Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj rada bych se zeptala, snazime se rok o mimi a vůbec nic, zatim jsem to s dr neresila, napadlo mě jestli bych třeba nemohla mít polycysticke vajecniky, diky tomu ze jsem přibrala cca 15 kg, ale s ms problém nemám mám ji sice nepravidelnou, ale max o pár dni driv nebo pozdejc. Zacala jsem brát nosifol a k dr jsem také objednana tak jsem zvědava jestli to zabere.
Nic jiného než to řešit s doktorkou Ti nezbyde. Záleží kolik máš času. Pokud jsi starší, šla bych raději do CARu.
To bych problémy řešila s gynekologem. Na CAR máš spoustu času.
@Anonymní píše:
No je mi 25,jedno dítě už mam
Já mám taky jedno dítě a nemůžu podruhé otěhotnět už rok a půl. Nakonec jsme zjistili, že manžel má strašně špatný spermio, i přesto, že tu jednu holčičku jsme počali, tak teď to nepůjde jinak než přes IVF. Doporučuju žádná vyšetření neodkládat. Držím palce, ať se brzy podaří!
Holky muže ms chodit normálně a zároveň nemusí ovulace vůbec probehnout?
@Anonymní píše:
Holky muže ms chodit normálně a zároveň nemusí ovulace vůbec probehnout?
jasně že ano.. já první bez problémů, druhé ani omylem. Zjistilo se, že není ovulace, nedorůstá sliznice. Svěř se dr a řeš to.. máš ještě moře času, ale zase zbytečné čekat.
Holky kdyz se nedari bral vas patrner nejake vitaminy nebo neco na podporu spermii?
Ahoj rada bych se zeptala, snazime se rok o mimi a vůbec nic, zatim jsem to s dr neresila, napadlo mě jestli bych třeba nemohla mít polycysticke vajecniky, diky tomu ze jsem přibrala cca 15 kg, ale s ms problém nemám mám ji sice nepravidelnou, ale max o pár dni driv nebo pozdejc. Zacala jsem brát nosifol a k dr jsem také objednana tak jsem zvědava jestli to zabere.