Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, tatínkové, snažilky no prostě všichni co budou diskuzi číst,
ráda bych poznala nové přátele. Jsem už skoro dva roky doma (těhotenství a následně rodičovská dovolená)a těžko se tudíž seznámím s někým novým. Je mi 22 let a mám 16-ti měsíční dceru (jsem sama, ale to asi není až tak podstatná informace). Bydlím kousek od Týniště nad Orlicí, ale pokud se budete chtít ozvat vzdálenosti neřeším, můžeme třeba vyměnit pár písmenek podle našich možností. Ráda bych poznala maminku s prckem aby malá měla nějakého parťáka na hraní, třeba i výlety, nebo prostě kohokoliv, kdo si chce občas popovídat, případně zajít na kafe to už záleží na domluvě. Budu se těšit na Vaše odpovědi, klidně napište i SZ.
@St. Estephe píše:
Do Tyniste nemam problem dojet vlakem.
Tak třeba se časem domluvíme a máš děti? ![]()
Ahoj, já bydlím momentálně v Pardubicích (necelé dva roky) a moc známých tu nemám a občas mi chybí vyjít s nějakou ženskou na pokec
. Sice nemám páru, kde je Týniště nad Orlicí, ale taky mi nedělá dorazit vlakem téměř kamkoliv. Dítka zatím vlastní nemám, ale snažíme se a v půlce července budu mít půjčený dva draky od bratra.
Hezký den ![]()
@St. Estephe píše:
@Ivana007 Tri.Nejmladsimu diteti budou v srpnu dva roky.
Tak to jsem oproti tobě ještě,,máma kuře"
. Každopádně máš můj obdiv, protože jestli jsi ty špuntíky měla nějak rychlejc za sebou tak se ti rodičák pěkně protáhnul. Přiznávám se já už po dvou letech doma si připadám trochu na hlavu, protože mi strašně moc chybí lidi, prostě si jen tak s někým normálně popovídat, někoho potkávat a tak… Jinak malá je hodná pohodová ![]()
@Lasicka007 píše:
Ahoj, já bydlím momentálně v Pardubicích (necelé dva roky) a moc známých tu nemám a občas mi chybí vyjít s nějakou ženskou na pokec. Sice nemám páru, kde je Týniště nad Orlicí, ale taky mi nedělá dorazit vlakem téměř kamkoliv. Dítka zatím vlastní nemám, ale snažíme se a v půlce července budu mít půjčený dva draky od bratra.Hezký den
Ahoj, jak dlouho se snažíte o miminko? Pardubice nejsou daleko od Týniště, cca hodinu vlakem, jeden přestup, ještě při škole jsem tam občas jezdívala za kamarádkou. Dva draci od bratra… to bude všechno vzhůru nohama
, ale je to fajn, že takhle jako rodina fungujete ![]()
Ahojte, tiez sa hlasim z Hradca a rada sa k vam niekedy niekde pripojim aj s malym (budu mu v zari dva roky)
@kiku.str Podívej se třeba na stránky ÚP, tam si zadáš úvazek, vzdělání atd a vyjede ti x volných míst. Když tě nějaké zaujme, tak budˇzavoláš na uvedený kontakt, nebo pošleš životopis, případně se hned půjdeš na místo osobně zeptat.