Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Klidně ti dám svolení se s nemá sejít a vydávat se za mě![]()
na me zvedave nebyly, ale ty prijdes o sedmy div sveta ![]()
@Klopotkova píše:
Neblázni, přece nejsi zoofil, takové vtipy nemám ráda.
Možná myslel mě. ![]()
Jednou jsme se přirovnávali ke psům. ![]()
Takže čivava. ![]()
@Sonarka píše:
Jee, to bude mit Madonna radostTakovej kompliment
No mam z vas radost
…ale zerty ted stranou…my uz jsme pred tvym barakem, tak sup sup, pojd nam otevrit
A ne ze se schovas pod postel
![]()
Hele máš dva objekty zájmu, bez si škádlit je
.
@Sonarka píše:
Jee, to bude mit Madonna radostTakovej kompliment
No mam z vas radost
…ale zerty ted stranou…my uz jsme pred tvym barakem, tak sup sup, pojd nam otevrit
![]()
Jj, jsem překvapená.
Vůbec jsem to nečekala. ![]()
@Sonarka píše:
No mame sraz s Madonnou a Klopcou pred Narodnim a pujdeme spolecne Lorremu ukazat sedmy div sveta![]()
Uz ty sve potlacovane touhy musi pustit ven
![]()
Tak si to užijte. ![]()
@Černá Madonna píše:
Možná myslel mě.
Jednou jsme se přirovnávali ke psům.
Takže čivava.
@Sonarka píše:![]()
Ano a ja jsem cau cau
A co byl vlastne Lorre..? Jo, uz vim, bulterier rikal, ten s tim protahlym cumakem
@Sonarka píše:to jsou veci vid
![]()
Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí
. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití ![]()
@Lorre píše:
Hele máš dva objekty zájmu, bez si škádlit je![]()
.
To nemohu, ti jsou ted se svyma drahyma polovickama, tak to vyslo na tebe
![]()
@Sonarka píše:
To nemohu, ti jsou ted se svyma drahyma polovickama, tak to vyslo na tebe![]()
![]()
Este tu máš uklízeče hajzlu Pírka ![]()
@Lorre píše:
Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití
Aby si se nedivil. Ono kolikrát hrozí větší nebezpečí od těch rafinovanějších, které svoje postupy nenapíšou, ale rovnou konají. ![]()
@marin píše:
Aby si se nedivil. Ono kolikrát hrozí větší nebezpečí od těch rafinovanějších, které svoje postupy nenapíšou, ale rovnou konají.
Tak nic no, Madonnu taky vylučuji. Ať pak poděkuje tobě
![]()
@Lorre píše:
Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití
Jee, to bude mit Madonna radost
Takovej kompliment
No mam z vas radost