Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo, kdo splodil dítě v „opilosti“-přítel měl pár panáků a piv(jestli jste si ho nechali…bojím se, že se nám zrovna zadařilo, ale nechtěli jsme to takhle(a ne tak brzy, ale nevadilo by nám mimi),chceme aby bylo zdravé, je tu někdo takový?
No my byli opilí oba.
Dítě je naprosto zdravé, krásné, šikovné.
Aktuální opilost bych řekla, že nevadí, vajíčko i spermie byly vyrobeny dávno předtím. ![]()
Markéta.
Dík za zachování anonymity.
@Anonymní píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je tu někdo, kdo splodil dítě v „opilosti“-přítel měl pár panáků a piv(jestli jste si ho nechali…bojím se, že se nám zrovna zadařilo, ale nechtěli jsme to takhle(a ne tak brzy, ale nevadilo by nám mimi),chceme aby bylo zdravé, je tu někdo takový?
já myslim, že se toho nemusíš bát
já osobně ten případ sice nejsem, ale v mým okolí takhle vznikla většina dětí a všechny jsou zdravé, bez následků
celých prvních 14 dnů, než se vajíčko zahnízdí, ho nemůže nic takového ovlivnit, takže v klidu a radujte se ![]()
Nebála bych se. spousta dětí je produktem flašky vína a jsou zdravé
já trochu pila na silvestra, ještě jsem nevěděla, že jsem těhotná a dítě je zdravé ![]()
Opití při oplození vůbec ničemu nevadí. Rozhodně ho kvůli tomu neromantickému začátku nezabíjejte a nedělejte nové, už naostro a zcela vážně.
Neboj, ale už nepij.
Nemám dítě, ale co jsem tady pochytila, tak to ničemu nevadí. Vajíčko zraje delší dobu a v době oplodnění je již „hotové“ a uvolněné, spermie se tvoří (pokud si to dobře pamatuju) cca 70dní. Nebála bych se toho ![]()
Ještě jsem nedodala..přítel se léčí z alkoholismu
bojíme se oba… ![]()
@Anonymní píše:
Jistě jste si OBA miminko přáli, gratuluji
ať se zadařilo. ![]()
Já právě nepila,…max.2 loky piva nic víc…,přítel ano, a dříve hodně pil, tak jestli to nevadí nějak…
Ja teda presne nevim, kdy to nase detatko vzniklo
ale je mozne, ze jsme zrovna byli pod vlivem oba. Nehlede na to, ze tehotenstvi jsem zjistila 5.ledna, tudiz jsem si pekelne uzila Silvestr a predtim jeste kamaradciny narozky. Tehotenstvi jsme nijak neplanovali, takze jsem nemela tuseni, ze bych tehu mohla byt.
Syn je naprosto zdravy, nekdy az moc ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem nedodala..přítel se léčí z alkoholismubojíme se oba…
V tom případě bych se spíš bála o otce dítěte. Počítej, že na něj buď zůstaneš sama, nebo budeš dotovat i chlapa. ![]()
@Janiiska ano přáli, sice jsme chtěli zkoušet od příštího roku, ale te´d by to nevadilo ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem nedodala..přítel se léčí z alkoholismubojíme se oba…
on se léčí a byl opilej. Asi nic moc léčba
![]()
@Anonymní píše:
@Janiiska ano přáli, sice jsme chtěli zkoušet od příštího roku, ale te´d by to nevadilo
pokud jste oba dospělí a dostudovaní, tak to je jedno jestli tento nebo příští rok. Přeji hodně štěstí. ![]()
@Litta to se nebojím, nějak moc v tom nelítal, jen se rád napil, opil se tak 3× až 4× do měsíce,(a too dříve teď nee)jinak je úplně v pohodě, spolehlivý, zodpovědný, v tom tomu věřím, jen bych se bála o zdraví miminka, jestli by bylo ok ![]()