Kam umístit dítě a jak (diagnostický ústav?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
8.11.11 15:32
Gina108 píše:
byron píše:
Tak pozor, epileptici mohou být taky hrozně porblémový a bývají, záleží na typu epilepsie..... Hodně těžkej život…V dospělosti mohou být nezvladatelní a postara se o něj doma je nemožný…pak už je fakt jen ústav.. Je to hrozný.....
Schizofrenik může být také okolí nebezpečný..... Také je lepší ústavní léčba, potom záleží, jak léčba pokrapčuje
Ano, proto jsem to psala, to byla reakce na nějaké trestání v podobě vyhazova z domova na ulici.
Takovýhle případ bych ale neřešila přes sociální pracovnici a diagnosťák, ale rovnou přes psychiatra. K čemu diagnosťák, když už kluk dávno diagnózu má? :nevim:

Je fakt, že psychiatr už mohl dávno pomáhat…

• Citovat
  • Upravit
byron
8.11.11 15:33

Jenže ono je to někdy těžký…Tady je porblém se dostat jen do pedagogicko psychologický poradny, ale to je na jiný povídání a sem to nepatří…

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.11.11 15:33

zakladatelko myslím,že všichni co máme puberťáky i když ne tak ,,akční,, jsme při tobě a ti co mají maláčky prostě zatím nechápou co je čeká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 15:35

zakladatelka

Gina108 píše:
byron píše:
Tak pozor, epileptici mohou být taky hrozně porblémový a bývají, záleží na typu epilepsie..... Hodně těžkej život…V dospělosti mohou být nezvladatelní a postara se o něj doma je nemožný…pak už je fakt jen ústav.. Je to hrozný.....
Schizofrenik může být také okolí nebezpečný..... Také je lepší ústavní léčba, potom záleží, jak léčba pokrapčuje
Ano, proto jsem to psala, to byla reakce na nějaké trestání v podobě vyhazova z domova na ulici.
Takovýhle případ bych ale neřešila přes sociální pracovnici a diagnosťák, ale rovnou přes psychiatra. K čemu diagnosťák, když už kluk dávno diagnózu má? :nevim:

ale ja to dneska resila s etopedickou, ktera je profik prave pres tyto deti s poruchou chovani, nic jineho mi nedoporucila, pryc, nebo me zlikviduje a rozvrati rodinu, ona vi v jakem je syn stadiu, nevidela ho poprve, byl tam uz s otcem, doslova rekla ze musi padnout na hubu a doufat, ze ho to probere, ze sanci mel nespoct.

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
8.11.11 15:36

LMD - lehká mozková dysfunkce

Komplikace
Pokud se LMD nevěnuje pozornost může vést k neurotizaci dítěte, depresím, antisociálnímu chování v dospívání a dospělosti, k problémům s alkoholem a drogami

zkopírováno z Doktorka.cz

jsou tam psaná i farmaka, vyživa mozku… tyhle děti se neposílaj do ústavů, potřebujou léčbu…

• Citovat
  • Upravit
byron
8.11.11 15:36
Anonymní píše:
Gina108 píše:
byron píše:
ale ja to dneska resila s etopedickou, ktera je profik prave pres tyto deti s poruchou chovani, nic jineho mi nedoporucila, pryc, nebo me zlikviduje a rozvrati rodinu, ona vi v jakem je syn stadiu, nevidela ho poprve, byl tam uz s otcem, doslova rekla ze musi padnout na hubu a doufat, ze ho to probere, ze sanci mel nespoct.

Potom bych to opravdu brala jako bernou minci!
Nenech se zlikvidovat! Ani svou rodinu…

• Citovat
  • Upravit
14535
8.11.11 15:39
eMaminka píše:

Komplikace
Pokud se LMD nevěnuje pozornost může vést k neurotizaci dítěte, depresím, antisociálnímu chování v dospívání a dospělosti, k problémům s alkoholem a drogami

jsou tam psaná i farmaka, vyživa mozku… tyhle děti se neposílaj do ústavů, potřebujou léčbala, …
Řekal bych, že tohle zakladatelka už jistě ví. Syna vychovávalam běhala s ním po vyšetřeních, takže určitě se mu věnovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 15:42

zakladatelka

eMaminka píše:

Komplikace

a za rok az bude plnolety nekoho okrade a zabije, posilaji se tyto deti do vezeni??? LMD se leci ambulantne a nijak ho to neomlouva v jednani, on rozpozna dobre od spatneho a musi jako kazdy jiny nest nasledky.

jsou tam psaná i farmaka, vyživa mozku… tyhle děti se neposílaj do ústavů, potřebujou léčbu…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 15:44

zakladatelka oprava

Anonymní píše:
eMaminka píše:

Komplikace

jsou tam psaná i farmaka, vyživa mozku… tyhle děti se neposílaj do ústavů, potřebujou léčbu…

a za rok az bude plnolety nekoho okrade a zabije, posilaji se tyto deti do vezeni??? LMD se leci ambulantne a nijak ho to neomlouva v jednani, on rozpozna dobre od spatneho a musi jako kazdy jiny nest nasledky.

• Citovat
  • Upravit
byron
8.11.11 15:53
A co jako?
Víš co je antisociální chování?
Nebezpečné druhým lidem…
eMaminka píše:

Komplikace

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
8.11.11 16:01

vzdávám to, nechci vás tu dál pobuřovat, snaha byla o jiný náhled, nelíbí se, nebudu ho dál vnucovat.. mějte se hezky a zakladatelce přeji brzkou úlevu a nalezení dobrého řešení.. mnoho štěstí a sil..

• Citovat
  • Upravit
143
8.11.11 16:07
eMaminka píše:

Komplikace

pokud jsem dobře četla tak syn reagoval na léčbu slovy: jebu na to

To ho má zakladatelka každý čtvrtek v 15h svázat a odvléct k lékaři??? Nebo jak ho má k té léčbě donutit?

Asi vidí jako jediné řešení ho někam proti jeho vůli umísti, někam kde se mu budou věnovat, odkud neuteče a pomůžou mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.11.11 16:29

Uff tak jsem to dočetla..
zakladatelko drž se..
Myslím ,žes udělala co s mohla, nepřipadá mi ,že kluk se chová tak jak se chová díky tvé špatné výchově..

Já osobně se moc těším, až přestanu mít zodpovědnost za své děti..milovat je budu pořád, ale nehodlám se věšet na první lampu, jen proto, že se v dospělosti zachovají špatně - já budu mít svědomí čisté s tím, že jsem udělala vše co jsem mohla, aby z nich ti dobří lidé byli..
Nechci si dávat za vinu, že v 18, 25 nebo 30 začnou krást, fetovat, podvádět..Je to jejich život, né můj..
A v 17 už je to téměř dospělý člověk..může mít v sobě zmatek, ale moc dobře ví, co už je přes čáru..

Neexistuje žádná přímá úměra tomu jak vychováváme a co z dětí vyroste - viz Emaminka - rodiče na pěst a přesto má ona fungující rodinu a miluje své děti..
Takže hodné děti nejsou za odměnu a zlobivé za trest - ale některé z nás to ještě stále nechápou.

Příspěvek upraven 08.11.11 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.11.11 16:36

Zakladatelko
Jediné možné řešení,jak pomoci Tvému synovi vidím v předání Emamince.
Ona si s ním určitě bude vědět rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.11.11 16:40
berry4 píše:
Zakladatelko
Jediné možné řešení,jak pomoci Tvému synovi vidím v předání Emamince.
Ona si s ním určitě bude vědět rady :mavam:

to není blbej nápad,místo pasťáku emaminka :mrgreen: ona by si dozajista věděla rady a jak již psala určitě by se jí svěřil proč vyvádí a našli by východisko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co emaminko ? Pochlap se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová