Jsem zklamaná Prahou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
15.11.18 21:31
@Reflex píše:
Jo, přesně. Je tam vidět, že k tomu nikdo nemá vztah, nikdo to nepovažuje za své a je to takové neudržované, teď nemyslím, že má být všechno vypíglované, to taky ne, ale tohle je prostě ubíjející prostředí. Tuhle jsem byla ve Vršovicích a hned jsem dostala depku.

Asi je to fakt tim, ze ma kazdy dojem, ze to neni jeho vec apod., Kdyz pada most, ted i s Libenskym mostem problem. Casto vidim, ze nekde havaroval horkovod, vodovod, plynovod…mozna je to ale tim stavenim? Uz tu asi blbe kecam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
15.11.18 21:34

V Praze jsem se narodil, naštěstí bydlíme na samém okraji. Ani práci nemám v centru, takže na Václaváku nebo Staromaku jsem nebyl několik let a jsem tomu rád. Špína, turisti, davy, hrůza… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.11.18 21:35
@ELIbeta píše:
@Reflex trcicich dratu jsem si nevsimla :mrgreen: Ale je to stavba z devatenacteho stoleti, ty hlavni linky a tunely na nekterych linkach a zastavkach jsou opravdu dimenzovane porad spis na tu dobu. Neni to sovetske stavitelstvi :)

No právě, já se spíš vyžívám v tom petrohradském metru. Ač teda počet lidí na cm2 je tam asi úplně stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
15.11.18 21:36
@KalamityJohn píše:
Na Příkopě se to jmenuje, Na příkopech se říká, haha.Ale o děti bych se bál, kdyby se mi flákali noční Prahou.

Proč by si ses bál? Dyť je to tu bezpečné. Běžně chodím sama noční Prahou, chodím si v noci zaběhat, strach nemám. Na světě je málo takhle bezpečných míst. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.11.18 21:39
@Reflex píše:
Když chceš na peron, musíš prolézt rourou, která je tak veká, jako ty. Do toho se tam na tebe tlačí milion lidí a krys a je tam teplota kolem bodu varu. Taky tam trčí nějaké dráty ze zdi.

Aha, tak na takove stanici jsem nebyla. Ale to vedro si pamatuju. Nejhnusnejsi bylo ale asi metro v New Yorku, ani zadne jezdici schody a puch a vedro a ve vlaku jak v dobytcaku fakt :D. V omhle je to metro v Praze snad na nejvyssi urovni zase. Dokonce s tim pruvanem a ne saunou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.11.18 21:39
@dalimil píše:
V Praze jsem se narodil, naštěstí bydlíme na samém okraji. Ani práci nemám v centru, takže na Václaváku nebo Staromaku jsem nebyl několik let a jsem tomu rád. Špína, turisti, davy, hrůza… :,(

Ale v Praze bydlíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.11.18 21:40
@Kakachna píše:
Proč by si ses bál? Dyť je to tu bezpečné. Běžně chodím sama noční Prahou, chodím si v noci zaběhat, strach nemám. Na světě je málo takhle bezpečných míst. :nevim:

Bať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.11.18 21:41
@Adulika píše:
Aha, tak na takove stanici jsem nebyla. Ale to vedro si pamatuju. Nejhnusnejsi bylo ale asi metro v New Yorku, ani zadne jezdici schody a puch a vedro a ve vlaku jak v dobytcaku fakt :D. V omhle je to metro v Praze snad na nejvyssi urovni zase. Dokonce s tim pruvanem a ne saunou. :D

https://www.doba.sk/…ic-na-svete/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.11.18 21:41
@Adulika píše:
Aha, tak na takove stanici jsem nebyla. Ale to vedro si pamatuju. Nejhnusnejsi bylo ale asi metro v New Yorku, ani zadne jezdici schody a puch a vedro a ve vlaku jak v dobytcaku fakt :D. V omhle je to metro v Praze snad na nejvyssi urovni zase. Dokonce s tim pruvanem a ne saunou. :D

V New Yorku se mi líbí všechno od A do Z, to město mě uchvátilo. Pak vidím zaujatou optikou všechno, včetně metra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.11.18 21:43
@dalimil píše:
V Praze jsem se narodil, naštěstí bydlíme na samém okraji. Ani práci nemám v centru, takže na Václaváku nebo Staromaku jsem nebyl několik let a jsem tomu rád. Špína, turisti, davy, hrůza… :,(

Tohle bych si taky moc prala, ale vsechno v okoli je astronomicky drahe k bydleni a asi bude jeste vic. Asi bydlite v dome? Jak jste zde nasli ubytovani? Uz jste tam meli driv stavbu nebo koupili pozemek a postavili? Zda se mi, ze tohle bude brzy nerealne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.11.18 21:45
@Reflex píše:
V New Yorku se mi líbí všechno od A do Z, to město mě uchvátilo. Pak vidím zaujatou optikou všechno, včetně metra :D

Ale jo, to mesto jako celek ten dojem z metra prebilo :). Souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.11.18 21:47
@Bábrdl píše:
https://www.doba.sk/…ic-na-svete/

To se ale tyka jen te jedne stanice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 21:48

@Reflex to jsem asi divná, ale mě se metro v Londýně líbí. Právě takový ten historický vzhled se mi líbí. Trčících drátů jsem si nevšimla

• Citovat
  • Upravit
88
15.11.18 21:49
@růžový achát píše:
Ydlela jsem s rodinou v Praze 8 let a jsem zpatky v rodnem meste, Prahu miluji, jsem ten typ, ktery by udelal domov i z popelnice, takže se vsude cítím dobře a doma.

To bych si prala taky, abych to takhle citila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
15.11.18 21:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat