Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
MS jsem mela 26.10. 2015 skoncila cca po 4 dnech. Dnes v rannich hodinach tj. 5.11. jsem mela nechraneny PS s tim, ze vse slo dovnitr.
Je zde uz nejaka pravdepodobnost otehoteneni?
Dale vcera jsem slaboulince spinila opravdu nepatrne, ale prekvapilo me to ptz se mi to predtim nikdy nestalo? mohla to byt ovulace?
Dekuji za nazory.
Zdá se mi to trochu brzo na ovulaci, ale záleží na tom, jak ji máš pravidelnou.
Ja prave nevim zda to byla ovulace, nepoznam ji moc…
Navic o dite se nejak usilovne nesnazime, tak me jen zajima zda je to mozne..
Podle nejake kalkulacky na internetu jsem si nasla, ze bych mela mit plodne dny od 5.11 cili dnes do 15.11 z toho ovulace 10.11..
@Deneriss pravděpodobnost samozřejmě je, i kdyby dnes ovulace ještě nebyla, tak spermie nějaký den vydrží a 13, 14 DC je ovulace docela běžná…
Ahojky holky mám dotaz… Mám to dostat 13. 11. a sexík byl 28,29,31… Máme nechráněný styk s tím, že se chceme snažit o mimčo až v červnu příští rok. A jelikož jsem diabetička, tak chci být aspon rok čistá. Bez antiny, beru vitamínky, srovnávám hadiny cukru do ještě lepší normy než teď
. Nu a 28 a 29 to partnerovi drobec uteklo a v sobotu ne-e, to už si dával větší pozor. Podle výtoku a chuti na sex byla ovu právě v těchto dnech… Samozřejmě nejsme vědmy, jen by mě zajímalo, jestli má nějaká z Vás zkušenosti s přerušovanou souloží a otěhotněním… Děkuji Vám mnohokrát za odpovědi. Zatím na sobě nic necítím a testování je velmi brzy…
@Gabriela001 nemám vlastní zkušenost, ale vím o několika dětech, které se takto podařily. Přerušovaná není antikoncepce.
@NikaKaa No jasný, kdybych to považovala za antinu, tak bych měla asi o kolečko míň
jen jsem prostě zvědavá
děkuji za příspěvek ![]()
@Gabriela001 tak dej vědět, jak jsi dopadla
Je spousta párů, co antikoncepci řeší přerušovanou souloží, a spoustě to i vychází, ale stát se může cokoli ![]()
@NikaNaa prášky neberu přes půl roku a vždy v pohodě
partner sám říkal, že je mu jedno jestli to bude teď nebo až za rok, hlavně aby to bylo zdravé
jak už jsem psala jsem jen zvědavá a vůbec mi ten čas neutíká… Už aby bylo 13. a navíc je to pátek 13. tak uvidíme co se stane ![]()
@Gabriela001 no o do testování je to vždycky na dlouho, a půl roku na pročištění snad i stačí. Chcete mimčo, tak je jedno jestli teď nebo později. Každopádně statisticky se podař napoprvé jen 20% párů, tak pokud se nepoaří, žádné smutnění ![]()
@NikaKaa To je jasné, žádné smutnění. Byl by to zázrak, když se do mě ani pořádně neudělal
ale plodný to byly určitě
no necháme to na přírodě že? Jinak když to mám dostat 13.11. tak už ten den můžu testovat nebo počkat třeba, když to teda nedostanu.