Kamarádka - Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
25.9.13 10:22

@Luca86 Jsem zvyklá na rchlý pohyby a jogu jsem nezkoušela, tak uvidím, třeba se tam dokopu :-)
@Kofi La No prvák, původně sem chtěla dělat při práci - bohužel mám denní studium, takže ráno škola, večer práce, ale po odeslání potvrzení, že nastoupím, jsem zjistila že jsem těhotná a už by mě nikde nezaměstnali, tak to bude jenom ten prvák a po zkouškovým, jestli ho zvládnu, tak se uvidí dál :)
Taky studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.9.13 10:32

@Fatamorgana Za zkoušku nic nedáš, vlastně jen 80Kč:)
Fíha, seš dobrá. Já studovala při práci 5let a byla to fuška…s dítětem to musí úplný mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.9.13 10:37

@Luca86 Já sem pracovala při střední 2 roky, tak vím jak náročný to je.
Přítelova maminka je bez práce, moje mamka chodí ranní-odpolední, takže mám pomoc při hlídání. Ale uvidím jak to zvládnu, taky je možný, že nedám 1 semestr nebo na ten druhej přeruším.
A musí se na to cvičení objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.9.13 10:44

Tak to máš fajn. Do Bodymove se musíš objednat. Na stránkách mají číslo, minule jsem dostala vizitku, ale nemůžu ji najít. Na čtvrteční cvičení v nemocnici se objednávat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.9.13 09:14

Luca - no nejsem tu zas tak krátce, já ve skutečnosti pocházim z Ji a až do konce střední jsem tu bydlela, ale na VŠ jsem šla do Ústí a po ní tam zůstala, sem jsem se dostala jednou za 2 měsíce a na moc známých nebylo čas, spolužáci se většinou už po VŠ taky nevrátili, takže mi to tu přijde trochu jak v cizím městě, na vše čumim jak tele na nový vrata…:-)
Joo, zrovna včera jsem teda z pohybů nadšená nebyla, když to bylo v 11 večer a patou pod žebra…:-)) Ale jinak jak říkáš - je to super, brala bych to pořád, miminečko:-)
Hele s hormonama počkej na šestinedělí, to mi kamarádka říkala že je fakt peckový - dítě brečí a ty s ním a nikdo neví proč…atp.:-))

Fatamorgana - No já si při práci začala dělat ještě bakaláře z nudy, mimo zkouškový mi to vždycky přišlo jako návrat do studentských let - super odpočinek od práce, ale zkouškový je schizofrenní stav, nevíš jestli máš dělat do práce, do školy, uklidit hnůj všude po bytě, nebo se na vše komplet vykašlat a pustit si seriál jinak ti hrábne…:-) Mě teď chybí poslední rok ale budu rozkládat, v létě bych měla obhajovat bakalářku a na to si s miminem netroufnu, hlavně mám školu v Ústí tak nejhorší budou ty přejezdy a chození na zk s miminem:-))

Jinak dnes tedy opravdu jdu do nem. na cvičení, takže pokud se připojíte, super, uvidíte jak mé totálně ochablé tělo padá z míče…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
26.9.13 20:57

Presne, jak rikas:-) Delala jsem Bc i Ing pri praci a vetsinou pohodicka, jen zkouskovy maso a statnice ani nekomentuju… Stesti, ze uz to mam za sebou. Mnohem hur ale na tom byly holky s detmi. Pry jim trhalo srdce, kdyz je deti prosily, aby uz nechodily do skoly:(
Ale nebojte, vy to zvladnete:-)

A ted se priznejte, kdo jste byl dneska cvicit? :-)
Ja byla ta, co prisla pozde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.9.13 21:21

Jjj, na statnice se „tesim“, s tema detma to opravdu musi byt des, proto si rikam, ze cim driv to zvladnu - a mala z toho jeste nebude mit takovej rozum - tak tim lip…

Já byla ta s dírou na teplákách:-)) Co odcházela poslední…
Cvičení dobrý, žádná zabíračka ale mě to fakt stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
27.9.13 07:17

Kurnik, diry jsem si nevsimla :D Cerne teplaky a fialove tricko? Tuhle PA jsem jeste nezazila, ale mas pravdu, bylo to v pohode.
Statnice zvladnes a jak rikas, mala z toho nebude mit rozum a traumaticky odpor ke skole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.9.13 09:54

Jo, diry jsem si taky nevsimla az tam:-)) Ano, to jsem ja:-) Jen to dychani na psa me zarazilo, zas jsem o tom slysela neco jinyho, ze to uz je pase…tak ja nevim:-)
Ano, statnice je posledni na co bych ted myslela:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
28.9.13 08:05

Minule jsme tohle dychani trenovaly pred sebou, bylo to celkem vtipny. Rikala nam, ze to pouzijeme v pripade, ze se nam chce tlacit, ale jeste nejsme dost otevrene. Myslis, ze uz se to nepouziva? Ja ani nepostrehla jeji duvod, kdy to pouzit, obcas jsem byla myslenkama mimo :oops: No uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.9.13 11:31

No ta ma kamoska rikala, ze se ma dychat jako kdyz foukas caj nebo polivku, tzn. ne zbesile na psa, ale kraty melky vydechy - prave pri kontrakcich…coz me zmatlo taky, ona prece rikala, ze kdyz prijde kontrakce, mame dychat zhluboka do bricha…to se pise, ze ne, protoze pak se prekyslicis nebo co (moc to nechapu)- a muzes do svalu dostat krece a nebudes schopna poradne tlacit - ale jak rikas, moc jsem nepostrehla v jaky fazi presne co mame delat…takze se muzem poradne poptat priste aby bylo jasno:-)
Zeptam se jeste - schanim fusak do kocarku, nemas tip na nejaky obchod v Ji, nebo objednavas pres net? Byla jsem v jednom kamennem obchode, fusaku tam meli dost a za rozumnou cenu, ale ne muj odstin…o jinych prodejnach moc nevim a rada bych si ho prohlidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.9.13 12:17

Hm, tak to se radsi poptame. Ja mam fusak z netu, takze moc neporadim. Znas Kocarky Veronika? Tak v ulici niz je obchod s detskyma vecickama, vc. fusaku. Taky se tam chystam jeste pro nejake drobnosti. Mas uz vybraneho detskeho doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.9.13 12:24

Na kocarky veronika jsem neslysela moc chvalu, resp. na jejiho majitele, ale nebyla jsem tam…moc ochotrni a dobrej vyber maji v kocarcich Jany - v Brnenske, tam jsme byli zkouset kocar do auta, ale na fusaky jsem se tam nedivala, predpokladam, ze nejake mit budou…no net to jisti, ale ted mi z nej jde kocarkek, tak nechci trnout jeste kvuli fusoku:)
Hele nemam, jeste jsem to vubec neresila…budu se muset nekde poptat, nikoho z detskych doktoru neznam…ted vim, ze se mi znama ptala na ockovani - a sousedka detska doktorka ji rekla ze vubec nic - ja byla vzdy pro - takze jeste budu resit co vse nejnutnejsiho necham napichat…k tomu by se taky nejaky ten dobry doktor hodil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.9.13 19:58

Spatne jsem to napsala:-) Ty fusaky nemaji ve Veronice, ale v obchode, ktery je o ulici bliz smerem k namesti, ale nemuzu si vzpomenout na nazev…
A jaky mas kocarek?
Ja jsem dostala doporuceni na dve doktorky, ale jmena mam na stole v praci, zitra ti je poslu:-)
Taky porad resim ockovani, chtela jsem jen ten povinny zaklad, ale rada cestuju a v zahranici clovek snadno narazi na nejakou neobvyklou nemoc, tak porad nevim…
Snad vybere dobry doktorky:-)
Vy jste s partnerem sezdani nebo budete resit i otcovstvi na matrice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.9.13 20:19

Jooo, tak to jsi napsala ten obchod co jsem tam byla a prave nemaji ten muj odstin:-)) Ale jinak kram dobrej, plno veci, mame odtud prebalovak a svrchnaky na pliny…
Kocarek mam Tako Laret šedo-růžováka, tatínek chtěl prostě „echt“ holčičku, já bych se spokojila i se zeleným univerzálním:)takže potřebuju šedivej fusak…ty máš jakej? Já teda vybírala jak Alenka v říši divů, milion značek a člověk stejně nevidí moc rozdílů, takže jsem se částečně nechala inspirovat kamarádkou, která je s polákem spokojená, částečně recenzema…no a v Ostravě po netu jsem ho našla skoro o 3000 levnější naž na krámě…
Super, to budeš hodná, zjistím jestli jedna z nich neni ta odpůrkyně.-)
Jo, taky nejsem pro kdejakou kravinu, ale základ jo - pokud jsem ale správně koukala, tak snad v ČR je úplně povinný jen jedno očkování a to myslím hepatitida B… ale kvůli cestování tak i kvůli cizincům kterých je čím dál tím víc bych přece jen nějaký preferovala…
Na začátku léta jsme se brali, takže matriku neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová