Kam jít na hormonální profil?

1375
19.10.14 19:11

Kam jít na hormonální profil?

Ahoj holky, zajímalo by mě, kam jít na hormonální profil. Můj gynekolog mi zatím udělal folikulometrii a podle ní k ovulaci dochází a pokud do ledna neotěhotním, tak mi nasadí clostilbegyt. Nejsem žádný doktor, ale bez hormonálního profilu mi to přijde divné hned nasazovat takové léky, když k ovulaci pravidelně dochází. Spermiogram vyšel výborně. Co byste mi vy zkušenější doporučily? Zavolat si někam do CARu a tam mi to udělají? Díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
19.10.14 20:15

Díky za příspěvky. Menstruaci mám právě pravidelnou přesně na den. Otěhotnět se snažíme skoro rok :), ale vzhledem k věku - skoro 32, se mi už nechce zbytečně čekat a podstupovat nějaké experimenty ve formě clostiku a jiných, když je třeba ani nepotřebuju.. Folikulometrii jsem měla celkem 4×, dělala jsem i ovulační testy a podle nich k ovulaci dochází.. No upnutá tak normálně :)). Zkrátka bych jen vzhledem k věku chtěla vědět, jak jsme na tom i z hlediska toho HP a nechápu, proč mi ho nechce udělat, tak jsem si říkala, jestli jít přímo do CARu, ale tak to bohužel nefunguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
19.10.14 20:19

JayLee - za jakých podmínek mi ho udělají, nevíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí