Jsme exoti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
17.7.15 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o zachovani anonymu.Jsem doma na materske a chtela bych si nekdy pozvat nejakou kamaradku at si deti pohraji atd.No,ale premyslim nad jednou veci. Mozna se budete smat, ale zajima me vas nazor.Byt mame celkem pekny, bohati nejsme, spis setrime no. Trochu se stydim vzit kamosky do obyvaku, kde mame doted klasickou televizi, proste ne plazmu, kterou maji dnes vsichni, ale klasickou krabici. Pritel odmita koupit novou, dokud to hraje.No a obyvaci stenu mame tez uz nemoderni.Je pekna stale, ale je to takove to: sama skrinka+vitrina. Bylo to moderni tak pred 15 lety. Proste se za to trochu stydim, kdyz ma kazdy dnes vse moderni.Jsem zvedava, co mi na to reknete.

máme lcd a je beztak valnou většinu dne vypnutá…švagrová telku nemá vůbec…ona je televize nějak zásadně potřebná k životu?? :think:

• Citovat
  • Upravit
2075
17.7.15 21:48

Pokud to vám vyhovuje kamarádům to může být zcela jedno ;) můj styl to rozhodně není ale na návštěvě by mi to bylo šumák, hlavně když je čisto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
17.7.15 22:05

Diskuze mě hodila do dětství, kdy jsem se taky styděla za byt, že všichni mají obývací stěnu a my ne, o televizi ani nemluvím, barevná telka už byla standardem, my měli takovou malou přenosnou (to už porevoluční ročníky asi nepochopí :mrgreen: ). Ale vyrostla jsem z těch pocitů, možná i proto, že jsme si tu stěnu taky časem pořídili a měli jí ještě před 2 roky, pak jsme se stěhovali do baráku, takže došlo ke komplet obměně nábytku. Ale musím říct, že pokud bychom v paneláku zůstávali, tak si nedokážu představit být bez té stěny, vždyť to bylo vždy hrozně praktické, hromada úložného prostoru, o který byl v bytě vždy nouze.

Já se stydím maximálně za bordel, proto nemám ráda nezvané návštěvy. A pokud jdu k nějaké kamarádce, tak bych kolikrát nebyla schopna říct, co tam měli za nábytek, všimla bych si, pokud bych dostala pití v upatlané sklenici, nebo si sedla do křesla se zbytky oběda, ale jinak fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.7.15 23:25

Neresim, je mi fuk kdo co ma v obyvaku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.7.15 22:36

My taky nebydlíme v super moderním bytě. Televizi nemáme plochou a kuchyň začne být za chvíli historická. No a? Nikdy mě nenapadlo to řešit kvůli návštěvě. Spíš koukám na čistotu, než na to, jestli někdo nemá starší nábytek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
19.7.15 13:07

Tak se přidávám k asi většině - kašli na to! :kytka: Ty lidi chodí za váma, ne na výstavu, přeci :).
Jinak se omlouvám za odbočku - taková klasická stěna, kolik času týdně trávíte utíráním prachu? My máme jen knihovnu a skříň a stejně mě to ubíjí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová