Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@Kvido …ale myslím, že to má také vliv
Určitě.
@Kvido píše:
Prosím né, nekomplikovat, už tak je toho moc.
Tady to musí být jednoduchý. Žádná intelektuální metodika se tu neujme.
@Kvido …ježíš, teď koukám do tabulky a 2 VŠ bezdětný! Takže to bych měla vrátit i to, co mám v sobě, i to co už mi vedle spí, ale zase za vesnici bych měla jejich počet zdvojnásobit…no to už tam klidně můžeš zapracovat i ty věřící/nevěřící, protože to už je komplikové i tak. ![]()
@Burj Chalifa no nelítali by tu emoce, kdyby jsi tu TY tak neurazila lidi z vesnice. Bud si jistá, že lidi vesnice nejsou žádný hnojáci nebo omezenci…
Já žila v dětství na vesnici ted žiju ve městě s 10000 obyvatel. Což pro tebe nejspíš město nebude… Každopádně mám jedno dítě ( další neplánuji) kupodivu chodím do kina, divadla na koncerty, každý měsíc ke kadeřnici a na nehty, chodím moderně a čistě oblečená… Skoro každý rok jezdím na poznávací zájezdy ( s 3 letou pauzou kvuli díťeti) Takže je naprosto jedno kde kdo žije. Pokuď si někdo myslí, že je něco víc než ostatní tak je ubožák a je to jeho problém ![]()
Omlouvám se za pripadné chyby, pisu z ipadu ( ano i my na vesnici máme ipady a internet čumíš co) ![]()
@Melody 4 píše:
@Burj Chalifa no nelítali by tu emoce, kdyby jsi tu TY tak neurazila lidi z vesnice. Bud si jistá, že lidi vesnice nejsou žádný hnojáci nebo omezenci…Já žila v dětství na vesnici ted žiju ve městě s 10000 obyvatel. Což pro tebe nejspíš město nebude… Každopádně mám jedno dítě ( další neplánuji) kupodivu chodím do kina, divadla na koncerty, každý měsíc ke kadeřnici na nehty, chodím moderně a čistě oblečená… Skoro každý rok jezdím na poznávací zájezdy ( s 3 letou pauzou kvuli díťeti? Takže je naprosto jedno kde kdo žije. Pokuď si někdo myslí, že je něco víc než ostatní tak je ubožák a je to jeho problém
Omlouvám se za pripadné chyby, pisu z ipadu ( ano i my na vesnici máme ipady a internet čumíš co)
Vztahovačnost není dobrá vlastnost, věř mi.Za čisté oblečení samozřejmě chválíme.
Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:18
Já se tu fakt musím nahlas smát, jak se z takové nevinné diskuze stalo žhavné téma ![]()
@Kvido Vesnice 4-9 VŠ 1 dítě. Pojďme to zprůměrovat, můžeš mít maximálně 5 dětí. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tady to musí být jednoduchý. Žádná intelektuální metodika se tu neujme.
Ale no táááák. ![]()
@Ettelwen píše:…že by bydlela ve městě, ale u lesa?
Asi jim to tu ukážuZnám jednu z města, co má 4 děti… U nás na vsi max tři…Čím to je?
@NikynaU píše:
@Kvido Vesnice 4-9 VŠ 1 dítě. Pojďme to zprůměrovat, můžeš mít maximálně 5 dětí.
A kdo s nima jako bude doma? Já tedy ne.
I dvě jsou ažaž. Někdy mám pocit, že jich tu je opravdu deset. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Vztahovačnost není dobrá vlastnost, věř mi.Za čisté oblečení samozřejmě chválíme.Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:18
já si nic nevztahuji, ale nelíbí se mi, když jse tu nějaká… naváží do někoho o kom vůbec nic neví. Ale tak co pro tebe musí být trest už tvoje omezené chování. Tak si užívej sama sebe a své dokonalosti ![]()
@Burj Chalifa píše:
Za čisté oblečení samozřejmě chválíme.
A ještě bodíka za poznávací zájezdy, coo?