Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
11.11.23 19:57
@Omeprazol píše:
Teď mě napadá, že já s žádnou z holek na emimču chodit taky nemůžu, vyzradil jsme tu své triky :nevim:To pak není fér, vy mě znáte a já vás ne :nevim:

Tak to mám po ptákách :( :D

• Citovat
  • Upravit
Omeprazol
11.11.23 19:57
@marin píše:
V reálu budeš někdo jiný stejně jako Lorre. :lol:

Já se tu popisuju docela věrně, protože na srazu bych vypadal jak blb, kdybych se popsal jako blonďák a byl černej.

Jsem tmavovlasej, tmavě hnědé až černé vlasy, vousy to samé, bradka a knírek jako u diktátora. :nevim: (ne jako Hitler, spíš jako mladší Fidel Castro) :nevim: oči tmavě šedo-zeleno-modré a orlí nos jako římský císař ze starých soch :nevim: výška 184 cm a váha 82 momentálně :nevim: přes 30let. :nevim:

Penis pozná jen ta pravá, ten tu nepotřebuji popisovat, už o něm víte dost :nevim:

A co se osobnosti týče, jsem vtipnej stejně jako tady :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29632
11.11.23 20:01
@Omeprazol píše:
Já se tu popisuju docela věrně, protože na srazu bych vypadal jak blb, kdybych se popsal jako blonďák a byl černej.

Jsem tmavovlasej, tmavě hnědé až černé vlasy, vousy to samé, bradka a knírek jako u diktátora. :nevim: (ne jako Hitler, spíš jako mladší Fidel Castro) :nevim: oči tmavě šedo-zeleno-modré a orlí nos jako římský císař ze starých soch :nevim: výška 184 cm a váha 82 momentálně :nevim: přes 30let. :nevim:

Penis pozná jen ta pravá, ten tu nepotřebuji popisovat, už o něm víte dost :nevim:

A co se osobnosti týče, jsem vtipnej stejně jako tady :nevim:

A momentálně zadaný nebo ne, když přemýšlíš o bývalých? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.11.23 20:03
@Omeprazol píše:

A co se osobnosti týče, jsem vtipnej stejně jako tady :nevim:

Tak to zní dobře…to by i My Melody mohlo obměkčit :nevim: :mrgreen: Ta je na vysoké a tmavovlasé :P

• Citovat
  • Upravit
Omeprazol
@marin píše:
A momentálně zadaný nebo ne, když přemýšlíš o bývalých? :nevim:

No jelikož jsem zas tady, tak nic vážného. Kdyby to tak bylo, píšu sem ještě méně než teď a že píšu méně než dřív :nevim:

Mam totiž těch webů víc a ještě musim třeba pracovat a spát a tak :nevim: taky kalit :nevim:

Jenže mam po covidu právě :,(

Jinak já jsem každou chvíli zadaný a nezadaný :roll: mam s ženskýma problémy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Omeprazol
@Sonarka píše:
Tak to zní dobře…to by i My Melody mohlo obměkčit :nevim: :mrgreen: Ta je na vysoké a tmavovlasé :P

Ovšem nejsem černoch ani arabáč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.11.23 20:04
@marin píše:
A momentálně zadaný nebo ne, když přemýšlíš o bývalých? :nevim:

Nelez mi do zelí :cert: Ty si nech Lorreho :jazyk: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
29632
@Omeprazol píše:
No jelikož jsem zas tady, tak nic vážného. Kdyby to tak bylo, píšu sem ještě méně než teď a že píšu méně než dřív :nevim:

Mam totiž těch webů víc a ještě musim třeba pracovat a spát a tak :nevim: taky kalit :nevim:

Jenže mam po covidu právě :,(

Jinak já jsem každou chvíli zadaný a nezadaný :roll: mam s ženskýma problémy :nevim:

Tak to je potřeba na sobě zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omeprazol

Navíc jsem xenofob a rasista a toxicky maskulinní šovinista :,(

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.11.23 20:05
@Omeprazol píše:
Ovšem nejsem černoch ani arabáč :nevim:

Tak na to pak stačí trochu samoopalováku :P :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
@Omeprazol píše:
Mimochodem bych se chtěl poprvé a naposledy zastat Lorreho, podle mě - mě nahlašuje Cizinka či Melody či obě. :nevim:

Ja tě nahlásila několikrát, teď tě prostě přeskakuji a nečtu, než ale zjistím po 2 příspěvcích ze jsi to zase ty v novém kabátě, psychicky narušení jedinec. Normální člověk by neměl každý druhý týden nový Nick

Příspěvek upraven 11.11.23 v 20:06

• Citovat
  • Upravit
Omeprazol

Asi nejsem hodnej člověk :,( ale zato mam rád logiku. Pravda je krutá jako příroda sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29632
11.11.23 20:06
@Sonarka píše:
Nelez mi do zelí :cert: Ty si nech Lorreho :jazyk: :mrgreen: :P
:mrgreen: :jazyk: :mrgreen: Tak pardon. Potřebovala jsem jen zjistit info pro případné zájemkyně, kdyby to náhodou četly. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omeprazol
11.11.23 20:06
@Cizinka 999 píše:
Ja tě nahlásila několikrát, teď tě prostě přeskakuji a nečtu, než alf zjistím po 2 příspěvcích v novém kabátě že jsi to zase ty, psychicky narušení jedinec. Normální člověk by neměl každý druhý týden nový Nick

Když mě nahlašuješ, tak co mam dělat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
11.11.23 20:07
@Omeprazol píše:
Když mě nahlašuješ, tak co mam dělat? :nevim:

Kde je tvá logika, umíš číst? Já tě nahradila naposledy před pár měsícema

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...