Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TRG píše: Více
Teď jako stařík je docela pěknej
Kdyby takhle vypadali naší sedesatnici, tak to by bylo o něčem jiném
@The Spaniard píše: Více
Mne se na mužích dlouhé vlasy moc líbí. Pokud tedy jich má dost a stará se o ně.
@TRG píše: Více
Mne se brad pitt taky nikdy nelíbil, přišel mi slizký. A ani Leoš Mareš se mi nikdy nelíbil ![]()
@Semtex píše: Více
No přesně! Vím, že by si o mě Pitt ani kolo neopřel, ale jsem za to vyloženě vděčná. ![]()
Mareš to samé. Nic proti němu, ale holky na něm viděly evidentně něco, co já absolutně ne. Asi mi před stínil kožich.
Mně se nikdy dlouhé vlasy u chlapů nelíbili. Ale u některých rockových zpěvácích to vypadá docela dobře:-)
Mně dlouhé vlasy na mužích nevadí, pokud je to pěkný muž. Spíš se mi nelíbí muži s holou hlavou a nesnáším dlouhé vousy.
Jako někdo ujetý na dlouhé vlasy je to pro mě jen plus. Krátký vlasy se mi nelíbí. Muž s krátkými vlasy má pro mě instantně minus 15 bodů za vzhled. Já mám ráda takový ten metal, nebo viking/zálesák vzhled. Dlouhý háro, klidně vousy s copánky, chlupatej a tak. ![]()
Líbí hodně, hlavně na rockerech a motorkářích ![]()
leč nějak mi dotyční týpci proklouzli mezi prsty a nikdy jsem neměla tu čest
mám spíš štěstí na Fantomase, ale to je taky na někom sexy (typicky Landa třeba..)
Takže ve finále záleží na typu, na někom jsou dlouhé řídké mastné dlouhé vlasy fakt hodně odpudivé, fuj…
Zalezi na celkovem vzhledu. nekomu to tak slusi (napr Vojtek) a nekdo v tom vypada desne (napr ted tarzan z ulice
)
Neumim si predstavit, ze bych chodila s dlouhovlasym pritelem. staci, ze jsou vsude moje vlasy ![]()
@Lucy75 píše: Více
Nejni nad zelenou a holou hlavu, ale holit hlavu dvakrát za tejden celkem unaví. Mám vyzkoušeno, že jinak nevydrží opálená.
Mně se delší vlasy líbí pouze na mužích styl viking, tudíž svalnatá hora s vousy typu Can Yaman. Rockeři mě absolutně nepřitahují…