Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tasa můj manžel je „pouze“ vyučen a v Praze musí radit těm študovaným s projektama, protože vůbec neví co s tím a to myslím opravdu vážně a ani mi to nepříjde k smíchu a když tu čtu, jaký mají některý ženský názor na vesničana, je mi z toho zle
@orionk píše:
K nám jezdí bratranec Pražák VŠ s přítelkyní… A s mojim Frantou od vedle dostáváme vždycky záchvaty smíchu, protože ten pán študovanej neumí vzít do ruky ani vrtačku…Vyměnit žárovku je taky strašný problém…
No a co, zas si na to muze nekoho zaplatit a v usetrenem čase delat neco zabavnejsiho ![]()
@Ettelwen píše:
S tím „Frantou odvedle“ to pravda je, vůbec by mě nenapadlo, že se dám dokupy s někým od nás. Já toho chlapa vůbec neznala, jezdil za prací po celé ČR, doma skoro nebýval. Teď jsem za „Frantíka“ moc rádaNěkteré názory mě vážně baví.
no my se sem naštěstí přestěhovali z jiné vesnice, takže tu snad žádné geny nemáme. Ale ten názor mě fakt dostal. To bysme museli být už zdegenerovaní všichni, protože třeba ve středověku se tolik necestovalo a svatby mezi sousedy byly běžné
@Adduše tak jeď někdy na Peruc na Dožínky… A opět, neřekla jsem, že i ten, co si na něco hraje (ať mešťák nebo vesničan) je kvůli tomu něco míň než druhý… Ale mysli si co chceš, tady je to fakt jak v blázinci… Ať chceš neco ne, mentalita lidÍ ve městě a na vesnici je odlišná a určitě to souvisí i s dětma… Toť vše, co jsem k tomu chtěla napsat
@tasa píše:
tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39
Můj Franta má taky VŠ a já teda jen SŠ
Neočerňuju ho, řeknu mu to naplnou hubu do očí, že je to mamlas
![]()
@Antonie Bolavá píše:
no my se sem naštěstí přestěhovali z jiné vesnice, takže tu snad žádné geny nemáme. Ale ten názor mě fakt dostal. To bysme museli být už zdegenerovaní všichni, protože třeba ve středověku se tolik necestovalo a svatby mezi sousedy byly běžné
Taky měli občas krátký ručičky.
@Lo píše:
![]()
![]()
![]()
Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák
![]()
neblbni, dyk je to sranda ![]()
@Kvido píše:
Taaaak, holky vysokoškolačky, teď do nich.![]()
Já osobně jsem tím myslela mýho bráchu..hrozně chytrej kluk, dodělává ing., má super práci, dělá elektrotechniku, bude jednou za vodou. Ale pro normální život zatím fakt nepoužitelnej
Má otázky typu : Proč v té polévce je tolik čočoky? Tak asi proto, že je čočková
Takže já to moc dobře znám z první ruky.
@Majinka7 píše:
@tasa můj manžel je „pouze“ vyučen a v Praze musí radit těm študovaným s projektama, protože vůbec neví co s tím a to myslím opravdu vážně a ani mi to nepříjde k smíchu a když tu čtu, jaký mají některý ženský názor na vesničana, je mi z toho zle
no, ten co je vyučenej, může být chytrej, proč ne. Já Ti jen chtěla ukázat, jak to působí, když napíšeš tohle.
@tasa píše:
tak jak Ty píšeš, tak je studovanej a nikdo nečeká, že to bude nějak umět s vrtačkou. on by možná ten studovanej dostával záchvaty smíchu, kdyby viděl, jak ho tady očerňuješ a nevidíš, že de facto tím ukazuješ, jak Tobě i Frantovi vadí, že studovaný nejste, nemyslím to zle, ale když vidím podobné diskuze…Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:39
Souhlas
Casty komplex lidi bez VS.
@Burj Chalifa píše:
Jihovýchodní Asie, jižní Afrika.,Perský záliv..omlouvám se, pokud je Ti to máloPříspěvek upraven 03.03.14 v 14:27
No, malomestskyho mysleni te to stejne nezbavilo.. Omluvu prijimam:mrgreen:
@Cuddy píše:
SouhlasCasty komplex lidi bez VS.
Velmi častý. Otík chytřejší profesora Wichterleho.
Bude boj
No tak děvčata
K nadpisu, co matka to originál, ať už bydlí na vesnici, či ve městě. K tématu, taky mám tak nějak pocit, že to není v zásadě jen o tom, kde kdo bydlí (město, vesnice v ČR), ale vliv mají jistě naši nejbližší (otec a matka), prostředí kde vyrůstám, výchova, rodina, blízké okolí, životní zkušenosti, s tím souvisí i vzdělání a od toho se odvíjí už téměř vše. Prostě někde se narodíme, jsme takové ty opičky a tak se opičíme, podle toho co vidíme, s čím se setkáváme a čím více zkušeností získáváme, čím víc toho vidíme, tím víc porovnáváme, máme větší rozhled a větší možnost volby
Jen někdo se prostě ani rozkoukat nestihne, protože se prostě dál než od té máminy sukně nedostane a je třeba v tom dřív, než vůbec pozná, že to jde i jinak. Takže tuhle drbárnu stejně nepochopí
neb o něčem zde vyřčeném nemá ani páru. Neni to ale o nic horší, nebo lepší člověk, protože prostě jeho cesta byla nastartovaná jinde a možnosti taky zdaleka jiné, než moje, nebo Tvoje. Takže nesudme, nebo se příště narodíme někde na hnoji v Africe a naše maminka bude naše hovínka otírat o svou vlastní nožku kukuřicí, nebo jak že jsem to viděla v jistém dokumentu a to si piště, že z Vás právnička nebude, ani kdyby jste se na hlavu stavěly, mé drahé dámy ![]()
Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:57
@Burj Chalifa píše:
Taky měli občas krátký ručičky.
jistě, vrozené vývojové vady, kvůli kterým teď většina chodí na potrat. Neřekla bych, že je to tím, že bychom byli na vesnici tak blbí a šu*ali s blízkými příbuznými ![]()