Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@PaníBovaryová píše:
měla jsem podobnou matku jako jsi ty. Hádej, jaký máme vztah Nápověda - >
Matka to určitě myslela dobře.
@me57h píše:
Problémy s dcerou jsou komplikovanější, ale aspoň sei vydělá a nenatahuje ruku.
ty mas všechno z dcerama koukam komplikovanejsi, za matku bych te nechtěla ani nahodou, z tvého vztahu k dceram je mi doslova na bliti
i z toho, co tady všechno na nej vyblijes…
![]()
@PaníBovaryová píše:
v minulých diskuzích sis stěžovala na školní výsledky. Je ti jasné, že buď bude pracovat nebo se učit. Supermanka asi není
Ona ale má na víc, sama se přiznala, že na tu matiku kašle cíleně, protože ji nebaví.
@me57h píše:
Matka to určitě myslela dobře.
to ano
dobře pro sebe
@me57h píše:
Ona ale má na víc, sama se přiznala, že na tu matiku kašle cíleně, protože ji nebaví.
no a? K čemu ti je, aby měla z matiky lepší známky? Bude tím dcera víc šťastnější?
@PaníBovaryová píše:
no a? K čemu ti je, aby měla z matiky lepší známky? Bude tím dcera víc šťastnější?
Ne, ale čtyřka z matiky je ostuda.
@me57h píše:
Ale moje dcery budou snad alespoň i soběstačné.
A proč dávat kapesné, když si vydělají? Od patnácti to nemá smysl… Roznášet letáky už můžou.
Soběstačné jsme i my, co se k nám matky nechovaly jako k onuci. Plus k tomu své rodiče milujeme, což se dá velmi těžko říct o tvých dcerách.
@PaníBovaryová píše:
Zbytečné. Ona ty holky drezůruje beztak jen proto, že doufá, že z nich v dospělosti něco kápne. Když sama má suché z nosu.
@SlečnaDahlia píše:
Zbytečné. Ona ty holky drezůruje beztak jen proto, že doufá, že z nich v dospělosti něco kápne. Když sama má suché z nosu.
Kdo řekl, že mám jen suché z nosu? Naopak se s manželem máme dobře a chceme, aby se dobře měly i holky. Proto od nás nic nedostanou zadarmo.
@me57h píše:
Naše dcery nedostávaly kapesné nikdy. Akorát když něco chtěly, zeptaly se mě nebo manžela, ale většinou to nedostalyJsou to puberťačky s hloupými nápady, které financovat nehodláme. Ať si to zaplatí samý.
Tak to je druhý extrém. Já s bráchou jsme taky nikdy nedostavali kapesné. A bylo to pěkně naprd.
@Anna766
pohledej i jiné jeji diskuse, jsou fakt vyzivne a ona i přes to všechny, ze byly dost kontroverzni, ma otevreny profil…trochu mi pripomina často zminovanou Bozuzu (ano, ta co si poridila dite se svagrem, pote co jeji segra nemohla pocit a ještě se litovala, ze babicka nemá zajem o vnucku a segru pomlouvala, ze se leci na psychine, no proc asi)
@_.Emilyyy píše:
Nemam línou dceru![]()
A ze ty si nikdy nedavala kapesne, je podle me fakt chyba..
Klukovi je 16 a už si pár korun přivydělal. A plánuje na léto grigadu u táty v práci.
Proč tvoje dcerka má brigády zařazené jako něco, co je fuj? Nechci být za rypnu, jen to nechápu.
Je fakt, že to asi nepotřebuje, když ji dáváte tolik peněz. ![]()
@Anna766 píše:
Klukovi je 16 a už si pár korun přivydělal. A plánuje na léto grigadu u táty v práci.
Proč tvoje dcerka má brigády zařazené jako něco, co je fuj? Nechci být za rypnu, jen to nechápu.
Je fakt, že to asi nepotřebuje, když ji dáváte tolik peněz.
Tak u Emilyyy si taky poctes. Ma pritele byvaleho fotbalistu, ten dceri kupuje mobily za ctyricet litru i pote, co je na nej drza. Když ji lupnul pohlavek, tak tu Emilyyy založila diskusi o dvaceti stranách, ze si to nemel dovolit. Takze cálovat ano, vychovavat ne…
Navíc nechape lidi, co si berou hypotéky, na dům si mají prece nasetrit…sama perla… ![]()
@Anna766 píše:
Je fakt, že to asi nepotřebuje, když ji dáváte tolik peněz.
Moje dite bylo loni o prázdninách při cerstvych 15 letech v cervnu na brigade tri tydny během prazdnin, vydělalo si 8 tisíc cista ruka. Tisicovku mesicne dostava taky, ale rozhodne zna hodnotu penez a když něco chce, tak si na to pocka, jestli to bude chtit i za mesic (osvědčilo se) a na drazsi techniku (ted si preje iPad k 16, pac mu odchazi notebook) si i něco prida ze svého…
Letos se prihlasilo v lete na stejnou brigádu asi na pet tydnu, ze jsem ho musela umluvit at si necha nejvic ctyri…at ma aspoň mesic volno…