Kamarádství

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

eltruda
23.1.12 12:20

Kamarádství

Ahojky chtěla bych se seznámit s nějakými maminky.Jsem s Ústí nad Labem a mám 5.5 letou holčičku.Čekáme druhé miminko jsem ve 4 měsíci.Kdo bude chtít tak at se ozve.Zdravím všechny. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
viki86
27.1.12 18:17

ahoj ahoj tak jaa som tu ale nemam este deticky, len sa snazime o mimčo

• Citovat
  • Upravit
8698
3.2.12 16:39

Ahoj ja sem taky tady su 17+5 su prvorodička ale ráda se pridám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.2.12 20:44

ahojky ja tisnov nejaka maminka s detmi brno okoli na prochazky s detmi na ruzne akce s detmi a tak?uz se doma nudime :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 17:42

Ahoj, našla by se tady nějaká maminka na „povídání“ po internetu? Mám pětiměsíčního syna a hledám spřízněnou duši :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.4.12 17:13

Ahojda fairytale klidně napiš ráda vyslechnu a určitě můžeme pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.4.12 11:47

ahojky taky se ráda přidám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.12 09:52

na pokec po internetu

Ahoj hledám někoho na pokec mám 14ti měsíčního syna Ondru a čekám další mimčo jsem ve 4 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.8.12 21:19

Ahoj ja mam 2 děti a rada poznam nove maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.2.13 17:27

Ahoj jsem z MB, starší maminka bude mi 4Olet. Mám kluci 3 roky a 7 let. Ráda bych našla kamarádku která by zašla na kafe, ale i někdy s dětmi ven. Už jsem dlouho doma a opravdovou kamarádku jsem nepotkala. Ráda bych taky komunikativní jako já, které bych mohla kdykoli volat, psát. Kdykoli si povídat, svěřit a nepřipadala si že otravuji. Aby se uměla ozvat stejne jako já. Radši to píšu takhle podrobně. 604 106 828

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.2.13 23:38

Ahojky všechny slečny, paní, maminky :mavam: Jmenuji se Denisa a jsem studentka z Jihlavy…asi si říkáte co tu dělám ale divili by jste se, kolirát už jsem na těchto stránkách přišla k dobré radě nebo k odpovědi na mojí otázku. Přicházím s prozbou, ráda kreslím a tak posílam odkaz na moje facebook stránky s mými obrázky, kdo chce ať se podívá a dá like, kreslím i na přání, hezký den :hug: http://www.facebook.com/…837709000234?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.2.13 13:39

Ahoj, bezva kámoše najdeš na VUT, mrkni ;)

http://bit.ly/Yxuu9X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.3.13 14:34

AHOJ JÁ JSEM ZE STŘEDNÍCH ČECH, BENEŠOV. RÁDA BYCH POZNALA MAMINKU Z OKOLÍ VOTICKA BENEŠOVSKA. JE MI 33 LET, MÁM DVĚ DĚTI. HOLČIČKU 4.DUBNA JI BUDE PĚT LET A KLOUČKA 2,5 ROKU. BUDU MOC RÁDA, KDYŽ SE NĚKDO OZVE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny