Kašmírový nebo merino svetr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
21.9.22 21:45
@Prosimklid píše:
Copánkový kasmir (jak je na te fotce s hrnkem) mívá i Ralph Lauren

podivam se na to, potrebovala bych jo ve smetanove barve. A na woolovers ho v te barve nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
21.9.22 21:46
@warita píše:
vsak vlnene svetry nejsou pro kazdeho. Ja uz jedine 100% vlnu. Ale ja jsem zmlsana.

Ja proti 100% vlne nic nemam, jen ji proste hodin do te pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.9.22 21:46

@warita @Prosimklid holky díky, projdu si to a jdu do nej, prani v ruce mi neva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
21.9.22 21:47
@warita píše:
podivam se na to, potrebovala bych jo ve smetanove barve. A na woolovers ho v te barve nemaji.

Myslím, ze se da najít i bez toho jejich loga…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.9.22 21:48
@Prosimklid píše:
Myslím, ze se da najít i bez toho jejich loga…

aha, logo nechci… skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
21.9.22 21:49
@warita píše:
aha, logo nechci… skoda.

Však píšu, ze jsou i bez loga, měla jsem od nich svetr a cedulka byla jen za krkem, jinak nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
21.9.22 21:50
@warita píše:
aha, logo nechci… skoda.

Ale jinak je moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
21.9.22 21:54
@warita píše:
aha, logo nechci… skoda.

Vidíš, dělají i bez loga, jinak pokud to chceš googlit (u jakékoliv značky) tak copánkový vzor je “cable knit”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.9.22 21:56
@Prosimklid píše:
Vidíš, dělají i bez loga, jinak pokud to chceš googlit (u jakékoliv značky) tak copánkový vzor je “cable knit”.

vim, ja uz googlila, ale dik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.9.22 22:02

@Prosimklid a ten modrej by v bile nebyl? Potrebuju smetanovou nebo hooooodne svetle bezovou. Ja kdysi takovy mela, ale protoze jsem pribrala a myslela si, ze uz nikdy nezhubnu, tak jsem se ho ja krava zbavila. Ted si triskam hlavu o zed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
21.9.22 22:04
@j.a.n.i1 píše:
@warita Ti nevim, takového sra… s kusem oblečení, to by me ani nehlo. Co neprezije pracku, nema doma co pohledavat.

Mám to taky tak. Hlavně bych si nekupovala svetr za pět tisíc, abych ho nosila 10 let. 8o Mám teda svetry většinou za pár stovek, nejdražší max do 2 tisíc, ale nikdy se mi žádný neroztrhal ani nějak nevytahal. Žmolkují asi všechny, nehledě na cenu. Právě je mi to líto po pár letech vyhodit, že to pořád vypadá celkem dobře. Osobně si koupím radši něco za normální peníz a za pár let vyměním. Obdivuju, že ještě v dnešní době někdo kupuje oblečení s cílem, aby mu vydrželo 10 let. 8o Já mám teda doma pár tak starých kousků, ale jen proto, že je mi to líto vyhodit a že to vypadá pořád dobře. Jinak bych to s radostí hodila do konťáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.9.22 22:09

@bigl ja si obleceni zasadne kupuju na 10 let. Vybiram si specialne kousky, ktere nepodlehaji mode a jsou neco extra. Rucne peru nejenom svetry, ale i satky anebo topy, ktere maji na sobe citlivou krajku. Pockam si vzdy, ze se toho nasbira vic, nahazu to do vany a udelam si praci den, kvuli jednomu svetru to fakt nedelam.

Me to neobtezuje. Pokud si koupim neco za x tisic, tak se o to primerene staram. Vim, ze mi to pak dlouho vydrzi a svetry prakticky nezmolkujou.

Jinak pekne svetry z merina jsem videla i v Edinburgu. Asi bych mela zase nekdy vyrazit na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
21.9.22 22:15
@warita píše:
@bigl ja si obleceni zasadne kupuju na 10 let. Vybiram si specialne kousky, ktere nepodlehaji mode a jsou neco extra. Rucne peru nejenom svetry, ale i satky anebo topy, ktere maji na sobe citlivou krajku. Pockam si vzdy, ze se toho nasbira vic, nahazu to do vany a udelam si praci den, kvuli jednomu svetru to fakt nedelam.

Me to neobtezuje. Pokud si koupim neco za x tisic, tak se o to primerene staram. Vim, ze mi to pak dlouho vydrzi a svetry prakticky nezmolkujou.

Jinak pekne svetry z merina jsem videla i v Edinburgu. Asi bych mela zase nekdy vyrazit na dovolenou.

Tak jasně, je to o povaze. Mě to prostě nebaví, nosit něco 10 let. A už vůbec se mi nechce prát něco v ruce. Kupuju si i dražší věci, ale fakt ne s tím, že bych chtěla, ať mi to vydrží 10 let. Vždycky mám radost, když se něco zničí a můžu to vyhodit, hrozně nerada vyhazuju věci, co jsou pořád jak nové. Snažím se pěkné věci starší 5 let rozdávat po kamarádkách, abych si uvolnila místa ve skříni a mohla zas něco nakoupit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.9.22 22:18

@bigl vidíš, já bych zase byla šťastná jak škeble, kdyby mi to, co mam, vydrželo navždy a já uz nemusela nic pořizovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.9.22 22:22

@bigl predpokladam tedy, ze nemas problem najit neco, co se ti libi? Ja ten problem mam. Nemam tak uplne mainstreamovy vkus, hodne dam na material, nosim prakticky jenom prirodni materialy, protoze syntetika mi vadi a cilene se vyhybam tomu si kupovat neco, na cem je videt, ze to je zrovna IN a pristi rok to bude out.

Navic, mne se casto libi nejake designerske kousky, ktere maji i primerenou cenovku. Uplne s prehledem v butiku sahnu po tom nejdrazsim, pak uvidim cenu a omeje me. Ale kdyz me se to libi, tak co mam delat? Resim to tak, ze do satniku dokupuju jenom jednou za cas, placnu se pres kapsu a pak se o to staram.

Mne kdyz nejaky kousek odejde, tak brecim. Rozhodne se netesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák