Kam mám jít? Co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
6.4.21 11:55

Jde o to zakladatelko, jestli to je, jak píšeš…dnes je hodně žen neskutečně líných lemplic neplnících si, ani základní povinnosti manželky. Takové se zejména slejzají na EM. Pokud jsou manželem upozornění na své šlendriány, tak místo, aby se polepšily a začaly v domácnosti vyšlapovat, tak začnou na celé kolo kvičet, jak je to nesnesitelné a jak je jím strašně ubližováno. Možná, že by pomohlo, kdybys aspoň trochu šlápla v domácnosti do pedálů a byl by klid…ale samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti máte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
6.4.21 12:01
@Anonymní píše:
Azylový dům nepřipadá v úvahu, tohle prostě nemůžu udělat jedenáctiletému dítěti. To je nereálné. Rodiče mám mimo práci i školu dítěte. Na týden bych tam mohla, ale to není řešení. Oba jsou v důchodu. Neměli bychom ani svou místnost. Sranda je, že musím vzít i psa. Mám pocit, že to je úplně bezvýchodné.

To chce pomoc odborníka, sociální pracovnice při pedagogicko psychologické pořádně. Mají i svého psychologa. Na tohle nemůžeš být sama, potřebuješ podporu. Podívej se u vás, bývá to v každým okresním městě. I na menších městě funguje pomoc třeba při Diakonii nebo Charitě. Popřípadě nasměrují i na Krizové lince.

https://www.bkb.cz/…nicka-pomoc/

Hlavně se odhodlej udělat ten krok. Nikdo tě nebude soudit. Jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
6.4.21 12:02
@gronan píše:
Jde o to zakladatelko, jestli to je, jak píšeš…dnes je hodně žen neskutečně líných lemplic neplnících si, ani základní povinnosti manželky. Takové se zejména slejzají na EM. Pokud jsou manželem upozornění na své šlendriány, tak místo, aby se polepšily a začaly v domácnosti vyšlapovat, tak začnou na celé kolo kvičet, jak je to nesnesitelné a jak je jím strašně ubližováno. Možná, že by pomohlo, kdybys aspoň trochu šlápla v domácnosti do pedálů a byl by klid…ale samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti máte…

Ty jsi kretén twl :roll: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
6.4.21 12:08
@JOHNDENVER píše:
Rodiče bydlí v jedné místnosti?

Tak třeba ve dvou, ne? A bydleli by v jedné, kdyby je tam dlouhodobě vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.4.21 12:08
@malá_holka píše:
Á 1. se pro pravdu a nastavené zrcadlu zlobně rozkdákala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
6.4.21 12:10
@gronan píše: Á 1. se pro pravdu a nastavené zrcadlu zlobně rozkdákala…

Jistě, jistě :palec: dyť to říkám, co můžeš být za chlapa, když ženský přirovnávaš ke slepicím :think: kretén :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.21 12:19
@gronan píše:
Jde o to zakladatelko, jestli to je, jak píšeš…dnes je hodně žen neskutečně líných lemplic neplnících si, ani základní povinnosti manželky. Takové se zejména slejzají na EM. Pokud jsou manželem upozornění na své šlendriány, tak místo, aby se polepšily a začaly v domácnosti vyšlapovat, tak začnou na celé kolo kvičet, jak je to nesnesitelné a jak je jím strašně ubližováno. Možná, že by pomohlo, kdybys aspoň trochu šlápla v domácnosti do pedálů a byl by klid…ale samozřejmě nevím, jak to ve skutečnosti máte…
N
@malá_holka píše:

Díky. Nenapsala bych to lépe.

• Citovat
  • Upravit
1314
6.4.21 14:52
@gronan píše:

Prosím pěkně, a co všechno má podle tebe manželka v domácnosti dělat? Ráda se poucim. :think:

Zakladatelko, vše již bylo psáno výše. Jsi na, něm, přes to všechno závislá. Jinak bys ho zpět nebrala. Krizová linka. Stěhování k rodičům, stačí základní potřeby vzít sebou - nejlíp když on nebude doma. U rodičů začít hned hledat spolubydleni, případně nejaky levný nájem jen pro vás se synem. Zároveň žádost o rozvod, svěření do péče, ATP. Nevím kde bydlíte, ale dojíždění do práce, popř. později syn do školy bude fakt velký problém? Je to moc drahé, nic tam nejezdí? Dá se to vydržet, když nejde o ty finance (znám, dojížděla jsem skoro 2 hodiny do práce a pak z práce, stálo mě to tři tisíce měsíčně :roll: ).

Prosím, za toho kluka, dělej něco. :kytka: Nemá dobrý vzor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.4.21 15:59

Zakladatelko, pokud jsi z Prahy nebo by Ti pomohl pokoj v Praze cca na 1 měsíc za náklady (příspěvek na vodu, elektřinu apod., nájemné nula), ozvi se mi do zpráv. Jestli to tedy jde z anonymního účtu, nevyznám se, jak to tady funguje :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí