Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj Dadlo,
to jsem ráda
! Markéta je fakt super…chodím k ní moc ráda..i když teď už né tak často
.
Určitě ti udělá krásnej účes! Já k ní jdu ještě před koncem roku…ať jsem krásná
.
Tak vám všem přeji krásné Vánoce a taky krásné účesy
!
Pá Jana a Aninka
chtela bych sestrihat a melir,kde nejlepe. Srihoruky edvard je dobrej,ale drahej a navic ma plno…
to na te Husove jste nekdo vyzkousel -www.popa.cz ???
Dobre a levne je kadernictvi u Zlutaku,ale je to trosku z ruky, a cek ma max.3 hodinky cas, pak kojit…
nevite o nejakem kadernictvi,kde by venku, na dvorku apod. mohl byt kocarek a bylo na nej videt…
![]()
Holky, doporucuju jeste studio Karin Ercolani na Palackeho (Karin se vyucila u Strihorukyho Edwarda) - ceny tam ale zacinaji kolem 500 Kc
, a pak jeste studio RIDA naproti Obilnaku, slecna Katka taky striha celkem fajn, cena 550 Kc - nicmene strih vydrzi dloooouuho - mam polodlouhe vlasy (takove to strapate mikado) a ona mi to vzdycky vezme dost nakratko, takze to vypada dobre jeste nasledujici 3 mesice. Ted jsem chtela usetrit a sla jsem jinam (za 280 Kc), ovsem vysledek za to moc nestoji, priste si fakt radsi priplatim…
ahoj . byla jsem u Chameleona u Pavliny super- melir i sestrih za 650kc a to tam byla pres 2 hodiny, uplne skvele, to by v Klieru stalo pres 1000kc a jeste by to nebylo takove. diky Anyzko za tip. Dalif s novym harem ![]()
Ahoj holky, muzete mi prosim popsat jak se dostanu z mesta k Chameleonovi? - nejlepe MHD.. Diky ![]()
Ahoj maminky,
taky jsem marně pátrala, kam v Brně zajít do kadeřnictví, a tak jsem byla moc ráda, když jsem narazila na tuto diskuzi, už někdy začátkem roku. Vyzkoušela jsem dokonce dvě kadeřnictí.
Takže moje zkušenosti:
Moc se mi líbily webovky www.popa.cz, kde stříhá sl. Kuběnová. Popis na jejich stránkách zní fakt skvěle, mají i ostatní doplňující služby (masáže, kosmetika). Je tam moc krásné prostředí, takové jsem ještě nikde neviděla, fakt moc hezké a originální. Člověk ale samozřejmě nakonec nejvíc ocení ostříhání.
Sl. Kuběnová je docela šikovná, má takový svůj přístup, trošku neobvyklý, např. nepoužívá hřebeny, ale fouká přes prsty apod.
Byla jsem u ní dvakrát, vždycky říkala, že to bude vypadat tak a tak a příště líp, ale po pravdě řečeno, nakonec jsem se rozhodla, že k ní už nepůjdu. Nebylo to nikdy tak, jak jsem očekávala, i když střih byl fajn, výsledný efekt nic moc.
Pak jsem se zase obrátila zase na emimino:), a zkusila tady nejvíc doporučované kadeřnictví Chameleon - Markéta Oškrdová. Vzala mě ještě ten týden, ceny byly mnohem přijatelnější než např. v kadeř. Popa a jsem spokojená. Střih je pěkný, chtěla jsem i melír, celkově bych řekla, že se to povedlo. Markéta působí moc příjemně, ráda poradí a je fakt šikovná.
Takže moje doporučení je Chameleon.
Má od 1.8.2006 změnu působiště, sídlí teď na Kotlářské 29 (roh s Botanickou) a telefon tam je 542 220 234. Kadeřnictví se má jmenovat myslím Romana, ale prý tam dá i svého Chameleona (aspoň znak).
Tak příště půjdu určitě tam.
Přeji dobré sestřihy, a hlavně ať se v nim dobře cítíte!
Ahojky,
jéé, tak to jsem moc ráda, že jste spokojené
!
Markéta je fakt šikulka, že
.
Tak vám přeji pěkné střihy a spokojenost.
Pá Jana
Mám hrozné zkušenosti s kadeřníky v Brně. V POPA mi sl. Jana řekla, že mám suché vlasy a tak je nebude fénovat. V Del Veru na Maliňáku mi slečna dala na vlasy ( dlouhé, vlnité)stylingovou gumu takže jsem běžela domů pod sprchu.
Tak nevím jestli vyzkoušet Markétu ( Chameleon) nebo Vlaďku Pulcovou. S jakou kosmetikou pracují a kolik stojí cca barva? Mám zájem o něco přirozeného, tón v tónu. Hlavně ne oranžový melír:-))
Ahoj holky,
vsem doporucuji kadernictvi Studio Mabel na Provaznikove 94a pri servisu Subaru. V prijemnem prostredi, prijatelne ceny…Vse maji na webovkach www.studiomabel.cz. Striha tam moc sikovna kadernice Jana. ![]()
Navštívyla jsem kadeřnický salon Modrá kočka v Brně a byla jsem velice spokojená musím všem jen doporučt www.hairdp.cz
AHoj zkus kadeřnický salon na Panské 12/14 pod špalíčkem www.hairdp.cz
Ahojky bohužel nemám zkušenosti ale chodím na orlí 27 Studio Elli a musím říct že su moc spokojená.
Už dlouho hledám dobrou kadeřnici, riskla jsem studio Hela v Komíně. No něco tak strašnýho jsem v kadeřnictví ještě nezažila a jak jsem vypadala a ta cena a chování šéfky no děs.
ahoj, doporucuju salon josefina na josefske, maji cenik na netu a hlavne se da pres net i objednat, a kdybych se neodstehovala, chodim tam dodnes, byla jsem tam nejvic spokojena. ![]()
Ahojte, příspěvky už jsou sice staršího data, ale zajímalo by mě, jestli máte někdo ještě nějaké informace o kadeřnictví Markéty Oškrdové? Hledám nějaké schopné kadeřnictví v Brně za příznivé ceny, hlavně teda na pořádný blond melír - bez žlutých odstínů. Budu vděčná za jekékoliv informace
nebo doporučení, děkuji ![]()