
@fashion_victim83 píše:
@Petrolka @chipsa chapu,ze střet s realitou je těžký, ale co čekat v naprosto ateistickem Česku. Tady je nazor na potraty pomerne pokrokový, neni to vnímáno ani jako vrazda ani jako stigma.Ale pro odpůrce musi byt tezke to cist, asi jako pro ochránce zvířat videt nazivo kožešinovou vestu
A víš, jak je to těžké pro vegana? Holky, které z vás si daly dneska mléčný výrobek? Víte, že abyste si mohly pošmáknout na sýru, mléku, smetaně… muselo být od maminky oderváno její dítě, aby ji mohli dojit a dojit? Byly jste si někdy poslechnout jak telátka pláčou a mámy trpí?