Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17631
3.3.14 15:06
@Burj Chalifa píše:
Chybí prales? :mrgreen:

ty jsi dneska fakt jedlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
3.3.14 15:06
@NikynaU píše:
Negramotní 10 a více
ZŠ 4-9 dětí
SŠ 2-3 děti
VŠ 1 dítě
2 a více VŠ bezdětný

Velkoměsto 1 dítě
Maloměsto 2-3 děti
Vesnice 4-9 dětí
Les 10 a více

Ovšem pak nám nemůžou vysokoškoláci bydlet v lese :think:

Tyjo u nás ve vesnici neznám nikoho, kdo by měl víc jak tři děti. :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30994
3.3.14 15:07
@orionk píše:
Teď je taková doba, že ten co má SOU bude na tom s prací lépe než ten z VŠ…Protože VŠ je mraky, na SOU mají prázdno… A sehnat dobrého zedníka, instalatéra,… je fakt těžký… Jinak k tvé otázce : Ne nejsou pro mě méně… :)

Ale srovnavej srovnatelne. Zednik, instalater bude mit stejne nabidek jako lide v technickych ci prirodovednych oborech. A v teto skupine na tom budou VS lepe. Naproti tomu kadernice bude shanet praci stejne obtizne jako odbornik na kulturni dejiny. Jak v VS, tak SOU nabizi vice ci mene zadane profese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 15:07

@Ettelwen asi ještě neviděli tuhle tabulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.3.14 15:08

@Lo Ahojky, :mavam:
Já jsem rodilá Pražačka a celý život bydlím v centru. V budoucnu bych ale chtěla spíše na okraj, aby moje deti měly blíže k přírodě. Je mi 24 a mám nádherného dvouměsíčního chlapečka, který nezůstane sám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Burj Chalifa…já jen píšu, že můj muž chtěl po VŠ a stáži v zahraničí prostě práci, která by jej bavila, byla by dobře placená, ale chtěl zároveň mít rodinný dům v krásném prostředí, velkou zahradu a rodinu…a taky prostě není omezec. I když si vzal mě :mrgreen:

Všechno je prostě o lidech - ne o vesnici, maloměstu, velkoměstu…/zajímavý průzkum by byl ještě věřící - a počet dětí a nevěřící; počet věřících ve městech a počet na vesnicích ;) /

• Citovat
  • Upravit
2786
@NikynaU píše:
Negramotní 10 a více
ZŠ 4-9 dětí
SŠ 2-3 děti
VŠ 1 dítě
2 a více VŠ bezdětný

Velkoměsto 1 dítě
Maloměsto 2-3 děti
Vesnice 4-9 dětí
Les 10 a více

Ovšem pak nám nemůžou vysokoškoláci bydlet v lese :think:

Bydlím na vesnici - mám tedy zatím málo dětí. Mám VŠ - musím jedno někomu dát. Co mám dělat. :,( :,( :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 15:09

Tak já taky jen pro průzkum :mrgreen: :lol:
35 let, čekám dvojčátka do konce měsíce :srdce: budou to moje první děti
vyrůstala jsem v městečku pár km od Prahy a ted nějaký ten rok (cca 3) bydlím v pidi vesnici v Jižních čechách (tak nevím, pro Pražáky jsem byla vždy vidlák, pro vesničany jsem tu zase náplava Pražská :mrgreen: ), mám zatím jen SŠ, jestli si dodělám VŠ - no ráda bych. Tak a teď kam mě zařadit. Dětí bych chtěla moc, původně nejlépe ve dvaceti, ale nějak to nevyšlo no :nevim: tak kam se mnou :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
3.3.14 15:09

@Majinka7 No, bylo to takové na rychlo, třeba by se to dalo nějak přepracovat, aby se to protínalo :D Já bych podle školy měla mít dvě, podle bydliště jedno. Holt se budu muset přestěhovat. :lol: :lol: :lol:
@Antonie Bolavá Nj, výjimky holt potvrzují pravidlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
3.3.14 15:10
@Kvido píše:
Bydlím na vesnici - mám tedy zatím málo dětí. Mám VŠ - musím jedno někomu dát. Co mám dělat. :,( :,( :,( :D

Sme na tom stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
3.3.14 15:11

Podle mě je pojem „VESNIČAN“ proste povahová vlastnost :mrgreen:…já znám spoustu „VESNIČANŮ“ a jsou to měšťáci, narodili se ve městě a žijí tu celý život a stejně mají takové to „vesnické chování“ o kterém tu spousta z vás píše. takový to z filmu Slunce, seno,… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499

@Kvido vrátit diplom a přestěhovat se na maloměsto? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
@Anonymní píše: @Burj Chalifa…já jen píšu, že můj muž chtěl po VŠ a stáži v zahraničí prostě práci, která by jej bavila, byla by dobře placená, ale chtěl zároveň mít rodinný dům v krásném prostředí, velkou zahradu a rodinu…a taky prostě není omezec. I když si vzal mě :mrgreen:Všechno je prostě o lidech - ne o vesnici, maloměstu, velkoměstu…/zajímavý průzkum by byl ještě věřící - a počet dětí a nevěřící; počet věřících ve městech a počet na vesnicích ;) /

Prosím né, nekomplikovat, už tak je toho moc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.3.14 15:12

@Kvido je a co já :nevim: za vzdělání 2 děti odevzdat, za vesnici si ještě jedno pořídit :jazyk:
Už to mám, 2 dám do dětského domova a jedno si adoptuju :palec:
Ha, a zase mi to nevychází :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:12

@Kvido …ale myslím, že to má také vliv

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...