Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeptej se zvířat, proč se tady ptáš nějakých zbytečných lidí? A jdi bydlet nahej do jeskyně, protože všechno, co máš, vytvořili lidé, kterými vlastně pohrdáš.
Nemyslím si že jsi zvrácený.
Já třeba mám velký zájem o svou rodinu, přátele, známé ale cizí lidi mě vůbec nezajímají-
I kdyby rusové zhodili atomovku na ukrajinskou mateřskou školu tak by to ve mě nevzdudilo žádnou emoci, spíše bych z toho zkusil udělat nějaký meme.
Kdyz mi bylo nact, divala jsem se v klidu na filmy o holokaustu, bylo mi v tu chvili tech lidi lito, ale neuvedomovala jsem si tu hruzu plne. Byla to podivana, zkusenost v tu chvili, ale nic co by me nejak hodne zasahlo, jen pribeh z historie. Co mam deti, tak se uz na tyto filmy divat nedokazu, to same filmy o unosech deti, nebo o znasilneni od doby, co je holkam nact.Umim se vcitit do hruzy, co musi citit rodic, ktery nedokaze ochranit sve deti. Rekla bych, ze se te dotyka to, co je pro tebe dulezite a to jsou zvirata. Pokud se ti ale ublizovani lidem primo libi, ci ti dela dobre, ne to rozhodne normalni neni!
@firuga píše: Více
moje mamka vzpomínala, že jako dítě pořád se školou chodili na válečné filmy, a že nebylo líto těch padlých vojáků, ale brečela nad padlými koňmi