Jsme psychicky vyčerpaná, bydlení u tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
9.6.14 14:18

Bydlis v baraku manzelovo rodicu a nelibi se ti tam? Tak se odstehuj.
Nezlob se na me, ale co jako cekas? Ze se rodice otoci zady ke svy dceri jenom proto, ze tobe se to nelibi? Chapu, ze nechces, aby se mala stykala s fetakama, ja osobne nesnasim takovy lidi - ale nikdy by me nenapadlo si v tvy situaci stezovat. Proste si najdete s manzelem svuj byt a mas klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.6.14 15:12
@MambaJ píše:
Mohla sis za to sama, asi si špatně postupovala. Člověk si myslí, že „ho“ má pod kontrolou, ale skutek utek.

prd víš, je vidět, že jsi s žádným do styku nepřišla. Feťák je feťák a kvůli fetu okrade i vlastní mámu, kohokoliv. To je jako s chlastem, jak je někdo závislej tak se můžeš stavět na hlavu, ale dokud nebude chtít sám, tak okolí má smůlu…

Haháááá a prej Vaše společnost, ty tu asi nežiješ viď?
Napiš adresu a jméno, pár ti jich tam pošlu abys je mohla spasit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.6.14 15:31

Ahoj, tak to ti tedy nezávidím.
To mluvení je tedy trochu už asi moc, ale chápu, že se pak malá rozhodne k ní jít a ty nechceš.
A ten bazén? Tak to bych se zbláznila. Já nesnesu, když přijel za chlapem známý, celý zpocený a hupnul tam. A vlastně se umyl. :poblion: Na toto jsem háklivá.
A co na to řekla? Oznámila jsi ji, že nechceš, aby lezla k vám do bazénu, nebo ho máte společný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
9.6.14 15:33
@MambaJ píše:
Ty lidi většinou fetují, protože mají nějaký problém. A jedna věc je je odsoudit a nechat je ufetovat a druhá, podat pomocnou ruku, nebo je alespoň pochopit.
Kolikrát lidi dělají takové hnusárny a nidko si toho nevšimne.

Tak si tu spinavou chudinku nastehuj k sobe, podej jipomocnou ruku.. Az ti vybili byt, dojde ti, zepises hovadiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.6.14 15:40

Já si myslím, že má právo se ohradit.. ona už je tam doma, neni tam na návštěvě.. Pokud mají společný dům s tchýni, tak mají společné i problémy a mají to porstě s tchýni řešit..
Nezlobte se na mě, ale i ta tchýně mi přijde divná, když ji někde v bytě vypadne droga, tak jakože se nic neděje?? Omlouvá to?? Já se ani nedivím, zakladatelce.
Rozumný člověk - tchýně, máma, by prostě natvrdo slečně řekly, že to tak, prostě ne, že drogy doma ne, že je tam malé ditě a prostě razantně říct, bez drog, nenosit, nějaká hygiena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.6.14 16:04
@murkyf píše:
Tak si tu spinavou chudinku nastehuj k sobe, podej jipomocnou ruku.. Az ti vybili byt, dojde ti, zepises hovadiny.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
9.6.14 16:59
@Marlynka píše:
Nezlob se na me, ale co jako cekas? Ze se rodice otoci zady ke svy dceri jenom proto, ze tobe se to nelibi? Chapu, ze nechces, aby se mala stykala s fetakama, ja osobne nesnasim takovy lidi - ale nikdy by me nenapadlo si v tvy situaci stezovat. Proste si najdete s manzelem svuj byt a mas klid.

a to si myslíš, že je to jak hup na krávu a už je tele, že je to všechno tak jednoduchý? A proč by si nemohla postěžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.6.14 17:32
@MambaJ píše:
Jinak, za ty vaše feťáky může Vaše společnost, kdyby nebyly všichni tak sobečtí, hamižní a neslušní (většina), tak by ti mladí vypadali jinak. Ono by se dalo říct, že jste je to naučili.
Vaše společnost - Vaše zodpovědnost!!!

A ty jsi jako z Marsu, ze je to „vase spolecnost“ ten vinik?? Lecos ze tvych nazoru, co zde prezetujes, tomu tedy nasvedcuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.6.14 18:37
@Marlynka píše:
Nezlob se na me, ale co jako cekas? Ze se rodice otoci zady ke svy dceri jenom proto, ze tobe se to nelibi? Chapu, ze nechces, aby se mala stykala s fetakama, ja osobne nesnasim takovy lidi - ale nikdy by me nenapadlo si v tvy situaci stezovat. Proste si najdete s manzelem svuj byt a mas klid.

Pokud majitel domu souhlasí, že tam dotyční můžou bydlet a podílí se spravedlivě na chodu domácnosti a placení služeb, tak si rozhodně myslím, že má právo do toho kecat :) Pokud tam jsou jen na to aby platili, ale drželi hubu tak na místě zakladatelky bych rozhodně pouvažovala o změně bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
9.6.14 18:52

Stalo se mi pracovně, že jsem musela pracovat se smažkou, měla naprostou podporu rodiny i širšího okolí. Přesto jí nebylo pomoci (respektive pomoc odmítala). Viděla jsem to opravdu zblízka, své děti bych k ní nepustila. Tchýni chápu, jedná se o její dítě, udělá cokoli, aby „pomohla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.6.14 18:55
@open mind píše:
A ty jsi jako z Marsu, ze je to „vase spolecnost“ ten vinik?? Lecos ze tvych nazoru, co zde prezetujes, tomu tedy nasvedcuje. ;)

Mamba není součástí společnosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 10:38

Ukousla jsem si velké sousto

Vím že tohle bude znít šíleně, ale neměla jsem moc dobré vztahy s rodiči a tak jsem se odstěhovala za přítelem k jeho rodičům, v té době mě tam všichni měli celkem rádi. Mí rodiče utli komunikaci a já tak zůstala odkázaná na ně. Neplatím jim nájem, ale zezačátku jsem jim hodně pomáhala, mají statek, takže jsem s nimi chodila každý den, což dělám dodnes, pokud nejdu do práce nebo školy. Jsem opravdu mladá…můj den dost často vypadá tak, že vstanu před sednou abych jim pomohla krmit krávy a prasata, pak se do oběda uklízelo a vařilo a pak jsem šla do 10 do práce, kde mě přítel vyzvedk a já si lehla až v 11 večer. Dokonce jsem jezdila v 5 ráno do školy, pak do práce a pak domů. Do nedávna jsem za ten den zvládla odjezdit i autoškolu, teď už ji mám hotovou. Vím, že je to spousta prace, se kterou jsem musela počítat a tamy počítám, ale nic z toho bx mi nepřišlo tak strašné, kdyby nebylo tchýně. Ze začátku jsme si rozumněly, dost jsme si povídali o dětech (mají 3 v pěstounské péči, které chodí teprve na zakladku) vařily jsem spolu a uklízeli, jenomže časem jak už tu bydlím se to vše začalo pomalu ale jistě otáčet k horšímu, teď už defakto z ní mám strach se jí jít jenom zeptat jestli s něčím chce pomoct, protožr je na mě nsustále nepříjemná. Když tu nejsem povídá na mě přítelovi a zase když jsem s ním já tak povídám co mi prováděla celý den, jenomže pro něj je to taky vyčerpávající, když z každè strany něco slyší a není toho zůčastněný. Teď nedávno měli dokonce tchánovci nějakou přednášku a já se s přítelem starala o celý statek, vzala jsem si v oráci volno a vše zařídila, kravy, prasata, vytřeno každý den, navařeno, vypráno, přítel byl nemocný, tak i o toho jsem se starala, jezdila mi tam pomáhat snacha a její přítel s dětmi, ale ve finále pak přijeli a celou dobu mi jen něco vyčítala. Jezdím obtýden na i tr, abych nebyka v takovèm honu a uprostřed týdne jsme se s přítelem skoro rozešli, protožr mu dala v pondělí přednášku, jak nejsem dost dobrá a kazí si život jako tchán s exmanželkou, že se trápí jen abych dostudovala a že ani jednomu z nich nepřijfe jako by nám to klapalo. Po tomhle všem pořád můžu říct, že to je úžasná ženská, která toho zvládà víc, než kdokoliv koho znám, ale neuvěřitelně mě to ničí. Kvůli studiu nás obou si ani nemůžeme dovolit vydlení, protože vy to bylo náročné a už teď jsem na pokraji svých sil.

• Citovat
  • Upravit
2529
28.10.21 10:43
@Anonymní píše:
Vím že tohle bude znít šíleně, ale neměla jsem moc dobré vztahy s rodiči a tak jsem se odstěhovala za přítelem k jeho rodičům, v té době mě tam všichni měli celkem rádi. Mí rodiče utli komunikaci a já tak zůstala odkázaná na ně. Neplatím jim nájem, ale zezačátku jsem jim hodně pomáhala, mají statek, takže jsem s nimi chodila každý den, což dělám dodnes, pokud nejdu do práce nebo školy. Jsem opravdu mladá…můj den dost často vypadá tak, že vstanu před sednou abych jim pomohla krmit krávy a prasata, pak se do oběda uklízelo a vařilo a pak jsem šla do 10 do práce, kde mě přítel vyzvedk a já si lehla až v 11 večer. Dokonce jsem jezdila v 5 ráno do školy, pak do práce a pak domů. Do nedávna jsem za ten den zvládla odjezdit i autoškolu, teď už ji mám hotovou. Vím, že je to spousta prace, se kterou jsem musela počítat a tamy počítám, ale nic z toho bx mi nepřišlo tak strašné, kdyby nebylo tchýně. Ze začátku jsme si rozumněly, dost jsme si povídali o dětech (mají 3 v pěstounské péči, které chodí teprve na zakladku) vařily jsem spolu a uklízeli, jenomže časem jak už tu bydlím se to vše začalo pomalu ale jistě otáčet k horšímu, teď už defakto z ní mám strach se jí jít jenom zeptat jestli s něčím chce pomoct, protožr je na mě nsustále nepříjemná. Když tu nejsem povídá na mě přítelovi a zase když jsem s ním já tak povídám co mi prováděla celý den, jenomže pro něj je to taky vyčerpávající, když z každè strany něco slyší a není toho zůčastněný. Teď nedávno měli dokonce tchánovci nějakou přednášku a já se s přítelem starala o celý statek, vzala jsem si v oráci volno a vše zařídila, kravy, prasata, vytřeno každý den, navařeno, vypráno, přítel byl nemocný, tak i o toho jsem se starala, jezdila mi tam pomáhat snacha a její přítel s dětmi, ale ve finále pak přijeli a celou dobu mi jen něco vyčítala. Jezdím obtýden na i tr, abych nebyka v takovèm honu a uprostřed týdne jsme se s přítelem skoro rozešli, protožr mu dala v pondělí přednášku, jak nejsem dost dobrá a kazí si život jako tchán s exmanželkou, že se trápí jen abych dostudovala a že ani jednomu z nich nepřijfe jako by nám to klapalo. Po tomhle všem pořád můžu říct, že to je úžasná ženská, která toho zvládà víc, než kdokoliv koho znám, ale neuvěřitelně mě to ničí. Kvůli studiu nás obou si ani nemůžeme dovolit vydlení, protože vy to bylo náročné a už teď jsem na pokraji svých sil.

Tak se odstehuj :nevim: nejsi nico sluzka,.misto makani jim na statku so najdi brigadu a bud svobodna a samostatna. Tohle nemas za potrebi a lepsi to nebude…ja bych tam nebyla, vis jak se rika, jak si usteles, tak si lehnes, vse jsou tve vlastni rozhodnuti..ty jsi panem sveho osudu..vadi ti to jak to mas, zmen to, nikdo te tam nasilim nedrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.10.21 10:49

Vrať se k rodičům, dostuduj a s přítelem se jen scházej. Fakt tohle chceš? Makat od nevidím do nevidím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.10.21 10:55
@Anonymní píše:
Vím že tohle bude znít šíleně, ale neměla jsem moc dobré vztahy s rodiči a tak jsem se odstěhovala za přítelem k jeho rodičům, v té době mě tam všichni měli celkem rádi. Mí rodiče utli komunikaci a já tak zůstala odkázaná na ně. Neplatím jim nájem, ale zezačátku jsem jim hodně pomáhala, mají statek, takže jsem s nimi chodila každý den, což dělám dodnes, pokud nejdu do práce nebo školy. Jsem opravdu mladá…můj den dost často vypadá tak, že vstanu před sednou abych jim pomohla krmit krávy a prasata, pak se do oběda uklízelo a vařilo a pak jsem šla do 10 do práce, kde mě přítel vyzvedk a já si lehla až v 11 večer. Dokonce jsem jezdila v 5 ráno do školy, pak do práce a pak domů. Do nedávna jsem za ten den zvládla odjezdit i autoškolu, teď už ji mám hotovou. Vím, že je to spousta prace, se kterou jsem musela počítat a tamy počítám, ale nic z toho bx mi nepřišlo tak strašné, kdyby nebylo tchýně. Ze začátku jsme si rozumněly, dost jsme si povídali o dětech (mají 3 v pěstounské péči, které chodí teprve na zakladku) vařily jsem spolu a uklízeli, jenomže časem jak už tu bydlím se to vše začalo pomalu ale jistě otáčet k horšímu, teď už defakto z ní mám strach se jí jít jenom zeptat jestli s něčím chce pomoct, protožr je na mě nsustále nepříjemná. Když tu nejsem povídá na mě přítelovi a zase když jsem s ním já tak povídám co mi prováděla celý den, jenomže pro něj je to taky vyčerpávající, když z každè strany něco slyší a není toho zůčastněný. Teď nedávno měli dokonce tchánovci nějakou přednášku a já se s přítelem starala o celý statek, vzala jsem si v oráci volno a vše zařídila, kravy, prasata, vytřeno každý den, navařeno, vypráno, přítel byl nemocný, tak i o toho jsem se starala, jezdila mi tam pomáhat snacha a její přítel s dětmi, ale ve finále pak přijeli a celou dobu mi jen něco vyčítala. Jezdím obtýden na i tr, abych nebyka v takovèm honu a uprostřed týdne jsme se s přítelem skoro rozešli, protožr mu dala v pondělí přednášku, jak nejsem dost dobrá a kazí si život jako tchán s exmanželkou, že se trápí jen abych dostudovala a že ani jednomu z nich nepřijfe jako by nám to klapalo. Po tomhle všem pořád můžu říct, že to je úžasná ženská, která toho zvládà víc, než kdokoliv koho znám, ale neuvěřitelně mě to ničí. Kvůli studiu nás obou si ani nemůžeme dovolit vydlení, protože vy to bylo náročné a už teď jsem na pokraji svých sil.

Zbytečně brzo ses pasovala do role „manželky“ Bydlet s přítelem v tak mladém věku byla chyba. Nemusíš se kvůli „tchýni“ strhat. Když budeš bydlet na intru, přežiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová