Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
3.3.14 14:42

@tasa můj manžel je „pouze“ vyučen a v Praze musí radit těm študovaným s projektama, protože vůbec neví co s tím a to myslím opravdu vážně a ani mi to nepříjde k smíchu a když tu čtu, jaký mají některý ženský názor na vesničana, je mi z toho zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku… :mrgreen: Vyměnit žárovku je taky strašný problém… :mrgreen:

No a co, zas si na to muze nekoho zaplatit a v usetrenem čase delat neco zabavnejsiho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Ettelwen píše:
S tím „Frantou odvedle“ to pravda je, vůbec by mě nenapadlo, že se dám dokupy s někým od nás. Já toho chlapa vůbec neznala, jezdil za prací po celé ČR, doma skoro nebýval. Teď jsem za „Frantíka“ moc ráda :P Některé názory mě vážně baví. :lol:

no my se sem naštěstí přestěhovali z jiné vesnice, takže tu snad žádné geny nemáme. Ale ten názor mě fakt dostal. To bysme museli být už zdegenerovaní všichni, protože třeba ve středověku se tolik necestovalo a svatby mezi sousedy byly běžné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies

@Adduše tak jeď někdy na Peruc na Dožínky… A opět, neřekla jsem, že i ten, co si na něco hraje (ať mešťák nebo vesničan) je kvůli tomu něco míň než druhý… Ale mysli si co chceš, tady je to fakt jak v blázinci… Ať chceš neco ne, mentalita lidÍ ve městě a na vesnici je odlišná a určitě to souvisí i s dětma… Toť vše, co jsem k tomu chtěla napsat

• Citovat
  • Upravit
7876
@tasa
@tasa píše:
tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste :P, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39

Můj Franta má taky VŠ a já teda jen SŠ :think: :mrgreen: Neočerňuju ho, řeknu mu to naplnou hubu do očí, že je to mamlas :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 14:43
@Antonie Bolavá píše:
no my se sem naštěstí přestěhovali z jiné vesnice, takže tu snad žádné geny nemáme. Ale ten názor mě fakt dostal. To bysme museli být už zdegenerovaní všichni, protože třeba ve středověku se tolik necestovalo a svatby mezi sousedy byly běžné

Taky měli občas krátký ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.3.14 14:43
@Lo píše:
8o 8o :roll: :roll: Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák :nevim: :nevim:

neblbni, dyk je to sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
3.3.14 14:44
@Kvido píše:
Taaaak, holky vysokoškolačky, teď do nich. :pankac: :mrgreen:

Já osobně jsem tím myslela mýho bráchu..hrozně chytrej kluk, dodělává ing., má super práci, dělá elektrotechniku, bude jednou za vodou. Ale pro normální život zatím fakt nepoužitelnej :lol: Má otázky typu : Proč v té polévce je tolik čočoky? Tak asi proto, že je čočková :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :mrgreen: Takže já to moc dobře znám z první ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
@Majinka7 píše:
@tasa můj manžel je „pouze“ vyučen a v Praze musí radit těm študovaným s projektama, protože vůbec neví co s tím a to myslím opravdu vážně a ani mi to nepříjde k smíchu a když tu čtu, jaký mají některý ženský názor na vesničana, je mi z toho zle

no, ten co je vyučenej, může být chytrej, proč ne. Já Ti jen chtěla ukázat, jak to působí, když napíšeš tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
@tasa píše:
tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste :P, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39

Souhlas :kytka: Casty komplex lidi bez VS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.3.14 14:45
@Burj Chalifa píše:
Jihovýchodní Asie, jižní Afrika.,Perský záliv..omlouvám se, pokud je Ti to málo :lol:Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:27

No, malomestskyho mysleni te to stejne nezbavilo.. Omluvu prijimam:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Cuddy píše:
Souhlas :kytka: Casty komplex lidi bez VS.

Velmi častý. Otík chytřejší profesora Wichterleho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Bude boj :mrgreen: No tak děvčata :oops: K nadpisu, co matka to originál, ať už bydlí na vesnici, či ve městě. K tématu, taky mám tak nějak pocit, že to není v zásadě jen o tom, kde kdo bydlí (město, vesnice v ČR), ale vliv mají jistě naši nejbližší (otec a matka), prostředí kde vyrůstám, výchova, rodina, blízké okolí, životní zkušenosti, s tím souvisí i vzdělání a od toho se odvíjí už téměř vše. Prostě někde se narodíme, jsme takové ty opičky a tak se opičíme, podle toho co vidíme, s čím se setkáváme a čím více zkušeností získáváme, čím víc toho vidíme, tím víc porovnáváme, máme větší rozhled a větší možnost volby :lol: Jen někdo se prostě ani rozkoukat nestihne, protože se prostě dál než od té máminy sukně nedostane a je třeba v tom dřív, než vůbec pozná, že to jde i jinak. Takže tuhle drbárnu stejně nepochopí :jazyk: neb o něčem zde vyřčeném nemá ani páru. Neni to ale o nic horší, nebo lepší člověk, protože prostě jeho cesta byla nastartovaná jinde a možnosti taky zdaleka jiné, než moje, nebo Tvoje. Takže nesudme, nebo se příště narodíme někde na hnoji v Africe a naše maminka bude naše hovínka otírat o svou vlastní nožku kukuřicí, nebo jak že jsem to viděla v jistém dokumentu a to si piště, že z Vás právnička nebude, ani kdyby jste se na hlavu stavěly, mé drahé dámy :D

Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.3.14 14:46
@Burj Chalifa píše:
Taky měli občas krátký ručičky.

jistě, vrozené vývojové vady, kvůli kterým teď většina chodí na potrat. Neřekla bych, že je to tím, že bychom byli na vesnici tak blbí a šu*ali s blízkými příbuznými ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
3.3.14 14:46

@Kies ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie