Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je furt samej viking, hora svalů, vousac nebo roker… no tak to budu asi na věky sám
sranda mam to na salámu, ale zajímavé jak se jeden vzorek lidí tolik libi
![]()
@Venetia píše: Více
Dobré k zamyšlení, ale osobně si myslím, že chlapi mají mnohem větší rozptyl ![]()
@The Spaniard píše: Více
To, co jsi uvedl, jsou 3 vzorky mužů
.
@Bytsamsebou píše: Více
Kdysi někdo přitáh na přednášku slovenskej magazín a tam byly typy mužů, jako třeba:
muž ako lodný kufor
tarzan v sametu a hodbavbe
pobavilo, doparoma ![]()
Když se ten muž o ty vlasy stará a sednou mu, tak proč ne? Někteří v nich vypadají skvěle. Na druhou stranu je hodně chlapů, kterým dlouhé vlasy dělají medvědí službu. Pokud jsou řídké, nebo třeba neudržované (mastné, zacuchané, roztřepené), tak by bylo lepší to zkrátit. A pak taky trochu hraje roli věk. Ačkoliv jsem párkrát viděla starší dlouhovlasé muže, kteří už byli šediví a slušelo jim to, tak pro většinu to neplatí. Většina kolem té šedesátky už vypadá jako urousaní štamgasti z páté cenové… No obecně bych zkrátka řekla, že jakmile ty vlasy začnou brát roha a začnou se objevovat kouty a cédéčka, tak je na čase přejít na krátký sestřih…
Hmm… přijde na to. ![]()
Pokud by někomu delší nebo dlouhé vlasy slušely a považoval je jako takový svůj „doplněk” mužské atraktivity a samozřejmě by se o ně i staral, tak proč ne? ![]()
Ale asi bych k tomu ještě dodala, že bude záležet na věku a aktuálním preferencím každé dívky a ženy… ![]()
Protože byly i časy, kdy jsem hlavně upřednostňovala vystříhané kluky s nagelovanými vlasy a náušnicí v uchu.
![]()
Tak jestli to myslíš zhruba takto, tak by tě asi většina žen z postele nevykopla ![]()
Tak jedna věc je, co se líbí, což je ten ideál, a druhá věc je, co máme ve skutečnosti doma. Viking to asi nebude
Dlouhé vlasy jsou pro mě osobně u každého plus, jakmile jsou umyté, nebo nemá ten muž výrazně ustupující linii vlasů. Pravdou taky je, že ty dlouhé vlasy moc jiných vzorků než metalák/rocker, nebo takový ten přírodní trempík/zálesák nemá, ono to není praktické na sport a je s tím práce. Znám ještě pár fotbalistů k krátkým culíkem.
@Černá Madonna píše: Více
Já taky vousy nemusím, strniste ano.
Na téhle fotce to ještě jde, ale fakt dlouhé vousy ne-e, já si hned představuju, co všechno v tom žije. Stejně tak když vidím někoho s dredama, začne mě svědit celý člověk. ![]()
U chlapa je mínus jen malé bankovní konto.
@Silverine247 píše: Více
On je ten typický viking, o kterém tu všichni píší
.
@Bytsamsebou píše: Více
On je typ barbar. To taky stojí za hřích. ![]()