Kanabialica podpora hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.1.21 22:17

Kanabialica podpora hubnutí

Dobrý večer, mám takový dotaz už jste někdo slyšel o produktu Kanabialica ve formě kapek? Nebo má někdo dokonce zkušenost? Nemůžu najít na internetu žádné důvěryhodné recenze :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.1.21 22:19

Placebo a tahání peněz. Kdyby to fungovalo, jsou všichni hubení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.1.21 00:07

Téměř jistě to je podvod - tj. nedorazí ti nic, jen z tebe vytáhnou prachy.

Pokud chceš svoje tělo proměnit do nějakého zdravšjího stavu tak musíš jíst alepsoń tak aby si pokryla svůj bazální příjem a hýbat se tak aby si spotřebovala více energie než ji přijmeš. Dost se hodí nepokrývat bazální příjem prasárnami, ale vyváženous travou.

plus srovnat spánek, kompenzovat stres a porozumět svým zlozvykům a potřeby za nimi schované sytit jinak, než prasením v jídle.

neexistuje žádná zázračná pilulka neexistuje žádn zkratka. Funguje jen proměna vztahu k sobě, k jídlu a ke svému tělu a pak postupná a trvalá proměna k něčemu zdravějšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 03:26

@Ou já už zhubla 26kg jiná strava a hodně pohybu :D ale váha mi už 2 měsíce stojím a nevím co sní :(

• Citovat
  • Upravit
1
21.1.21 15:02

Kanabiolica - přípravek na podporu hubnutí

Dobrý den, objednala jsem si přípravek Kanabiolica, údajně na 28 dní. Přišly mi poštou 3 lahvičky o obsahu 20 ml jedna. Má se užívat 2× denně před jídlem 25 kapek do 2 dl vody. Přesně dle pokynů jsem užívala, jenže lahvička byla po 5 dnech prázdná, takže jsem vzala další. Žádné změny nepozoruji, zaplatila jsem celkem 1.850,– Kč a jsou to vyhozené peníze, funguje to jako placebo. Určitě nedoporučuji, je to podvod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.21 16:06

@Bubi1 mě dneska přišli dvě lahvičky :oops: takže jsem náletěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.2.21 00:28

@Andyandrejka vám to šlo objednat? Mě to přes jejich odkaz nešlo, chce to má kamarádka, vím že to asi nefunguje ale ona by si to přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.21 00:36

@Tessí89 na jejich on-line stránkách zadáte dvě jméno příjemní telefonní číslo a oni vám zavolaji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.2.21 08:13

@Andyandrejka to vím, mluvila jsem s nimi, ale pak mi poslali odkaz přes který to mám objednat, a po tom co jsem vše vyplnila mi vždy spadle stránka do eroru a platba se neuskuteční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.21 08:56

@Tessí89 tak to nevím, mě to přišlo do 3 dnů objednávky přes telefon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.10.21 23:51

Prosím o rady

Ahoj je mi teprve 20 ale už 6 let jsem zamilovaná do jednoho kluka jménem renda, vždycky jsme si byli tak nějak bližší ale nikdy jsme spolu nechodili, ale já jsem z něho byla úplně mimo, vždy když jsem ho viděla, vždy když se na me usmál, vždy když se mě jen dotknul tak jsem byla celá pryč…nějakou dobu jsme se sice nebavili ale nebylo to nikdy dele než měsíc, vždy když se mi něco stalo tak se ozval, jakoby to tušil a teď konečně po 6-ti letech jsme k sobě měli ještě mnohem blíž než do teď, už je to skoro takový vztah jen jsme to ještě neřekli, ale mám teď odjíždět pracovat do rakouska a vůbec nevím co mám dělat, zkuste mi někdo něco poradit nebo alespoň jak 5 měsíců udržet pořád stejne city a přitom vědět že počká na mě a že si nenajde nikoho zatím co budu pryč, mam s ním začít chodit a mít vztah nadalku s ním a nebo prostě jen věřit tomu že až se vrátím zpátky že tu bude jen pro mě? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková