Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, pridavam se do klubu. V praci brecime vsichni, ze jsme za ty 2 mesice pribrali. Mam 162 cm a nejlepe se citim pod 60 kg. A ted mam 64 a vsechno v brise a na stehnech!!! Hlavne ty nohy me desi… leto za dvermi a me se trou stehna o sebe. Cvicim, ale nohy se netvaruji
![]()
Zakladatelko, chapu te. Mam ve skrini spoustu krasnych kousku, jenze se v nich necitim dobre ![]()
@nozu píše:
Hubnutí nevyřeší tvůj aktuální problém s nedostatkem oblečení. Holt zítra sedni do auta, vyraž do obchodního centra a něco si kup. Podle mě jsou na léto pohodlnější šaty než šortky. Teď na být pár dní chladno, tak klidně zvládneš být v dlouhých kalhotách.
Momentálně to takhle vyřešit nejde. Nemocné dítě - to nikomu na hlídání nebudu strkat. Vlastně tím pádem to nemusím řešit tak akutně (uvidíme, kdy půjdu do práce). Šaty jsou pohodlnější, ale já mám velké břicho a v šatech to je dost často vidět a není to hezké. Kraťasy nosím doma, tam mi to přijde zase pohodlnější - přece jen se ohýbám a běhám za dětma, dělám něco na zahradě. Soukromí žádné.
@mackA159 tak to je masakr, 43kg, to nemuze byt zdrave.. a nejis, nebo se cpes a proste nepribiras?
@Anonymní píše:
Ja si pripadam tlusta i se 162cm a 52kg. Mam po 2 SC a at cvicim jak chci tak ten previs nad jizvou proste nezmizi![]()
P.
Tak to si ale jen pripadas. V reálu určitě nejsi. Pozůstatky mateřství jsou problém, málokdy to jde řešit cvičením. Asi buď estetický zákrok nebo se s tím smířit. Já po třech odkojenych dětech taky nebudu mít prsa jako v 25. ![]()
@Niky2 píše:
A kym ti „bylo receno“,at uz to obleceni nenosis?160cm a 67kg mi neprijde tak hrozne, jak popisujes.Ono moc rad asi nebude - zkusit se sebou neco delat a snazit se shodit a zitra holt nabehnout do obchodu nakoupit nove obleceni.
Kým? Nejdřív jsem to poslouchala od manžela každou chvilku (ona je pořád tak akorát - vysoký, hubený a já vedle něj malá bečka). No a teď se do mě pustily i rodiče - nezávisle na sobě. A bylo to dost krutý.
@Anonymní píše:
Momentálně to takhle vyřešit nejde. Nemocné dítě - to nikomu na hlídání nebudu strkat. Vlastně tím pádem to nemusím řešit tak akutně (uvidíme, kdy půjdu do práce). Šaty jsou pohodlnější, ale já mám velké břicho a v šatech to je dost často vidět a není to hezké. Kraťasy nosím doma, tam mi to přijde zase pohodlnější - přece jen se ohýbám a běhám za dětma, dělám něco na zahradě. Soukromí žádné.
Já nosím kraťasy normálně i ven. Teď si chci koupit z Bonprix bermudy nad kolena. Taky lítám s dětmi. A péct se nebudu.
@andelka83 tak prsa vubec, to jsou „povisla ouska“, s tim jsem i smirena, ale to bricho, vyvali se mi pres tu jizvu spek ![]()
@PaníKadrnožková píše:Šít neumím. A záclony nemám.
Hele, asi to na tebe ted hrozne padlo, vidjinak se na to neda napsat nic, nez at si sesijes zaclonu
Proc tak hodne pribiras? Mas teorii?
@Anonymní píše:
Kým? Nejdřív jsem to poslouchala od manžela každou chvilku (ona je pořád tak akorát - vysoký, hubený a já vedle něj malá bečka). No a teď se do mě pustily i rodiče - nezávisle na sobě. A bylo to dost krutý.
Jsou blbí všichni, sorry. Můj muž je taky štíhlý vysoký. Ale ví, že ani on není dokonalý.
Já jsem se úplně vyděsila tím přibráním. Takže s tím chci něco dělat sama od sebe ( navíc jsem si loni a předloni pořídila spoustu krásných věcí). Ale aby se do mě někdo blízký navážel, tak to teda ne ![]()
@Kolarkaa píše:
@mackA159 tak to je masakr, 43kg, to nemuze byt zdrave.. a nejis, nebo se cpes a proste nepribiras?
Mám zasebou krevní testy, všechno v pořádku. Prostě nepribiram.. Já si připadám kostnata, dle okolí drobná.. V rodině jsme všichni mrnavy a hubený.. Jim bych řekla celkem normálně… Asi kdybych jedla víc, tak přiberu, ale do mě se toho moc nevejde
ale kvůli váze mi dělalo problém otěhotnět..trvalo to 3.5 roku přirozeně… Porod a celé tehotenstvi naprosto v pořádku… Po 3 měsícich po porodu jsem otehotnela po druhý
mám problém do sebe nacpat větší množství jídla.. V těhotenství jsem se teda cpala fest.. Jak ziravina.. A hned po porodu všechno dole ![]()
@Anonymní píše:
Ono je to nekdy potreba k prozreni.. a zmenit stravovaci navyky a cvicit nechces zkusit zacit? Jde to i s detmi..
Příspěvek upraven 22.05.20 v 20:15
@welovefashion píše:
Ježíš já podle popisu myslela, že máš nejmín 100 kgzítra si udělej hezké odpoledne a něco si nakup, já taky preferuji šaty
a super jsou taky lněné kalhoty
A kdo ti říká, že nemáš chodit v šortkách?
Manžel, rodiče a já. Čekám ještě řeči od tchyně. Tu jsem teď díky koronaviru dlouho neviděla. Ta měla kecy, i když jsem měla asi 52 kg.
@Anonymní píše:
@andelka83 tak prsa vubec, to jsou „povisla ouska“, s tim jsem i smirena, ale to bricho, vyvali se mi pres tu jizvu spek
Ale v plavkách i oblečení to přece schovás, a nahatá se nikde nepromenujes ne?
@Anonymní píše:
Manžel, rodiče a já. Čekám ještě řeči od tchyně. Tu jsem teď díky koronaviru dlouho neviděla. Ta měla kecy, i když jsem měla asi 52 kg.
52 kg jsem měla tak na základní škole. To je tchýně za odměnu fakt ![]()
Upřímně ti tu váhu závidím. Já jsem pár měsíců po porodu, a opět těhotná. Před těhotenstvím 158cm 43kg. Prostě kostra. V těhotenství 54kg, to už jsem se docela sama sobě libila. Po porodu mi nic nezbylo, jen kosti, a plesata hlava. Doufám že mi něco zůstane aspoň po tom druhým.. Váhou se fakt netrap, určitě jsi krásná ženská. Kup si nějaký pěkný šaty..