Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak peníze sis vydělala, to byl účel brigády. Sice sis víc mákla, ale to přežiješ. Kámoška ať si trhne, neřešila bych jí a pro příště bych s ní žádný kšeft nebrala. Řeči cizích chlápků bych pouštěla druhým uchem ven, jen se snažili oslnit mladou holku stupidníma kecama.
@terien píše:
Tak peníze sis vydělala, to byl účel brigády. Sice sis víc mákla, ale to přežiješ. Kámoška ať si trhne, neřešila bych jí a pro příště bych s ní žádný kšeft nebrala. Řeči cizích chlápků bych pouštěla druhým uchem ven, jen se snažili oslnit mladou holku stupidníma kecama.
Ano, peníze si vydělala, ale předpokládám, že to ta zmizelá kámoška taky. Bohužel každá podala jiný výkon
. Je to smutný, ale dneska to tak je
.
Ke kamosce nemám slov. Byla bych pěkně naštvaná. Samozřejmě že další brigádu bych s ní nebrala ani omylem.
@pedigka píše:
Ano, peníze si vydělala, ale předpokládám, že to ta zmizelá kámoška taky. Bohužel každá podala jiný výkon. Je to smutný, ale dneska to tak je
.Ke kamosce nemám slov. Byla bych pěkně naštvaná. Samozřejmě že další brigádu bych s ní nebrala ani omylem.
Tak to už je věc jejich nadřízeného proč jedna maká a druhá ne. Je to poučení pro příště. Horší varianta by byla, kdyby jí kámoška vypekla a makala tam zadarmo.
@Anonymní píše:
Ahoj, zivot me zase trochu vic poucil…Byla jsem vcera na brigade, kamaradka ji dohodila, byla tam se mnou. Slo o menší kongres, kde jsme meli na starost catering, nádobí, kafe atd.
Jenze se stalo, ze v prubehu vecera kamaradka nekamaradka proste odesla s nějakými kolegy z prace, ktere mi ani jaksi nepredstavila. Proste mi sdelila, ze jdou na cigo, ze prijde. A nebo at jdu taky, tak ja, ze nejdu ani nekourim.
No a vysledek byl, ze k mému naprostému uzasu se proste po zbytek vecera uz neobjevila
Ja jsem byla uvizla u nadobi kde se furt tocili lidi a kafe atd.
Kdyz jsem myla asi stopadesaty hrnek tak jsem mela fakt chut to vzit a hodit z okna
Bohuzel jsem zjistila, ze jakmile se kolem ni objevi nejaky chlap po kterem pase, tak je konec a ona nevidi neslysi a prestava pro ni vsechno existovat.
Ale dneska mi vazne vyrazila dech
Hlavne i dokonce par chlapu co se se mnou bavili, ze přišli i pro kafe, tak mi rikali, ze to je smutny, ze me tu takhle nechala, nebo ze to teda nemate moc spolehlivou kolegyni.
Tak vysledek byl, ze jsem umyla milion veci panc to bylo potreba odmyvat neustale, poklidila, a kdyz uz vetsina sla, tak jsem proste slaa rekla jen jednomu klukovi ze jdu teda.
I on sam taky rikaly ty sis to vyzrala vid
Nejsmutnejsi je, ze ona ani nevi, ze jsem sla, jelikoz ma jediný cil a to zase nekoho dostat do postele ackoliv mi pak rikq, ze je to hrozny, ze ji chteji jen do postele a nevi proc
Je mi smutno a nejvic ze sebe, ze jsem tak blba a naivní kdyz si myslim, ze se lidi budou chovat slusne, když se ja tak chovam k nim…
Premyslim, zda ji to napsat nebo se proste uz vubec neozyvat…
Kamarádce bych nakopála zadek dělala jsi i za ní… Určitě bych to tak nenechala…
Ahoj, zivot me zase trochu vic poucil…
Byla jsem vcera na brigade, kamaradka ji dohodila, byla tam se mnou. Slo o menší kongres, kde jsme meli na starost catering, nádobí, kafe atd.
Jenze se stalo, ze v prubehu vecera kamaradka nekamaradka proste odesla s nějakými kolegy z prace, ktere mi ani jaksi nepredstavila. Proste mi sdelila, ze jdou na cigo, ze prijde. A nebo at jdu taky, tak ja, ze nejdu ani nekourim.
No a vysledek byl, ze k mému naprostému uzasu se proste po zbytek vecera uz neobjevila
Ja jsem byla uvizla u nadobi kde se furt tocili lidi a kafe atd.
Kdyz jsem myla asi stopadesaty hrnek tak jsem mela fakt chut to vzit a hodit z okna
Bohuzel jsem zjistila, ze jakmile se kolem ni objevi nejaky chlap po kterem pase, tak je konec a ona nevidi neslysi a prestava pro ni vsechno existovat.
Ale dneska mi vazne vyrazila dech
Hlavne i dokonce par chlapu co se se mnou bavili, ze přišli i pro kafe, tak mi rikali, ze to je smutny, ze me tu takhle nechala, nebo ze to teda nemate moc spolehlivou kolegyni.
Tak vysledek byl, ze jsem umyla milion veci panc to bylo potreba odmyvat neustale, poklidila, a kdyz uz vetsina sla, tak jsem proste slaa rekla jen jednomu klukovi ze jdu teda.
I on sam taky rikaly ty sis to vyzrala vid
Nejsmutnejsi je, ze ona ani nevi, ze jsem sla, jelikoz ma jediný cil a to zase nekoho dostat do postele ackoliv mi pak rikq, ze je to hrozny, ze ji chteji jen do postele a nevi proc
Je mi smutno a nejvic ze sebe, ze jsem tak blba a naivní kdyz si myslim, ze se lidi budou chovat slusne, když se ja tak chovam k nim…
Premyslim, zda ji to napsat nebo se proste uz vubec neozyvat…