Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tak Ja te plné chápu. na koho je napsány dum zahrada? Co ji nechat vyvést policii? taky bych nejsakou takovou fetnu nesnesla.
No nezavidim :-/ taky bych nechtela, aby se moje dite vubec bavilo s fetakem. Fuj.
@surikataXY píše:
no ja nevim, proc se navazite do zakladatelky. vy byste fetaka privitali s otevřenou naruci?
me by se hnusila stejne, evidentne se lecit nechce, to bych se ji snažila pomoct, ale takto
Ty lidi většinou fetují, protože mají nějaký problém. A jedna věc je je odsoudit a nechat je ufetovat a druhá, podat pomocnou ruku, nebo je alespoň pochopit.
Kolikrát lidi dělají takové hnusárny a nidko si toho nevšimne.
Zkus si promluvit s manželem, prostě mu řekni, jetsli byste si nemohli sehnat podnájem, alespon do té doby než se situace nějak vyřeší…tchýni jednou třeba taky dojde trpělivost
@MambaJ ale ona pomocnou ruku přeci dostala a očividné ji to vyhovuje žít jak socka a není pravda ze fetuji jen lide co maji problém..jen prosté někteří maji ručičky dozadu a tohle je pro ne přijatelnější.
@MambaJ píše:
Ty lidi většinou fetují, protože mají nějaký problém. A jedna věc je je odsoudit a nechat je ufetovat a druhá, podat pomocnou ruku, nebo je alespoň pochopit.
Kolikrát lidi dělají takové hnusárny a nidko si toho nevšimne.
Tak švagrová pomocnou ruku dostala a asi hned několikrát. Bohužel znám rodinu, ve které bylo úžasné rodinné zázemí a dcera začala fetovat stejně, možná z nudy. Větší sklony k tomu mají určitě děti z problémových rodin, ale jistota to není.
Sama bych nechtěla, aby můj syn přišel s feťákem do styku.
@MambaJ
ježiši to jsou ale kecy, jako promiň, ale na tohle jsi přišla kde???
Teď jako nedokážu být sluníčková, ale ty jsi feťáka neměla v rodině co???
Můžu tě ujistit, že já ano a tolikrát kolikrát jsem podala pomocnou ruku tolikrát jsem byla okradená, nebo jinak zneužitá ![]()
Přidávám se k těm, kteří zakladatelku chápají…kdyby se mi v bazénu koupal feťák, co má na sobě vředy a kdoví co, nevlezla bych tam ani sama, natož tam dát tak malé dítě. To stejné povídání, pochybuju, že by některá matka nechala svoje 1,5 roku stré dítě mluvit někde na nádraží s feťákem..a jaký je rozdíl v tom z nádraží a ve švagrové? Fetují to samé, špinaví jsou stejně a nemoci mohou mít taky stejné.
Za jiných okolností bych se příbuzné asi snažila pomoci, ale takhle bych dala jednoznačně přednost dítěti
@mari1912 píše:
@MambaJ
ježiši to jsou ale kecy, jako promiň, ale na tohle jsi přišla kde???Teď jako nedokážu být sluníčková, ale ty jsi feťáka neměla v rodině co???
Můžu tě ujistit, že já ano a tolikrát kolikrát jsem podala pomocnou ruku tolikrát jsem byla okradená, nebo jinak zneužitá
Mohla sis za to sama, asi si špatně postupovala. Člověk si myslí, že „ho“ má pod kontrolou, ale skutek utek.
Jinak, za ty vaše feťáky může Vaše společnost, kdyby nebyly všichni tak sobečtí, hamižní a neslušní (většina), tak by ti mladí vypadali jinak. Ono by se dalo říct, že jste je to naučili.
Vaše společnost - Vaše zodpovědnost!!!
@MambaJ VAŠE společnost, VAŠE zodpovědnost… Ty snad v téhle společnosti nežiješ?
@kaktusik naprostý souhlas… přece ji nikdo nevyhání ze zahrady.. jenom zakladatelka chce určitá pravidla a na tom nic nevidím- koupání ne, kontakt ne.. To mluvení mi přijde moc, ale nejsem tam nevidím, jak to tam je..
To je to samé, jak když tchán si rád připije a taky, když je vidět, že je po opici, tak prostě k malému nejde..
@MambaJ ty evidentne do tehle spolecnosti nepatris. Nebo se z ni minimalne vyclenujes co ![]()
@MambaJ píše:
Jinak, za ty vaše feťáky může Vaše společnost, kdyby nebyly všichni tak sobečtí, hamižní a neslušní (většina), tak by ti mladí vypadali jinak. Ono by se dalo říct, že jste je to naučili.
amen
jsi si jista, ze ty jsi čista? ![]()
@MambaJ píše: