Jsem znechucená sama ze sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
23.11.20 19:38

Tak se TEĎ HNED zvedni a jdi běhat, teď hned!

Jinak práci zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
23.11.20 20:05
@Anonymní píše:
Poslední měsíc jsem na zabití.. Nic se mi nechce, nic mě nebaví.. Vadí mi když na mě někdo mluví, nechce se mě odpovídat.. Jsem sama, přijdu domu a pořád to stejný.. Umýt, najíst a nic :nevim: Když mám možnost jít ven s přáteli, tak se mi chce ale naposledni chvíli to zruším.. Nebaví mě fkt už nic. Premaham se si vůbec udělat něco k jidlu.. Dnes už ležím od 17 hodin a čučim do stropu :nevim: Mám hlad ale jsem líná vůbec zvednou zadel :,( Někdo nějaké rady, co mě nakopne? :zed:

Není to tím že jsi sama? Co třeba kamarádka nebo nějaké rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 20:25

Mam to ted podobne…jsem nejaka vyhořela asi z toho zas. anyho covidu…zanedbavam sebe, horkotezko se postaram o deti…jen to nejnutnejsi… na rousku už jsem rezignovala…proste ji nenosim a když me vyhodi z kramu tak jdu jinam no… a vlastne uz ani do toho kramu nechodim… dam detem klidne suchy testoviny..navic na mne praskla nevera tak doma dusno…ale vlastne i to je mi jedno… rekla jsem manželovi at poda zadost o rozvod… doufam že zas nekdy bude dobře… nejradsi bych chytla covid a umřela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.20 21:32
@Anonymní píše:
Mam to ted podobne…jsem nejaka vyhořela asi z toho zas. anyho covidu…zanedbavam sebe, horkotezko se postaram o deti…jen to nejnutnejsi… na rousku už jsem rezignovala…proste ji nenosim a když me vyhodi z kramu tak jdu jinam no… a vlastne uz ani do toho kramu nechodim… dam detem klidne suchy testoviny..navic na mne praskla nevera tak doma dusno…ale vlastne i to je mi jedno… rekla jsem manželovi at poda zadost o rozvod… doufam že zas nekdy bude dobře… nejradsi bych chytla covid a umřela

Prakticky totožná situace…zatím se mi daří to trošku víc ukočírovat než Tobě, ale pokud se to dál bude vyvíjet tímto směrem a tempem…jsem otrávená nasr. ná a už se ani nedokážu na nic těšit mít z něčeho radost…práce mě do nedávna naplňovala a těšila nyní to tam víceméně přežívám a některé aspekty mě vyloženě se.ou.Doma kontroluju dětem úkoly ve 20h večer- dříve to nedám, páteční úkoly posíláme v neděli večer- dříve se nepřinutím, dříve jsme stolovaly všichni u večeře za jední stolem teď si každý urve něco z toho co s vypětím všech sil dotáhnu večer kolem 7 domů/máme obchod hned před domem/dříve byla večeře pravidelně v6h…jsem s dětmi sama…otec se vymlouvá na covid a všechno možny a kašle na ně…už nemůžu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 09:11
@Kotatko03 píše:
Tak se TEĎ HNED zvedni a jdi běhat, teď hned!Jinak práci zvládáš?

Sice jsem nešla běhat ale objednala jsem si aspoň jídlo, snědla půlku a šla spát.. Práci zvládám, musím. I doma mám uklizeno. Udělám vše co se musí ale ani chlup navíc :nevim: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 09:18
@krajta píše:
Není to tím že jsi sama? Co třeba kamarádka nebo nějaké rande?

Ano asi je.. Je mi smutno.. Nikdo mě nečeká, na nikoho se nemám možnost těšit, chodím spát do prázdné postele. :( S kamarádama se nevídam, ony mají rodiny a já jsem denně v kontaktu se spoustou lidi, takže mají strach kvůli covidu :nevim: Na rande bych klidně šla ale ještě jsem nepoznala toho pravého človíčka :nevim: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1229
24.11.20 09:21
@Anonymní píše:
Ano asi je.. Je mi smutno.. Nikdo mě nečeká, na nikoho se nemám možnost těšit, chodím spát do prázdné postele. :( S kamarádama se nevídam, ony mají rodiny a já jsem denně v kontaktu se spoustou lidi, takže mají strach kvůli covidu :nevim: Na rande bych klidně šla ale ještě jsem nepoznala toho pravého človíčka :nevim: Zakl.

Ahoj, odkud jsi? Třeba bychom mohli něco podniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 09:23
@Anonymní píše:
Mam to ted podobne…jsem nejaka vyhořela asi z toho zas. anyho covidu…zanedbavam sebe, horkotezko se postaram o deti…jen to nejnutnejsi… na rousku už jsem rezignovala…proste ji nenosim a když me vyhodi z kramu tak jdu jinam no… a vlastne uz ani do toho kramu nechodim… dam detem klidne suchy testoviny..navic na mne praskla nevera tak doma dusno…ale vlastne i to je mi jedno… rekla jsem manželovi at poda zadost o rozvod… doufam že zas nekdy bude dobře… nejradsi bych chytla covid a umřela

Přesně jak píšeš.. Já tam taky nechodím, ale protože jsem znechucena z těch vymyslu.. Jdu raději k Vietnamcovi a nebo si jídlo objednám. Já jsem Teda sama, ty más rodinku :srdce: zkus najít sílu v ní. V dětech :hug: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 09:25
@Petr-33 píše:
Ahoj, odkud jsi? Třeba bychom mohli něco podniknout.

Ahoj Peťo, jsem z Libereckého kraje, víc bych tu prozatím nepsala :oops: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1229
24.11.20 09:38
@Anonymní píše:
Ahoj Peťo, jsem z Libereckého kraje, víc bych tu prozatím nepsala :oops: Zakl.

To je škoda, Liberec není zrovna nejblíž Opavě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 09:43
@Petr-33 píše:
To je škoda, Liberec není zrovna nejblíž Opavě :(

To není ale děkuji za nabídku :srdce: Vážím si toho.. Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová