Kamarádka - Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
16.10.13 09:20

@Luca86 Tak zítřejší cvičení u mě trochu ohroženo, odpoledne mám vyřizování a od 7 divadlo (ještě trochu kultury, než to vypukne:-)) Budu se ale snažit co jen to půjde nezklamat svá bolavá záda!:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.10.13 10:28

Jeeejku, to snad ne. Ale divadlo zavidim, na co jdete? Ted davaji v Ji hodne Hamleta. Ja se snad dnes dostanu za Cvrckovou a mam pripravenou otazku :mrgreen: Zeptam se, co si mam poridit domu pro prcka v pripade necekane horecky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.10.13 15:18

Jdem na Deník ničemy, ono celkem vše vypadá zajímavě, ale tohle se nám hodilo do rozvrhu:-)Aspoň neporodím kulturního barbara:-))
:potlesk: Super otázka, pak mi to vše přetlumočíš:-)
Já byla dnes na kontrole, tak hlavička na svém místě, planý poplach zažehnán:-) Už se prý pěkně tlačí na porodní cesty, snad tam ještě chvilku vydrží:-) Příště už jdu na kontrolu na porodní sál - příští čtvrtek, tak jsem zvědavá, prý už budou sledovat i mimino…

Tak snad zítra! Kdyby ne, cvič i za nás za dva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
16.10.13 17:14

Ty jo, to neznam, jsem barbar:-) Taky jsem chtela jeste nekam jit, ale ten muj porad nema cas :( Tak si to moc uzijte :)
Dneska jsem to nezvladla, dala jsem si sloficka, tak snad zitra.
Valim na stavbu, pry uz mame okna :)
Jeeee, gratulace, super zprava. No uz se ti to krati holka…to je krasny :kytka: Snad nebudou mit zitra v divadle jeste jedno neplanovany predstaveni:-)
A delali ti i tu kontrolu ozev nebo to ti prave budou delat az priste?

Ja bych to stihnout mela, takze si dam extra do tela kvuli vam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.10.13 17:41

Já to taky neznám, neboj:-))
Tak já na cvičení byla a odhalila jsem tě - chybělas:-))
Bylo to dobrý, byla ta blondýna a ptali jsme se i na porody během porodu a tak, takže přínosná hodina:-)

Jak pokračujete, okna fakt na místě, jo? Tak super, nemusíte se bát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
17.10.13 19:52

Tak co, jak bylo? :-) Nepredvedlas zadny dalsi divadlo?:-)

No ja to nakonec nestihla, to jsem necekala:(
Ve 13:30 mi zacinala kontrola +ozvy. A zednici si vynutili svacinu:(
Takze to bylo prinosny? Ach jo, to me stve.

Stavba se hybe, okna mame a ted se delaji omitky, pry by do nedele meli mit hotove omitky i fasadu, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.10.13 08:08

Ty jo, jeste se budete stehovat driv:-)Zednici teda nejaky zhyckani:-)Jen se pkene starej, at to delaj zodpovedne:-)

Neboj, vse pretlumocim a priste tam treba bude taky tahle. Na zacatku to vypadalo, ze tam budeme dve, nakonec 4. Asi vsichni porodili:-)

Divadlo bylo super, dokonce jsem na sebe sehnala i neco slusnyho, krome toho, ze dite celou dobu kopalo (nevim, co ma proti klasice:-)) jsem si to uzila a zadna premiera se nekonala:-)

Co Cvrckova, uz jsi byla? Hele ozvy mi nedelali, zase jen klasika - Doppler - ale priste pry na tom sale zacnou kontrolovat i miminko, tak to uz snad…asi tady maji jiny poradky:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.10.13 08:41

Tak to asi neklapne, ale predstava to je paradni :pankac:

Jen at rodej, aspon pak budou mit vic casu na nas:-)
Oni to jsou tatkovi znami, tak se snazim, aby me nepomluvili :roll: :)

A v cem jsi sla? Ja bych nic nemela :D A jaky to byl zanr?
Treba kopala, protoze se ji to hodne libilo :)

To jsem taky nestihla :oops:
Uz to mam napsane v ukolech pro dnesni den. Jdu se podivat i na tu kojici kosili, vcera mi ta pani psala, ze ji doslo zbozi. Kdyz tak se taky mrkni. :-)

To je zvlastni, ze si davaji tak nacas. Je to prijemnych 20min odpocinku.:-) Taky uz budu chodit kazdy tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.10.13 08:54

Aha, jasny, no tak to se snaz!

Hele, cerny puncochace, lodicky a cerny volny saty sepnuty nad pupikem…poridila jsem je u vietnamcu za 200 a cely tehotenstvi mi delaly sluzbu na „slavnostnejsich akcich“ - maj elastickou spodnicku a fakt sirokej sifonovej vrsek - takovy ty netopiri kridla:-)) kus k nezaplaceni:-)
Byla to cinohra, komedie, takze je mozny, ze tleskala a ja to jen nepochopila:-)
Do meste dneska nejdu, tak uvidim pristi tyden…uz asi i vim, ktery obchod myslis, Matky Bozi tam, kde se krizi s Palackeho, maj tam metrovej textil…
Nakonec do porodnice si budu brat max jednu, jinak si vezmu ty jejich i ta PA vcera rikala, ze na porod urcite, pac jses vsude zamazana a kosili ti vymeni za ten den treba 6×… a na sestinedeli je mi to fuk, tam budu v te jejich taky, nikdo me tam moc ocumovat nebude.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.10.13 09:02

Tak parada, to zni moc hezky, muselas byt kocka :palec:

No vidis a ty ji tak krivdis, matko :mrgreen:
Hm, metrovy textil? :think: To asi nebude ono.
Ja si taky vezmu jen jednu, doma nic pouzitelnyho nemam. Na spani nosim jen tricka a trenky, a to by v porodce asi nebylo uplne sik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.10.13 11:31

Aha, tak už nevím, vím že je to obchod, kde mají za výlohou i dětskou zavinovačku a osušku a tak…

noo, já mám taky samý kalohotvý pyžama - nesnášim, jak mi táhne na cemřík:-) Co ty víš, třeba by se to ujalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.10.13 21:54

Kurnik, ještě před chvilkou jsem si pamatovala název a ted už ne :oops:
Nicméně, ta košile…ženská mi vnutila vel. M a fakt mi to je velký. Co nadělám:) Kojit s ní ale určitě půjde:)
A Cvrčkovou jsem nezastihla. Na netu má ord. hodiny do 14hod, přišla jsem ve 13:32 a na dveřích cedulka s dobou do 13:30:)

Ehm, co je cemřík? :D Záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.10.13 18:58

Hmhm, no ale tak hlavně, že bude pohodlná a není hnusná, to že je větší se ztratí…sis to nezkoušela, jo?
Aha, tak internet asi lže…tak v pondělí:-) Koukám, že má hodně přísnou pracovní dobu, odbije 13:30 a je doma:-))
Jo, cemr jsou záda:))

Jinak jsem koukala na netu na kapsáře, našla jsem na netu s tím samým vzorem jako mám povlečení, ale cca 360 Kč a je tam 9 kapsiček ne moc velkých…to se mi dávat nechce…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.10.13 20:04

Nezkousela, nechtelo se mi…trubka, no?:-)
Pristi tyden uz si ji odchytnu, cas leti:-)

A nemuzes si nekde sehnat jen latku? Jaky mel ten kapsar rozmery? To je fakt palka:(
Ja si taky zkusim neco usit. Zitra jedu k nasim na par dni, tak se tam zabavim…doufam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.10.13 21:58

Jasny, neboj…:-)

No…látku asi sehnat můžu, ale já si to rozhodně neušiju a máma na to čas nemá…tak to zkusím bez kapsáře no a pak se uvidí…:-)
Budu si od jedné známe z Plzně kupovat oblečky - měla 2 kluky - po nich oblečení neutrální barvy, prý hlavně bílá bodýčka a tak, téměř vše zn. Cherokee - pokud bys něco chtěla, tak já si o to řeknu a pak předám…já si budu brát asi jen fusakličky, možná nějaký svetřík nebo tepláky, bodýčka a tak mám, ale napadlo mě se zeptat, že jsi říkala, že toho moc nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová