Jsou dlouhé vlasy u chlapa mínus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
11.2.26 17:27

To je furt samej viking, hora svalů, vousac nebo roker… no tak to budu asi na věky sám :lol: sranda mam to na salámu, ale zajímavé jak se jeden vzorek lidí tolik libi :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
11.2.26 17:30
@The Spaniard píše: Více

U žen tomu nebude jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.2.26 17:36
@Venetia píše: Více

Dobré k zamyšlení, ale osobně si myslím, že chlapi mají mnohem větší rozptyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
11.2.26 17:39

To, co jsi uvedl, jsou 3 vzorky mužů 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
11.2.26 18:10
@Bytsamsebou píše: Více

Kdysi někdo přitáh na přednášku slovenskej magazín a tam byly typy mužů, jako třeba:

muž ako lodný kufor
tarzan v sametu a hodbavbe

pobavilo, doparoma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
12.2.26 00:30

Když se ten muž o ty vlasy stará a sednou mu, tak proč ne? Někteří v nich vypadají skvěle. Na druhou stranu je hodně chlapů, kterým dlouhé vlasy dělají medvědí službu. Pokud jsou řídké, nebo třeba neudržované (mastné, zacuchané, roztřepené), tak by bylo lepší to zkrátit. A pak taky trochu hraje roli věk. Ačkoliv jsem párkrát viděla starší dlouhovlasé muže, kteří už byli šediví a slušelo jim to, tak pro většinu to neplatí. Většina kolem té šedesátky už vypadá jako urousaní štamgasti z páté cenové… No obecně bych zkrátka řekla, že jakmile ty vlasy začnou brát roha a začnou se objevovat kouty a cédéčka, tak je na čase přejít na krátký sestřih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
12.2.26 01:50

Hmm… přijde na to. ;)
Pokud by někomu delší nebo dlouhé vlasy slušely a považoval je jako takový svůj „doplněk” mužské atraktivity a samozřejmě by se o ně i staral, tak proč ne? :P
Ale asi bych k tomu ještě dodala, že bude záležet na věku a aktuálním preferencím každé dívky a ženy… :think:
Protože byly i časy, kdy jsem hlavně upřednostňovala vystříhané kluky s nagelovanými vlasy a náušnicí v uchu. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.2.26 02:16

Tak jestli to myslíš zhruba takto, tak by tě asi většina žen z postele nevykopla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16500
12.2.26 02:27
@Silverine247 píše: Více
:mrgreen: :palec:
Taky si myslím…
Až teda na ty vousy. Mně by stačilo jen to strniště. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.2.26 06:07

Tak jedna věc je, co se líbí, což je ten ideál, a druhá věc je, co máme ve skutečnosti doma. Viking to asi nebude :lol: Dlouhé vlasy jsou pro mě osobně u každého plus, jakmile jsou umyté, nebo nemá ten muž výrazně ustupující linii vlasů. Pravdou taky je, že ty dlouhé vlasy moc jiných vzorků než metalák/rocker, nebo takový ten přírodní trempík/zálesák nemá, ono to není praktické na sport a je s tím práce. Znám ještě pár fotbalistů k krátkým culíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.2.26 09:38
@Černá Madonna píše: Více

Já taky vousy nemusím, strniste ano. :mrgreen: Na téhle fotce to ještě jde, ale fakt dlouhé vousy ne-e, já si hned představuju, co všechno v tom žije. Stejně tak když vidím někoho s dredama, začne mě svědit celý člověk. :oops:

• Citovat
  • Upravit
12.2.26 09:48

U chlapa je mínus jen malé bankovní konto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
12.2.26 10:09
@Silverine247 píše: Více

On je ten typický viking, o kterém tu všichni píší ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.2.26 13:35
@Bytsamsebou píše: Více

On je typ barbar. To taky stojí za hřích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
12.2.26 13:47