Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Řekla bych, že my máme něco od prolemax, jen nevím, jak je to s recenzemi na ně.
@123Soňa píše:
Ahoj maminky. Nemáte prosím některá tip, kde objednat pořádnou prolézačku na hřiště?
Nějak se v tom neorientuji. V obci máme nové menší hřiště a bylo nám slíbeno, že bude rozšířeno. Ale to si musíme samy vymyslet, co tam chceme a nejlépe dát nějaký návrh už na konkrétní herní prvek a firmu…
líbilo se nám třeba něco takového:
http://www.tomovyparky.cz/…toveho-dreva
ale firma nejspíš krachuje( dle recenzí)
takže něco v tomto stylu a ověřenou firmu…
Moc děkuji.
Ahoj,
tím, že je to na obecní hřiště, tak to asi bude muset mít nějaký certifikat? A nemusí na to být nějaké oficiální výběrové řízení?
Jinak my máme na hřištích obce vždy prolézačky od truhláře + plastové prolézačky pro nejmenší a tam je i nějaké logo - ale uuuf, nevím název.
Doma třeba máme také prolézačku od truhláře. Jednak mám radost, když mám výrobek od místního šikovného řemeslníka a jednak to vychází poměr cena a kvalita nejlépe ![]()
Přikládám fotku toho plastového hřiště - je užasné, vyhrají si tam děti, je malé, bezpečné. Jsem strašně ráda, že na každém hřišti tohle udělali = je tam tohle malé a pak nějaké větší prolézačky, takže si vyhrají prťata i velké děti
No a kvalita fotky, pardoooon - fotila jsem rodičovskou idylu ![]()
@123Soňa
Vážně krachuji? Mame tu pobliz taky hriste cele od nich a videla jsem ty prvky i v nějakých arealech kde meli detske hriste.
Maji hezke kousky a vypadaji kvalitně. Skoda ![]()
@Gituš tak jsem tam volala a prý jsou zahlceni zakázkami, takže nové nepřijímají, ale odkázali mě na jinou firmu, tak uvidíme…
@Anna85 nereagují na maily, smazali tel.čísla ze stránek, psali lidé na recenzích, že jim poslali peníze a zboží nikde a nikdo nekomunikuje ![]()
Ale vypadalo to fakt krásně, škoda
@chs.jasmin dík. roztomilé pro prťata ![]()
Rádi bychom ale něco ve stylu dřevo, lana a tak. A pro větší děti.
Chceme jednu pořádnou prolézačku. Také raději podpořím řemeslníka, ale na obci budou chtět určitě s certifikátem.
@123Soňa píše:
@chs.jasmin dík. roztomilé pro prťata
Rádi bychom ale něco ve stylu dřevo, lana a tak. A pro větší děti.
Chceme jednu pořádnou prolézačku. Také raději podpořím řemeslníka, ale na obci budou chtět určitě s certifikátem.
Chápu, já že mám prcky, tak jsem hrozně ráda za tohle plastové, mini ze kterého mužou i upadnout a najdu je pod prolezačkou v celku ![]()
@chs.jasmin Synovi je 12 měsíců, tak pro mě bude něco takového za chvilku taky super ![]()
Dceři je 4,5 roku a právě na hřišti nám chybí něco na prolézání a šplhání…
na googlu je spoustu firem, co delají na zakázku, mrkni, nekteré vypadají fakt dobre
@Káťa19 jojo, tam jsem samozřejmě koukala. Už vyjednáváme na obci, chtěli bychom něco takového nakonec
https://www.hriste-bonita.cz/…lancni-prvky