Jsem tu nejmladší? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
20.7.11 21:35
sterezie píše:
jak psala Monny, kidně se přidejte 8-) jinak Tekkno koukala jsem na profil :oops: a ty jsi z Prahy? :?: :mrgreen:

Ano, pročpak? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:35

Mam je uplne na stejnych mistech! :D :D Doufam ze nekecas, :D protoze mi to prijde dost… ehm, asi fakt osudovka :D Delas s nima neco?? Chci se jich zbavit… :/ Hlavne ty boky, ty jsou nejvic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 21:37
Veru4 píše: :D :D jooo, to je spravny ;)
A ty neberes prasky?

Hele neberu, já viděla co to dělalo na mejch spolužačkách, které se chlubily tím, že mají větší prsa, ale už asi neviděly zbytek, kdy přibrali na bocích, prďce a stehnech. A zas tolik nesouložím, abych je musela brát, a když už, tak přerušovaná, a vždy jsem narazila na kluka, který se zeptal „kam s tim?“ ale tenhle ne, ten na férovku do mě, a druhý den jsem zjistila, že jsem v ten den měla OVU, no nejsem já dítě štěstěny? :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 21:39
Veru4 píše:
Mam je uplne na stejnych mistech! :D :D Doufam ze nekecas, :D protoze mi to prijde dost… ehm, asi fakt osudovka :D Delas s nima neco?? Chci se jich zbavit… :/ Hlavne ty boky, ty jsou nejvic… :zed:

Dřív jsem to mazala nějakýma srajdama, ale ani prd, takže jsem se s nima smířila a raději na ně nekoukám! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
20.7.11 21:39
Tekkna píše:
Lidka a Sami píše:
Já jsem porodila v 19letech zdravou krásnou holčičku, kterou jsme plánovali a jsem mnohem víc spokojenější než před tím. Sice si dodělávám dálkově střední školu, ale jde mi to lépe než na denní, takže celkem pohoda. :palec:
Nu já ted budu mit repec z maturity, a to bych měla být ve druhým měsíci, takže to snad zvládnu :) Ale je to krásný že to takhle zvládáš :kytka:

Děkuji. Mám za sebou 10rozdílových zkoušek za 2ročníky a 4 různé praxe. Mám úspěšně uzavřený 3.ročník, tak jsem ráda :-) .
Chystám se na Husickou teologockou fakultu, když to všechno půjde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:41

nooo, ja bych se ty prerusovany teda fakt bala…
jsi blazen :P )) To teda jsi dite stesteny.
To jsem teda zvedava, jak to dopadne. :huban:
ale ta carka je celkem jasna.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.7.11 21:42

Jéé holky, pojďte mezi nás, do mladejch maminek kolem 20ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:43

Holky ja tehu nejsem… :/ Takze nejsem mlada maminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 21:43
Veru4 píše:
nooo, ja bych se ty prerusovany teda fakt bala…
jsi blazen :P )) To teda jsi dite stesteny.
To jsem teda zvedava, jak to dopadne. :huban:
ale ta carka je celkem jasna.. :oops:

Hele celé 4 roky to bylo uplne v poradku, pak prijde tenhle trouba a hned cekame, no to bych se picla, ale jak rikam, co se ma stat, stane se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.7.11 21:44
Veru4 píše:
Holky ja tehu nejsem… :/ Takze nejsem mlada maminka..

To nějak nevadí, je tam i snažilka a tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:44

To je fakt, osudu neporucis ;) Hlavne aby jsi to zvladla a mimisek je v poradku :) :kytka: Hlavne kontaktuj o prubehu :P )) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
20.7.11 21:45

Ad. strie.....mě se na břiše udělaly ty široké, takže se jich nikdy už nezbavím. Ale stejně jsem příšerně tlustá, takže se už jen tak ukazovat nebudu :oops: :mrgreen: Ale jinak mě to netrápí. Ono až přijde to lítání okolo prcka, tak je vám pak jedno, jestli máte uklizeno, make-up na obličeji a vyžehlený vlasy. Aspoň ten první půl rok určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.7.11 21:47

Je mi 23 a první dítko jsem měla v 17 :wink: určitě tu sama nejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.7.11 21:48
Veru4 píše:
To je fakt, osudu neporucis ;) Hlavne aby jsi to zvladla a mimisek je v poradku :) :kytka: Hlavne kontaktuj o prubehu :P )) :srdce:

To si pis ze budu, jsem tu denne, jak jsou ted prazdniny, a jak bych mohla memu dvojceti nedat vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.7.11 21:49

Ja tu jsem taky denne :) A budu na tebe myslet, takze doufam, ze me nezakopes nekam :P Drzim ti palce, at ti to vyjde tak, jak chces :) Hubana :P
A vubec, jak dlouho se s tim ,,milencem´´ znas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí