Jsme psychicky vyčerpaná, bydlení u tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2895
9.6.14 13:12

A tak Ja te plné chápu. na koho je napsány dum zahrada? Co ji nechat vyvést policii? taky bych nejsakou takovou fetnu nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.6.14 13:13

No nezavidim :-/ taky bych nechtela, aby se moje dite vubec bavilo s fetakem. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.6.14 13:14
@surikataXY píše:
no ja nevim, proc se navazite do zakladatelky. vy byste fetaka privitali s otevřenou naruci?
me by se hnusila stejne, evidentne se lecit nechce, to bych se ji snažila pomoct, ale takto :nevim:

Ty lidi většinou fetují, protože mají nějaký problém. A jedna věc je je odsoudit a nechat je ufetovat a druhá, podat pomocnou ruku, nebo je alespoň pochopit.
Kolikrát lidi dělají takové hnusárny a nidko si toho nevšimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.6.14 13:15

Zkus si promluvit s manželem, prostě mu řekni, jetsli byste si nemohli sehnat podnájem, alespon do té doby než se situace nějak vyřeší…tchýni jednou třeba taky dojde trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
9.6.14 13:16

@MambaJ ale ona pomocnou ruku přeci dostala a očividné ji to vyhovuje žít jak socka a není pravda ze fetuji jen lide co maji problém..jen prosté někteří maji ručičky dozadu a tohle je pro ne přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.6.14 13:20
@MambaJ píše:
Ty lidi většinou fetují, protože mají nějaký problém. A jedna věc je je odsoudit a nechat je ufetovat a druhá, podat pomocnou ruku, nebo je alespoň pochopit.
Kolikrát lidi dělají takové hnusárny a nidko si toho nevšimne.

Tak švagrová pomocnou ruku dostala a asi hned několikrát. Bohužel znám rodinu, ve které bylo úžasné rodinné zázemí a dcera začala fetovat stejně, možná z nudy. Větší sklony k tomu mají určitě děti z problémových rodin, ale jistota to není.
Sama bych nechtěla, aby můj syn přišel s feťákem do styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.6.14 13:22

@MambaJ
ježiši to jsou ale kecy, jako promiň, ale na tohle jsi přišla kde??? 8o Teď jako nedokážu být sluníčková, ale ty jsi feťáka neměla v rodině co???
Můžu tě ujistit, že já ano a tolikrát kolikrát jsem podala pomocnou ruku tolikrát jsem byla okradená, nebo jinak zneužitá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
9.6.14 13:24

Přidávám se k těm, kteří zakladatelku chápají…kdyby se mi v bazénu koupal feťák, co má na sobě vředy a kdoví co, nevlezla bych tam ani sama, natož tam dát tak malé dítě. To stejné povídání, pochybuju, že by některá matka nechala svoje 1,5 roku stré dítě mluvit někde na nádraží s feťákem..a jaký je rozdíl v tom z nádraží a ve švagrové? Fetují to samé, špinaví jsou stejně a nemoci mohou mít taky stejné.
Za jiných okolností bych se příbuzné asi snažila pomoci, ale takhle bych dala jednoznačně přednost dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.6.14 13:27
@mari1912 píše:
@MambaJ
ježiši to jsou ale kecy, jako promiň, ale na tohle jsi přišla kde??? 8o Teď jako nedokážu být sluníčková, ale ty jsi feťáka neměla v rodině co???
Můžu tě ujistit, že já ano a tolikrát kolikrát jsem podala pomocnou ruku tolikrát jsem byla okradená, nebo jinak zneužitá :pocitac:

Mohla sis za to sama, asi si špatně postupovala. Člověk si myslí, že „ho“ má pod kontrolou, ale skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.6.14 13:29

Jinak, za ty vaše feťáky může Vaše společnost, kdyby nebyly všichni tak sobečtí, hamižní a neslušní (většina), tak by ti mladí vypadali jinak. Ono by se dalo říct, že jste je to naučili.
Vaše společnost - Vaše zodpovědnost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.6.14 13:41

@MambaJ VAŠE společnost, VAŠE zodpovědnost… Ty snad v téhle společnosti nežiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.6.14 13:42

@kaktusik naprostý souhlas… přece ji nikdo nevyhání ze zahrady.. jenom zakladatelka chce určitá pravidla a na tom nic nevidím- koupání ne, kontakt ne.. To mluvení mi přijde moc, ale nejsem tam nevidím, jak to tam je..
To je to samé, jak když tchán si rád připije a taky, když je vidět, že je po opici, tak prostě k malému nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.6.14 13:52

@MambaJ ty evidentne do tehle spolecnosti nepatris. Nebo se z ni minimalne vyclenujes co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.6.14 13:56
@MambaJ píše:
Jinak, za ty vaše feťáky může Vaše společnost, kdyby nebyly všichni tak sobečtí, hamižní a neslušní (většina), tak by ti mladí vypadali jinak. Ono by se dalo říct, že jste je to naučili.

amen :D jsi si jista, ze ty jsi čista? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.6.14 14:15
@MambaJ píše:
:mrgreen: Bože to jsou hlody, promin…jako a těm fetákům, alkoholikům atd. někdo tu drogu do těla cpe násilím??? ne! oni si jí vezmou sami a jsou za to taky sami zodpovědni!!! ti si ničí pomoc nezaslouží, v naší společnosti je milion daleko více zoufalejších lidí, kteří tu pomoc potřebují a zaslouží si jí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová