Jsem ztracená, nezvládám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
2.5.13 13:52

MMch ve školce (alespoň u nás) děti nemusí spát, ale odpočívají na lůžku. A když musí všichni, tak nikdo neremcá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
2.5.13 13:53
@Anonymní píše:
@samida No,já právě myslela, že by měla ještě spát přes den, když ve školce bude taky, ale tam to asi bude něco jiného, s dětmi.

Jedna z mých dcer nespí od 18 ti měsíců, druhá cca od 2 a půl let, třetí usne ještě teď a to jí už bude v létě pět :nevim:. Školkou si prošly všechny, jen ty nespací prostě ležely ;), neboj učitelky si s tím poradí ;). A kdo ví, možná když ty trochu ustoupíš, ona nakonec u pohádky stejně vytuhne ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 13:59

Moc vám všem děkuji,opravdu.Jste skvělé. No, když od něj odejdu, tak myslím, že chvíli bude otravovat a pak dá pokoj. Nebojím se ho.On je taky dost labilní, hlavně z práce, mají tam buzeraci. Děkuji za radu se šeptáním, zkusím to.To mě nikdy nenapadlo. Opravdu jste mě nakopli, už nemůžu čekat, musdím jednat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.13 14:04

@samida Aha no já vůbec nevím jak to teď ve školkách chodí, jen si pamatuju, že za mě jsme museli.

• Citovat
  • Upravit
334
2.5.13 14:04
@Anonymní píše:
DÍKY. V pondělí jedu k alergologovi, tak v úterý si zajedu k obvodni, at mi napise doporuceni. Já se právě hrozně těšila na jaro a léto, že budem jezdit na výlety…No, byli jsme párkrát, ale když je takovéhle počasí, tak jsem úplně vycucaná.

Nemusíš chodit k obvodní lékařce pro doporučení, prostě si najdi na netu psychology a obvolej je…jakmile to budeš mít přes obvoďačku, tak to budeš mít v kartě a při jakémkoliv vyšetření pro způsobilost do práce ti napíše, že ses léčila u psychologa…takže to udělej vlastní cestou a obvoďáka z toho vynech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 14:07

Aha, no to bych nechtěla. A nejsou drazí? Díky moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
2526
2.5.13 14:11
@Anonymní píše:
Aha, no to bych nechtěla. A nejsou drazí? Díky moc za rady.

Když budeš hledat, najdi si takového, který je na pojišťovnu. Určitě jsou i soukromí, ale i na pojišťovnu a nebudeš muset platit nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
2.5.13 14:13
@Anonymní píše:
Aha, no to bych nechtěla. A nejsou drazí? Díky moc za rady.

Jsou hrazeni z pojistného, takže u nich nezaplatíš ani korunu, ale zeptej se pro jistotu při telefonickém kontaktě jestli mají smlouvu s tvojí pojišťovnou…každopádně jen blázen by šel na doporučení obvoďáka…kamarád takhle šel (a to měl jen po rozvodu depky) a pak ho na základě toho nevzali k armádě… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 14:16

Už jsem našla, přes pojišťovnu. Myslíte, že se můžu objednat i emailem? Zkusili by jste i tu psychoterapii? Já nevím jaké jsou rozdíly. Díky

• Citovat
  • Upravit
5077
2.5.13 14:16
@Anonymní píše:
@samida No,já právě myslela, že by měla ještě spát přes den, když ve školce bude taky, ale tam to asi bude něco jiného, s dětmi.

Nemusí, mě přestali spát v necelých třech letech a zavedla jsem hodinu a půl u pohádek, koukáme na gauči a povídáme si nebo si čteme. Ono to na odpočinutí stačí a ve školce zase spát bude, když ne, tak tam taky musí v klidu hodinu ležet. mě třeba doma nespí a ve školce spí jak zabití, takže ji nenuť, je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
2.5.13 14:18
@Anonymní píše:
Už jsem našla, přes pojišťovnu. Myslíte, že se můžu objednat i emailem? Zkusili by jste i tu psychoterapii? Já nevím jaké jsou rozdíly. Díky

Nejdříve si domluv schůzku (nejlépe telefonicky) a tam budeš mít úvodní sezení a poté ti sama psycholožka nabídne nejvhodnější varianty terapie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 14:24

Dobře, v pondělí tam zavolám, doufám, že mě objedná co nejdřív. Myslíš, že se na něco bude ptát rovnou po tel? Já nerada telefonuju, jsem z toho nervozní, občas koktám :oops:

• Citovat
  • Upravit
334
2.5.13 14:26
@Anonymní píše:
Dobře, v pondělí tam zavolám, doufám, že mě objedná co nejdřív. Myslíš, že se na něco bude ptát rovnou po tel? Já nerada telefonuju, jsem z toho nervozní, občas koktám :oops:

Pokuď je profesionál, tak určitě se nebude ptát na něco osobního, maximálně se zeptá o co se jedná…stačí říci, že máš třeba problémy s ovládáním emocí nebo něco takového všeobecného…zbytek pak podrobně rozeberete pri sezení :-) neboj se toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 14:38

Dobře, no na internetu jsem o ní četla 2 recenze, ty byly kladné. Tak uvidím. Našla jsem ještě jednu, ale ta je soukromá a 300kč-h, to je pro mě docela dost. Já právě neumím moc mluvit, doufám, že se mě bude i ptát, takhle sama od sebe to budu líčit hůř.

• Citovat
  • Upravit
920
2.5.13 21:31

Neboj, to zvládneš. ONi jsou profíci, takže vědí co a jak a většinou mají dost zkušeností, aby pochopili i to, co neřekneš :P přeji ti, aby ses brzy dala do kupy a užívala si se svou holčičkou. obě si to zasloužíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová