Kamarád. Vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
19.1.19 15:11
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, prosím o zachování anonymity, jedná se o citlivé téma.
Setkávala jsem se s kamarádem, chodili jsme spolu ven, do kaváren, na jídlo
Potom jsme začali chodit spolu do jiné další kavárny. V týdnu tam byl číšník, o víkendech tam bývá servírka. Stálí zákazníci už nás tam znali, že jsme tam chodili spolu nebo on beze mě. Vetsina z nich si tam mysleli, že spolu chodíme.
V nejeden víkend tam potom kamarád chodil sám, někdy uměl napsat abych přišla. Povidal si ze servírkou, to jsem neřešila. V týdnu když mi napsal abych po práci přišla ta servírka tam s ním u stolu seděla, jako host, neměla v ten den službu. To sem taky neřešila.
Pak jsme tam chodívali společně, nebo mi napsal ať přijdu, nebo tam chodil sám. A když jsme tam seděli spolu s někým si pořád psal. Nebrala jsem na to zřetel, neřešila to.
Jednoho dne jsem šla okolo něco vyřídit a viděla ho tam sedět. Cestou zpět jsem za ním přišla, seděli jsme povídali si tak cca.15min, potom přišla ta servírka, on už byl ke mě takový odtažitý, a pořád se na sebe dívali a přes stůl občas něco na sebe v řeči prohodili.
Najednou se otočil ke mě zády a šel si sednout za tou servirkou 8o
Seděli vedle sebe, mě ignoroval a věnoval se jenom ji.Coz se mi nelíbilo, on věděl, že se mi to nelíbí. Pozdeji řekl, že byli domluvení. Ale předtím když sme sami seděli, nic neřekl.
Když jsme odcházeli tak se k nám připojila on jí na to nic neřekl, spíše mu to lichotilo. Rekla mu, nápisem si a můžeme někam zajít. On souhlasil.
Na druhý den sem na něj byla nepříjemná ohledně servirky. Semnou se nebaví, setkává se s ní. Vcera když jsem s kámoškou přišla do kavárny, kde jsem chodívala s tím kamarádem, tak tam ta servírka s ním seděla, na mě se usmála,pozdravila.On mě ignoroval.
Lidi co tam chodí tak viděli, že najednou je tam on s ní a ne semnou.
Vám by to třeba nevadilo, napíšete mi jak vysilují, že to je přece jen kamarád.
Ale mě tohle chování od něj ponizilo a zostudilo před ostatními. :oops:
Otázka jak to vidíte vy?

Balí servírku a ty jim děláš křena…
Kamarády neřeš, kamarád se k tobě nijak nezavazuje, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
19.1.19 15:11
@Ennny píše:
Ty jsi husa a jeho minje líto …

Mně je teda líto obou. A to proto, že zakladatelka je evidentně do „kamaráda“ zamilovaná a prostě si myslela, že spolu budou chodit / možná si myslela, že už spolu chodí, kavárna a spolu trávený čas. Je mi jí líto, protože, to co ona nazývá ponížením, není nic jiného než normálně zlomený srdce. A kamaráda je mi líto proto, že neudělal nic špatnýho, prostě má kámošku holku, ale chodit chce s jinou a kámoška mu dává najevo, že se jí to nelíbí. Podobný nesoulad v kamarádství chlapa a ženský, kdy jeden chce víc a druhého to ani nenapadne jsou úplně běžný, ne nadarmo se říká, že kamarádství chlapa s ženskou je výjimečný - existuje, ne že ne, ale je to vzácný. Z vlastní zkušenosti /jsem ta „servírka“ tedy ta, kterou si našel někdo, kdo měl v okolí zabouchnutou kamarádku/ radím zakladatelce, žíj dál svůj život, kamarádovi se nevnucuj, časem tě ta láska přejde a můžete být zase dál kamarádi a společně se tomuhle zasmějete… a… jinak ten věk mě taky zaskočil :mrgreen: taky jsem si říkala, nějaká mlaďounká holčina si tu vylejvá zmateně a trošku puberťácky srdce. ale každý jsme nějaký! držím palce oběma, holce, ať jí brzo přebolí nenaplněná láska a chlapíkovi, ať ho „kamarádka“ nedusí a nestíhá a nic si nenárokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
19.1.19 15:19
@Regina Hero píše:
no jo, ale zase kdo ví, jak moc na něho byla nepříjemná ohledně servírky… jestli to bylo fakt nepěkné, není divu, že ji začal ignorovat a raději se k ní neznal… Na druhý den sem na něj byla nepříjemná ohledně servirky. Semnou se nebaví, setkává se s ní. Takže jestli mu pěkně nevybíravě vynadala, moc se mu nedivím…

To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 09:23

Někdy nestačím zírat, jak některé umíte být tak zákeřné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie