Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to vám vyhovuje kamarádům to může být zcela jedno
můj styl to rozhodně není ale na návštěvě by mi to bylo šumák, hlavně když je čisto ![]()
Diskuze mě hodila do dětství, kdy jsem se taky styděla za byt, že všichni mají obývací stěnu a my ne, o televizi ani nemluvím, barevná telka už byla standardem, my měli takovou malou přenosnou (to už porevoluční ročníky asi nepochopí
). Ale vyrostla jsem z těch pocitů, možná i proto, že jsme si tu stěnu taky časem pořídili a měli jí ještě před 2 roky, pak jsme se stěhovali do baráku, takže došlo ke komplet obměně nábytku. Ale musím říct, že pokud bychom v paneláku zůstávali, tak si nedokážu představit být bez té stěny, vždyť to bylo vždy hrozně praktické, hromada úložného prostoru, o který byl v bytě vždy nouze.
Já se stydím maximálně za bordel, proto nemám ráda nezvané návštěvy. A pokud jdu k nějaké kamarádce, tak bych kolikrát nebyla schopna říct, co tam měli za nábytek, všimla bych si, pokud bych dostala pití v upatlané sklenici, nebo si sedla do křesla se zbytky oběda, ale jinak fakt ne.
My taky nebydlíme v super moderním bytě. Televizi nemáme plochou a kuchyň začne být za chvíli historická. No a? Nikdy mě nenapadlo to řešit kvůli návštěvě. Spíš koukám na čistotu, než na to, jestli někdo nemá starší nábytek..
Tak se přidávám k asi většině - kašli na to!
Ty lidi chodí za váma, ne na výstavu, přeci
.
Jinak se omlouvám za odbočku - taková klasická stěna, kolik času týdně trávíte utíráním prachu? My máme jen knihovnu a skříň a stejně mě to ubíjí ![]()
máme lcd a je beztak valnou většinu dne vypnutá…švagrová telku nemá vůbec…ona je televize nějak zásadně potřebná k životu??