Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
3.3.14 14:29

Klasické Emimino, už se tu zase vše bere osobně, vztahovačně, útočně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 14:30
@Antonie Bolavá píše:
mám to přesně stejně :palec: Kariéra mě nikdy nezajímala, žiju rodinou. No a dokonce jsem si vzala i toho „Frantu od vedle“ :lol: Takže je to jasný, jsem vesnická husa, co umí jen rodit děti. No to jsem to dopracovala po 18 letech studia. A ještě budu mít zdegenerovaný děti, protože se tu křížíme jak nás napadne. Tvl, to je nářez :zed: :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
3.3.14 14:30

No, někdy zírám, jaký má kdo představy o životě na vesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.3.14 14:31
@Antonie Bolavá píše:
mám to přesně stejně :palec: Kariéra mě nikdy nezajímala, žiju rodinou. No a dokonce jsem si vzala i toho „Frantu od vedle“ :lol: Takže je to jasný, jsem vesnická husa, co umí jen rodit děti. No to jsem to dopracovala po 18 letech studia. A ještě budu mít zdegenerovaný děti, protože se tu křížíme jak nás napadne. Tvl, to je nářez :zed: :lol:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
@Burj Chalifa píše:
Jihovýchodní Asie, jižní Afrika.,Perský záliv..omlouvám se, pokud je Ti to málo :lol:

No jo, a to si myslíš že ked si navštívila tieto krajiny, že si niečo super??? :lol: Že si niečo viac jako ostatný :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
@Adduše píše:
@Kies a proč by někdo chtěl byt jako pražák? :D tomu fakt nerozumím. to je to poslední, co bych mě napadlo chtít 8o
:mrgreen: ani tady nebudu psát co si ten můj Jára od vedle myslí o pražácích, kteří s ním pracují v té úžasné Praze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.3.14 14:32

Nemám dočteno, ale já si toho rozdílu zase nijak nevšimla. Fakt ne. :think:
V Praze je spousta „vidláků“, co si hraje na městský /to moje tetička těžce rozlišovala/ :lol: spousta vesničanů je zase původně z velkoměsta a do prací dojíždí, což nechápu už vůbec. Řekla bych, že dřív ten rozdíl asi byl, ale teď už fakt asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
3.3.14 14:33

Nejde o to, kdo kde žije, ale o tom, jaké má priority a životní styl. Někdo děti chce brzy a je to jeho smyslem života a někdo je pro změnu nechce vůbec. V tomhle opravdu nejde o lokalitu. To je stejný nesmysl, jako bych řekla, že v Praze je větší procento imbecilů než v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
@zuzouš píše:
A po pár generacích se diví, že mají miminka zakrnělé ručičky :lol:Protože kdo chce studovat a hlavně kdo na to má hlavu, stejně jde do města, neb tam jsou školy. Jakmile má člověk konečně vzdělání, ve městě stejně zůstane. Nebo je snad obvyklé, že by architektka šla dělat zpátky do rodné vsi za pokladnu Coopu? Kdo školu nedělá a končí u učňáku, není zaměstnaný nijak úžasně. Pokud se chce vyšvihnout v oboru, opět musí do města, protože za Mařenou z Prdelákova fakt nikdo dojíždět nebude, byť je úžasná kadeřnice. Pokud se vyšvihnout nechce a zůstane na venkově, přichází čas na děti. Mezitím ten, co šel do města studuje. Zkrátka na tý vesnici se přeskočí obvykle jedna etapa, protože tam jsou obecně lidi jednodušší. (obecně znamená, že nemyslím konkrétně, proto můžou potrefené husy kejhat jinde)

sice máš pravdu že ve městě jsou školy, ale to jako člověk nemůže dojíždět z vesnice do města do školy a zas zpět a poté i do práce nechápu proč by měl hned zůstavat v městě. A znám spoustu lidí, kteří pracuji na vesnici a daří se jim velmi dobře a lidé za nimi jezdí. A je dost lidí co pracují na vesnici prodavačky, které ale jejich práce baví, učitelky, na OÚ což jsou takové ty časté prac. místa na vesnici až po velmi dobré a prosperující restaurace, kadeřnice, cukrářky, kosmetičky, zahradní architekt, květinářky, architekty atd…to jen něco málo z lidí, které znám a ani jeden si nezačal budovat začatek kariery do města aby si tam udělal jméno a přijel zpět. Všichni začli makat na vesnici a tady si udělali jméno, prvně k nim začli chodit lidé z vesnice a teď už k ním jezdí i lidé z města, kteří se dozvěděli že na vesnici je ten a ten člověk a velmi šikovní

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
@Antonie Bolavá píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499

@Burj Chalifa a proč? Protože jsem se dozvěděla, že když bydlím na vesnici, nic neumím jen rodit děti? tohle přeci nikoho nemůže urazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
3.3.14 14:34

@Majinka7 no právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
3.3.14 14:34

@Adduše a ať si někdo na vesnici hraje, že je ‚jak Pražák‘, tak není a už vůbec né mentalitou… Znám takové, nenapsala jsem o tom, že to každý na vesnici chce… Zase začíná slovíčkaŕení :?:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
3.3.14 14:35
@Antonie Bolavá píše:

S tím „Frantou odvedle“ to pravda je, vůbec by mě nenapadlo, že se dám dokupy s někým od nás. Já toho chlapa vůbec neznala, jezdil za prací po celé ČR, doma skoro nebýval. Teď jsem za „Frantíka“ moc ráda :P Některé názory mě vážně baví. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
3.3.14 14:36

8o 8o :roll: :roll: Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí