Kamarádka mi chce zničit vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3355
28.9.18 06:35

Nemusí to dělat ze zlé vůle, třeba má pocit, že ti pomáhá, abys nebyla nešťastná jako ona. Buď se s ní přestaň stýkat. Nebo jí řekni, že tvoje „stížnosti na manžela“ špatně pochopila, že každý má ve vztahu občas krizi a že je všechno OK a nechceš to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
28.9.18 06:55

První co mě napadlo, ze ti spí s manželem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.9.18 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na názor či zkušenost. Mám kamarádku/známou, známe se asi 2 roky, delší dobu jsme se neviděly, teď si spíše píšeme, voláme. Nějak poslední dobou pozoruji, že se výžívá jen v tom špatném. Na pozitivní věc se nezeptá, na děti, dovolenou, atd., ale řeší neustále jen potíže v manželství. A to tak, že mi cpe rozvod. Nejdřív to začalo problémy v jejím manželství, ale postupem času se přeorientovala na moje a teď už mě vyloženě nabádá k rozvodu a řeší jen mě. S manželem jsme řešili nějakou krizi, a tak jsem si občas postěžovala, ale ona mi neustále podsouvala nějaké další potíže. Nevím, jak to dobře popsat. Prostě mi do hlavy vždy nasadila červa, aby hlodal a hlodal a já doma akorát podezírala a byla nepříjemná. Dlouhou dobu jsem byla úplně slepá a neviděla to, ale teď jsem otevřela oči a zpětně mi to vše dochází. Doma nám to zadělalo na dost zbytečných hádek.
S manželem se ona nějak nezná, párkrát se potkali někde v rychlosti v mé přítomnosti. Nechápu, proč to dělá. Už jsem unavená z neustálého řešení negativních věcí a rozvádět se vážně nechci, máme malé děti a snahu se vztahem něco dělat. Máte s tím někdo zkušenost? Co byste na to řekli?

Tak to dopadá když se někdo svěří…a kamarádka není vlastně kamarádka ale poradna potvora! Pravděpodobně je sama nespokojená tak chce abys byla i ty …Nesvěřuj se jí…a drž si ji od těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 18:59

Znam presne takovou…je to manzelka kamarada meho muze ale spolu se znaji uz od skolky…vzdycky jsem si rikala jak je pozorna ochotna atd…ALE co se nam narodili deti jsme se pretali min vidat a ja si zacala vsimat toho co jsem predtim brala jako pokec dvou holek..same negativni veci ve vztahu v rodine znamich pozdeji vyzvidala ohledne sexu a porad se mi snažila vnutit ze u nas doma je vsechno spatne a ze to musim resit a ona ze me podpori atd…jenze jedou jsem ji rekla neco vic a netrvalo to ani dva dny a uz to kolovalo vsude po znamich…a co se nestalo frajerka se sice omluvila ale hned zacala a jak na to reagoval ten a ten mas s toho problem a co muz neprijde o svoji pozici atd no hrozny…a od te doby jsem si zacala davat hroznyho majzla co ji rikam zacala jsem se ji vyhybat…ted jsme se videli skoro po 6mes a ona prisla s tim ze se ji obvinila ze nekoho nema rada..a dostala s toho takovej brecici hysterak no hrozna ostuda a porad se valela po tech co stali kolem a cekala az ji budou litovat…

Jedina rada drzet si takove od tela max se pozdravit ma ulici nesverovat osobni veci nic..jsou to pijavice co ziji z cizích problemu a prijdou si dulezite ze je resi..a kdyz zadne nenajdou jsou schopny je vytvorit umele..vazne jedine drzet si je co nejdal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.18 19:03

Nedela to jen me ale vsem kolem..ma takovou povahu porad neco musi resit byt stredem pozornosti nekoho utesovat radit…a jak neco takoveho nema dokáže byt tak zla a vytvorit si to umele stvat manzele proti sobe kamarady…vlastne je mi ji i lito je trpena jen diky manzelovi..

• Citovat
  • Upravit
720
29.9.18 20:44

No upřímně… Je možné, že řeší tebe místo sebe. Ale taky je možné, že jsi předvedla klasický manévr „stěžuju si na manžela a pak zas otočím“, a když tě ona chtěla po svém podpořit, ty jsi už naštvaná, protože jsi mezitím otočila a zas je všechno sluníčkový a ty nechceš, aby ti to špatný připomínala. Co z toho to je, to tu vědět nemůžeme. Ale propříště si nestěžuj na vztah a nenech si do něj kecat od jiných, když nejde o reálné velké potíže, to je nezralý a hloupý a k ničemu dobrýmu to nevede. A druhá věc, nauč se komunikovat. Jsi dospělá, normálně jí řekni „hele, Miluno, nech toho, nám to teď zaplaťpámbu klape a problémy jsme si vyříkali, mně je fajn a rozvádět se fakt nebudu“, co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí