Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@NikynaU píše:
Negramotní 10 a více
ZŠ 4-9 dětí
SŠ 2-3 děti
VŠ 1 dítě
2 a více VŠ bezdětnýVelkoměsto 1 dítě
Ovšem pak nám nemůžou vysokoškoláci bydlet v lese
Maloměsto 2-3 děti
Vesnice 4-9 dětí
Les 10 a více
Tyjo u nás ve vesnici neznám nikoho, kdo by měl víc jak tři děti.
![]()
@orionk píše:
Teď je taková doba, že ten co má SOU bude na tom s prací lépe než ten z VŠ…Protože VŠ je mraky, na SOU mají prázdno… A sehnat dobrého zedníka, instalatéra,… je fakt těžký… Jinak k tvé otázce : Ne nejsou pro mě méně…
Ale srovnavej srovnatelne. Zednik, instalater bude mit stejne nabidek jako lide v technickych ci prirodovednych oborech. A v teto skupine na tom budou VS lepe. Naproti tomu kadernice bude shanet praci stejne obtizne jako odbornik na kulturni dejiny. Jak v VS, tak SOU nabizi vice ci mene zadane profese.
@Lo Ahojky, ![]()
Já jsem rodilá Pražačka a celý život bydlím v centru. V budoucnu bych ale chtěla spíše na okraj, aby moje deti měly blíže k přírodě. Je mi 24 a mám nádherného dvouměsíčního chlapečka, který nezůstane sám. ![]()
@Burj Chalifa…já jen píšu, že můj muž chtěl po VŠ a stáži v zahraničí prostě práci, která by jej bavila, byla by dobře placená, ale chtěl zároveň mít rodinný dům v krásném prostředí, velkou zahradu a rodinu…a taky prostě není omezec. I když si vzal mě ![]()
Všechno je prostě o lidech - ne o vesnici, maloměstu, velkoměstu…/zajímavý průzkum by byl ještě věřící - a počet dětí a nevěřící; počet věřících ve městech a počet na vesnicích
/
@NikynaU píše:
Negramotní 10 a více
ZŠ 4-9 dětí
SŠ 2-3 děti
VŠ 1 dítě
2 a více VŠ bezdětnýVelkoměsto 1 dítě
Ovšem pak nám nemůžou vysokoškoláci bydlet v lese
Maloměsto 2-3 děti
Vesnice 4-9 dětí
Les 10 a více
Bydlím na vesnici - mám tedy zatím málo dětí. Mám VŠ - musím jedno někomu dát. Co mám dělat.
![]()
Tak já taky jen pro průzkum
![]()
35 let, čekám dvojčátka do konce měsíce
budou to moje první děti
vyrůstala jsem v městečku pár km od Prahy a ted nějaký ten rok (cca 3) bydlím v pidi vesnici v Jižních čechách (tak nevím, pro Pražáky jsem byla vždy vidlák, pro vesničany jsem tu zase náplava Pražská
), mám zatím jen SŠ, jestli si dodělám VŠ - no ráda bych. Tak a teď kam mě zařadit. Dětí bych chtěla moc, původně nejlépe ve dvaceti, ale nějak to nevyšlo no
tak kam se mnou
![]()
@Majinka7 No, bylo to takové na rychlo, třeba by se to dalo nějak přepracovat, aby se to protínalo
Já bych podle školy měla mít dvě, podle bydliště jedno. Holt se budu muset přestěhovat.
![]()
@Antonie Bolavá Nj, výjimky holt potvrzují pravidlo
![]()
@Kvido píše:
Bydlím na vesnici - mám tedy zatím málo dětí. Mám VŠ - musím jedno někomu dát. Co mám dělat.![]()
![]()
![]()
Sme na tom stejně ![]()
Podle mě je pojem „VESNIČAN“ proste povahová vlastnost
…já znám spoustu „VESNIČANŮ“ a jsou to měšťáci, narodili se ve městě a žijí tu celý život a stejně mají takové to „vesnické chování“ o kterém tu spousta z vás píše. takový to z filmu Slunce, seno,… ![]()
@Anonymní píše: @Burj Chalifa…já jen píšu, že můj muž chtěl po VŠ a stáži v zahraničí prostě práci, která by jej bavila, byla by dobře placená, ale chtěl zároveň mít rodinný dům v krásném prostředí, velkou zahradu a rodinu…a taky prostě není omezec. I když si vzal měVšechno je prostě o lidech - ne o vesnici, maloměstu, velkoměstu…/zajímavý průzkum by byl ještě věřící - a počet dětí a nevěřící; počet věřících ve městech a počet na vesnicích
/
Prosím né, nekomplikovat, už tak je toho moc. ![]()
@Kvido je a co já
za vzdělání 2 děti odevzdat, za vesnici si ještě jedno pořídit ![]()
Už to mám, 2 dám do dětského domova a jedno si adoptuju ![]()
Ha, a zase mi to nevychází
![]()