Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
11.11.23 15:00
@Lorre píše:
Skubnete si :jazyk:. Z tohoto seznamu akceptuji možná jedine Madonnu.

Jee, to bude mit Madonna radost :P Takovej kompliment :lol: No mam z vas radost :kytka:…ale zerty ted stranou…my uz jsme pred tvym barakem, tak sup sup, pojd nam otevrit :P A ne ze se schovas pod postel :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4499
11.11.23 15:00
@Lorre píše:
Klidně ti dám svolení se s nemá sejít a vydávat se za mě :dance: :pankac:

na me zvedave nebyly, ale ty prijdes o sedmy div sveta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15978
11.11.23 15:02
@Klopotkova píše:
Neblázni, přece nejsi zoofil, takové vtipy nemám ráda.

Možná myslel mě. :nevim:
Jednou jsme se přirovnávali ke psům. :lol:
Takže čivava. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
11.11.23 15:03
@Sonarka píše:
Jee, to bude mit Madonna radost :P Takovej kompliment :lol: No mam z vas radost :kytka:…ale zerty ted stranou…my uz jsme pred tvym barakem, tak sup sup, pojd nam otevrit :P A ne ze se schovas pod postel :jazyk: :mrgreen:

Hele máš dva objekty zájmu, bez si škádlit je :mrgreen: :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15978
11.11.23 15:07
@Sonarka píše:
Jee, to bude mit Madonna radost :P Takovej kompliment :lol: No mam z vas radost :kytka:…ale zerty ted stranou…my uz jsme pred tvym barakem, tak sup sup, pojd nam otevrit :P A ne ze se schovas pod postel :jazyk: :mrgreen:

Jj, jsem překvapená.
Vůbec jsem to nečekala.  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.11.23 15:13
@Černá Madonna píše:
Jj, jsem překvapená.
Vůbec jsem to nečekala. :P
:mrgreen: to jsou veci vid :D :P
  • Citovat
  • Upravit
29610
11.11.23 15:13
@Sonarka píše:
No mame sraz s Madonnou a Klopcou pred Narodnim a pujdeme spolecne Lorremu ukazat sedmy div sveta :jazyk: :mrgreen: Uz ty sve potlacovane touhy musi pustit ven :nevim: :P

Tak si to užijte. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.11.23 15:21
@Černá Madonna píše:
Možná myslel mě. :nevim:
Jednou jsme se přirovnávali ke psům. :lol:
Takže čivava. :mrgreen:
:lol: :mrgreen: Ano a ja jsem cau cau :P A co byl vlastne Lorre..? Jo, uz vim, bulterier rikal, ten s tim protahlym cumakem :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15978
11.11.23 15:23
@Sonarka píše: :lol: :mrgreen: Ano a ja jsem cau cau :P A co byl vlastne Lorre..? Jo, uz vim, bulterier rikal, ten s tim protahlym cumakem :mrgreen:
:mrgreen:
Jo, to bylo přesně ono.
No a jak je v Praze? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
11.11.23 15:23
@Sonarka píše: :mrgreen: to jsou veci vid :D :P

Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí :D. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.11.23 15:24
@Lorre píše:
Hele máš dva objekty zájmu, bez si škádlit je :mrgreen: :jazyk:.

To nemohu, ti jsou ted se svyma drahyma polovickama, tak to vyslo na tebe :nevim: :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30701
11.11.23 15:25
@Sonarka píše:
To nemohu, ti jsou ted se svyma drahyma polovickama, tak to vyslo na tebe :nevim: :mrgreen: :jazyk:

Este tu máš uklízeče hajzlu Pírka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
11.11.23 15:29
@Lorre píše:
Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí :D. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití :mrgreen:

Aby si se nedivil. Ono kolikrát hrozí větší nebezpečí od těch rafinovanějších, které svoje postupy nenapíšou, ale rovnou konají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
11.11.23 15:29
@marin píše:
Aby si se nedivil. Ono kolikrát hrozí větší nebezpečí od těch rafinovanějších, které svoje postupy nenapíšou, ale rovnou konají. :mrgreen:

Tak nic no, Madonnu taky vylučuji. Ať pak poděkuje tobě :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15978
11.11.23 15:30
@Lorre píše:
Tak klopotak to je nějaký šílený schyzofrenicky úchyl, to horší být nemůže, ty si ty, to není třeba nějak rozvádět no a Madonna je z Vás zkrátka nejhodnější a tím padem hrozí s ní nejméně nebezpečí :D. I když psala tehdy o té kleci, no věřím, že ji přeperu a nesmím si nechat hodit nic do pití :mrgreen:
:mrgreen:
Neboj, tak zákeřná nejsem, abych ti musela házet něco do pití. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová