Kamarádka - Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
20.10.13 09:43

Fakt? Tak kdyby tam mela neco teplejsiho a dupacky, a co nejmin nosene, tak bych to brala. Dnes jedu k nasim a sousedka taky neco prodava. A ty tam jeste pojedes? Jak si to budes vybirat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
20.10.13 14:59

Nejedu, posle mi foto, tak ji dnes vecer napisu o konkretni veci, az posle preposlu a uvidis…
Jasny, jdes si to uzit doma jeste v kompletnim baleni, jo?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.10.13 09:11

Jo taaak, sikovne zeny:-)
Presne tak, ale vsichni jsou v praci a jsem tu jen se psem…to je ale hrozny podes, furt si chce hrat a skace po mne, vyzaduje tolik pozornosti, co dite…smankote, jak to pak zvladnu, kdyz si budu chtit treba cist :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 11:26

Tak té slečně jsme napsala o fota, pro tebe jsem napsala dupačky a případně kombinézky nebo svetříky, tak uvidím, co pošle.
No, náš pes má taky jako nejoblíbenější činnost lehnout si mi na břicho plnou vahou a odpočívat a nechápe, že po těch letech odmítám:-)
A s tím čtením - buď budeš mít hodňounký dítě a přečteš půl knihovny, nebo maximálně návod na instantní polívku…:-))
Mám další tip, co nastudovat - vše o kojení - kojeni.net, kojeni.cz:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.10.13 22:05

Ses moc hodna, dekuji :)

Ehm,kojeni.net a kojeni.cz pripisuju na seznam povinne cetby :mrgreen:

Hele, a co skrin? Mate? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 22:10

Zrovna jsem ti odbouchla mail, kde máš nafocené věci pro chlapečka…:-) Tak na to mrkni, celkem dobrý věci…
Hele, skříň po 5ti týdenních peripetiích na svém místě a naplněna:-)) Začíná se blýskat na uklizené časy:-)
kojeni.net jsem pročetla, vypadá to jako brnkačka ale asi neni, teď mě dvě holky celkem vyděsily skvělýma příběhama o uřvaných dětech, rozkousaných bradavkách a zanětech:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.10.13 22:18

Jdu na to mrknout, dekuji:-)

Ooooo, aleluja. Gratuluji! :-)

Ja taky porad spoleham na to, ze to je brnkacka. Tyhle veci radeji uplne vypoustim a nepripoustim, ze by se mi mohlo neco takoveho stat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 14:34

Děkujeme, děkujeme:-))) Ke skříni jsme dnes sama smontovala postýlku, vypadá dobře, stabilně, bíle a tak jak má:-)Ještě vyžehlit povlečení a naprat nebesa a mám připraveno:-)
Jdu na tašku do nemocnice, asi už není vyhnutí, kdyby náhodou…

Šla otevřít ta pdf?? Jestli ne, fakt pošlu, páč třeba bodýčka a overálky a jedna kombinézka jsou tam pěkný, neutrální a skoro nenošený, to by byla škoda, když už mi to bude posílat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
22.10.13 21:53

Teeda, ty valis! Uleva bytvtak nachystana, co?
A citis se dobre? Zadni poslicci nebo tak neco?

Jo jo, uz jsem odepsala:-) Ta kombinezka je naprosto super, jen je velka, a to uz bude teplo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.10.13 11:14

Hele, neboj, valím jen ve svých představách, vyžehleno ještě nemám, měla jsem včera sice celej den volnej, ale pěkně jsem ho zprokrastinovala:-)))
Tak snad dneska…

Je mi pořád ok, rozhodně nic nepociťuju, já teda ani nevím, jak by to mělo vypadat, toho se děsím…:-) Ve čtvrtek mi snad řeknou v porodnici víc.

Co ty, jak „paříš“ u vašich, cvičit asi nedojedeš, předpokládám:-))

Jo, některý ty věci byly pěkný, ale až tak na půlrok a to je nám v květnu jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
24.10.13 18:28

Tak to chapu, stava se mi to celkem casto:-)

Co ti rekli v porodnici?

Ja dnes dorazila. Byla jsem i na kontrole a maly se nejak rozpapal, tak maly miminko mit nebudu :roll: Ja 100g zhubla a maly pribral 200g:-) A porod se pry vubec nechysta.
Na cviceni jsem dorazila se zpozdenim a bylo nas tam 7 8o

To jo, v kvetnu zase neco splasime:-)

Jsou u vas nejake novinky? Zitra uz se fakt chystam za tou Cvrckovou a dokoupit veci do porodky. Mas i cervenou deku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
24.10.13 20:51

Zdarec,
tak v porodnici mi merila sestricka pouze ty ozvy, asi 40 minut, pac pak potrebovala, aby se mala zacala hybat no a samo nic, tak jsme do ni stouchali a ona neeeee, madam…:-) samozrejme - cestou domu velkej diskotanec..:-)
Ja pribrala 2 kg :-( Mala nevim, na biometrii jdu az pristi stredu, pristi ctvrtek zas porodnice, takze uvidim, jak nam povyrostla…ale jinak na me zadnej doktor nekoukal, takze nevim, jak to tam dole drzi…
Jako dneska me cely den poboliva bricho, jsem takova cela domlacena, ale je pravda, ze jsem si nesedla, kontrola, nakup, prochazka se psem, neco malo jsme montovali…tak snad se nic nepohne kupredu..:-)

Tak to je super, ze to bude kluk jak buk!:-) A ty se udrzujes..
Ja teda vubec nestihala, tak jsem cviceni vynechala - jak bylo tak pekne teplo, tak jsme si to sli uzit jeste na prochazku ven…
7 je masakr, to jste sehnali mice?:-)
Jasny, v kvetnu budou in jiny barvy, prece nepujdem do niceho zastaralyho:-)

JO - jinak ten overálek volnej je, jen ty trika ne…tak jestli se rozhodnes, jeste dneska ji napisu.

Co je cervena deka??? Jinak - dnes jsem v lekarne poridila poporodni vlozky, vlozky do podprdy, dvoje ty sitovany kalhotky (mooooc pekny :-)) a Bepanthen, taska sbalena, tak ja doufam, ze mam vse… k tomu velkemu baleni Bepanthenu davaj ty 56ti kusovy vlhceny Pampers ubrousky zadara v nemocnicni lekarne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.10.13 09:01

Dobre ranko,
40min? Ta to se princezne holt nechtelo:-) My jsme vzdycky za 20min venku, ale vcera ho taky budila.
Jsem zvedava, kolik uz vazi malicka.
Ty si porad nedas pokoj, furt neco delas. Uz opravdu zpomal.

A to takhle chodis sama? To nemas strach?

Tak mi kdyz tak ten overalek k tomu prosim prihod.

Asistentka mi dala ten jeji a sama pak predcvicovala na takovem malickem :-)

Pry je dobry mit cervenou deku a hned po porodu pri bondingu ji miminko prikryt. Na sale bude dost svetlo a ta cervena jim bude co nejdyl pripominat brisko. Pujdu kouknout do Jysku, jestli tam neco levnyho mit nebudou. A taky z nas budou dost valit ocistky, tak se i rucnik hodi tmavsi barvy ;)

A v te nem. lekarne maji dobry ceny? Ja mam poporodni kalhotky z DM a vlozky z Tesca. Kolik mas tech vlozek?
Uz sis ty kalhotky zkousela, jo? :-) Pro Bepanthen si tam taky zajdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.10.13 14:18

Jo, je to princezna rozmazlená - celé ty ozvy prospala, no ale co dělala večer, to byl fakt vrchol, normálně jsem cítila dole v podbřišku hlavičku - měla jsem tam bouli…pak najednou zmizela, objevila se v druhé slabině…pod žebrem noha, u pupku zadeček - břicho vypadalo zvenčí jak Mutant X:-)

No měla bych už víc odpočívat, ale ono to nejde, teď doděláváme obývák, potřebujeme srovnat knížky a udělat poslední úklid - pořádnej a končim…pak už jen sedavá práce jako taška oblečení na vyžehlení a 2 seminárky - a pak už se to může narodit:-))
A na procházce jsme byli ve dvou, i když ještě minulý měsíc jsem šla sama…chodím tam od malička, tak se nebojím, chodí tam dost pejskařů, běžců, nebo rodičů s dětma pouštět draky, tak to není tak opuštěná trasa…

Overálek objednán - 1. 11. to Milan doveze z Phy, takže bez poštovného:-)
Mě se ty overálky i mikiny líbily, no ale mám toho tu hafo!

Tak my jako doma máme takovou vínovou deku…normální velkou, někde taky z Jysku…(btw. včera jsme tam opět koupili komodu pro miminí oblečky:-)) - takovou tu chlupatou…tak jestli by to stačilo…ručníky mám do nem. teda oranžové, tmavší nemám…
No a kalhotky - koupila jsem jen dvoje, páč v nějakým seznamu psaly ženský, že to stačí…ale teď jsem zas narazila na diskuzi, že teda aspoň 2 balení…ty z DM prý nejsou tak dobrý - že jsou hrozně chatrný (asi papírový)…říkám jen co jsem četla, vůbec se v tom nevyznám…takže možná ještě jich pár přikoupím, stály 16,– jedny…vložky mám taky jedno balení a jedno i těch vložek do podprdy…uvidím, jak to bude ubývat a kdyžtak vyženu drahého do lékárny ještě když budu ležet v nem. aby dokoupil. A nezkoušela jsem si je, vypadaj fakt děsně:-)) Nechám to až na den D:-))

Hele nemám s těma cenama v lékárnách moc srovnání - jinde jsem ani nebyla, tuhle mám nejblíž a při cestě. Vím jen, že inijekce na předpis mi tam dávají bez poplatku 30,– :-)A nevíc jsem teď vše pořizovala na Unišeky co měl Milan z práce, takže mě to nijak netrápilo…

Jo, jinak už piju ten maliník, lněný semínko jsem zamítla, to už bych do sebe vše nenaládovala, navíc výpovědi o tom jak je to účinný se rozchází stejně jako s masáží hráze…takže si říkám, že něco pro hladký porod dělám, ale nebudu to hrotit:-)

Takže malej vypadá, že nějakou dobu si v pupíku ještě poleží jo? Přece jen máš ještě 20 dní co termínu…kdy máš UTZ termín? A hlavičkou stále správným směrem?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.10.13 15:07

A mas fotku? To muselo byt super. :-)Muj je docela lenoch.

Tak aspon, ze tak… Ale vazne na sebe davej pozor.

Fakt? Tak to je super:-) Chces penizky predem?

Dalsi komodu? Kam to vsechno date?:-)
Tak rucnik jsem tam sehnala, ale deky meli obrovsky. Tak to se jeste kouknu jinde. A koupila jsem tam jeste aspon maly kosicek na drobnosti k prebalovani (kosmetiku)
Taky si jeste koupim ty sitovany kakhotky z lekarny. Ty z DM jsou opravdu papirovy :think:
A ty vlozky jsou obri, budu je mit od lopatek k prsum :mrgreen: Mam jich v baleni 12ks, tak pak uz snad budou stacit obyc. menstruacni.

A jak ten malinik chutna, je to pitelny? A od jakyho vyrobce mas?

Ja uz byla za Cvrckovou a je opravdu moc sympaticka. Ted bude mit 14dnu dovolenou, tak jeste nerod:-)
Ptala jsem se, co bych jeste mela mit doma pripraveneho a pry jen Espumisan nebo Sabik na boleni briska a zbytek az potom. Nevim, jestli si ale radeji nekoupim i cipky…

Jo a to povleceni jeste nemam, zadne hezke jsem nevybrala :nevim: Tak zitra jdu asi zase do mesta.

Jo jo, ma jeste furu casu, termin dle UTZ mam prave 15.11. A hlavickou stale dolu:-) Vzdycky se na nas koukal a ted uz dvakrat nic, je zaboreny v delozni stene. A doktorka rikala, ze uz po nem nesmime nic chtit, kdyz se pretocil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová