Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo by mě, jak holky v našich krajích vnímají kluky s dlouhými vlasy. Občas se setkám s názorem, kdy holka řekne, že by nechtěla chlapa s dalšíma vlasy než má ona atd, tak jsem si řekl, že udělám malinký průzkum
Ostříhat se kvůli tomu nepůjdu, ale zajímá mě všeobecný názor mezi ženskýma ![]()
@The Spaniard píše: Více
a sluší ti? některým chlapům fakt nesluší a to nemluvím o jejich kvaltě a hustotě ![]()
Nevadí mi vlasy třeba k ramenům, zvláště pokud je má muž přirozeně vlnité. Ale vyloženě dlouhé vlasy fakt ne, to se mi u chlapů nelíbí, přijde mi jak kdyby zamrzli někdy v osmdesátých letech. Na druhou stranu se mi ani nelíbí takoví ti úplně vyholení týpci z fitka.
@The Spaniard píše: Více
pak je otázkou, zda tvoje oči jsou ty, o které jde
hele, pokud nejsi vysvalenej viking, tak za mě spíš ne, mě to prostě až tak mužný a sexy nepřijde…což nic nemění na tom, že třeba někomu ano, ale bude záležet na to střihu, kvalitě, hustotě atd…
Pokud jsou hezké u kluků asi pohoda.
U mužů už hodně záleží na ostatních okolnostec, aspoň za mně.
@Keyllah píše: Více
Tak to abych šel do gymu a trochu zamakal ![]()
Mě se dlouhé vlasy na klucich a chlapech líbí. Ale nesmí to byt ten dlouhý vlas typu Česilko.
@Kryptozoo píše: Více
Hezký názor, který potěšil
no už se považuji spíš za chlapa (30 už bylo)
Sice jsem měla vždycky krátkovlasé, ale mezi dlouhovlasými rockery se cítím skvěle. Líbí se mi.
Za mých mladých let se mi to líbilo. Teď už ne. Ale nemám nic proti, když mu to sluší.