Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše:
To už bych se nad sebou zamyslela, zda to na emiminu neprozivam více než je záhodno.
Asi ano
![]()
@Sonarka píše:
Ale ja s tebou nechtela nic mit![]()
To, ze jsi nechtel zadanou, umim pochopit… Jen jsem myslela, asi zrejme naivne, ze se muzeme normalne dal bavit, vsak o nic neslo ne
Ne ja uz fakt nevim jak ti to vysvetlit, ty vsechno vzdy uplne prekroutis.
Ale on Tě tajně chtěl, jenom to nepřizná. Ale musela by ses stát poslušnou a nezlobit, víš v čem…)) Možná doufal a snil, že Tě změní.
@jenom_chlap píše:
Ale on Tě tajně chtěl, jenom to nepřizná. Ale musela by ses stát poslušnou a nezlobit, víš v čem…)) Možná doufal a snil, že Tě změní.
Ale tak to ja vim…vsak to bylo znak pokazde, kdyz jsem zminila sveho milence, jak vyletel, jak cert
Ale ja prece neopustim sveho letiteho milence kvuli nekomu, koho jsem ani nevidela…
Pak by jsme si nepadli do oka a ja bych nemela ani jeho, ani milence
![]()
@Sonarka píše:
Ale tak to ja vim…vsak to bylo znak pokazde, kdyz jsem zminila sveho milence, jak vyletel, jak certAle ja prece neopustim sveho letiteho milence kvuli nekomu, koho jsem ani nevidela…
![]()
Pak by jsme si nepadli do oka a ja bych nemela ani jeho, ani milence
![]()
![]()
Myslím, že pro tebe nebude problém, najít si milence. A nemusíš čekat dva měsíce, než se uvidíte.
@jenom_chlap píše:
Myslím, že pro tebe nebude problém, najít si milence. A nemusíš čekat dva měsíce, než se uvidíte.
Tak ja mam ted novy objev z prace, tak uvidime, jak se to vyvrbi…
Ja prave problem mam, pac mi to jiskri jen zridka…
@Sonarka píše:
Tak ja mam ted novy objev z prace, tak uvidime, jak se to vyvrbi…Ja prave problem mam, pac mi to jiskri jen zridka…
Jo, něco jsem tu teď četl, jinak jsem tu půl roku nechodil pravidelně, jenom občas nakouknul. Takže přehled nemám, jak je to s Helmutem.)
@jenom_chlap píše:
Kdybych ji chtěl, tak sem tomu mohl dát už dávno šanci ![]()
@jenom_chlap píše:
Jo, něco jsem tu teď četl, jinak jsem tu půl roku nechodil pravidelně, jenom občas nakouknul. Takže přehled nemám, jak je to s Helmutem.)
Tak Helmut porad trva taky…ale to vidani je bida no…
A po dlouhe dobe me zaujal nekdo z blizkeho okoli…takze budu doufat, ze konecne ![]()
@Lorre píše:@Sonorka
Kdybych ji chtěl, tak sem tomu mohl dát už dávno šanci
@Lorre píše:
Kdybych ji chtěl, tak sem tomu mohl dát už dávno šanci
Tak občas, je dobré si přiznat pravdu.
Víš jak, ženy nejvíce nesnáší lháře, stačilo začít u toho nicku.
Prostě napsat, měl jsem psychické problémy tak jsem pohřbil Detsu a chtěl začít znova. Každá by to pochopila a jelo by se v pohodě dál, než nějaké mlžení a lhaní. Chlap musí umět uznat chybu, omluvit se a jít dál. A Sonarka tě přitahovala, jen si to přiznej.
Příspěvek upraven 14.11.23 v 23:53
@Klopotkova píše: @Sonorka
Ja jsem Sonarka
Ja vim, cetla jsem…ale tak ja vim, proc nechtel, to mi rikal hned od zacatku, ze mam milence a nebude se delit a chapu…neresim… ja to mam jinak nez on, jdu do vseho po hlave a pak se uvidi, co z toho bude, lepsi nez porad vahat a hledat duvody, proc ne a preslapovat 10 let na miste bez vysledku. Aspon to mam takove pestre ![]()
@Sonarka píše:
Tak Helmut porad trva taky…ale to vidani je bida no…A po dlouhe dobe me zaujal nekdo z blizkeho okoli…takze budu doufat, ze konecne
Tak rada už byla před půl rokem, že si máš najít někoho tady. Ona ti to radila i hlava, vnitřně Ti něco našeptávalo, že to takto nepůjde dále, ale srdce nechtělo pustit Helmuta.))
@Sonarka píše:
Ja jsem Sonarka![]()
Ja vim, cetla jsem…ale tak ja vim, proc nechtel, to mi rikal hned od zacatku, ze mam milence a nebude se delit a chapu…neresim… ja to mam jinak nez on, jdu do vseho po hlave a pak se uvidi, co z toho bude, lepsi nez porad vahat a hledat duvody, proc ne a preslapovat 10 let na miste bez vysledku. Aspon to mam takove pestre
A kdy z toho sakra vyrosteš. ![]()
@jenom_chlap píše:
Tak rada už byla před půl rokem, že si máš najít někoho tady. Ona ti to radila i hlava, vnitřně Ti něco našeptávalo, že to takto nepůjde dále, ale srdce nechtělo pustit Helmuta.))
No spis nebyl nikdo vhodny v okoli, kdo by to prolomil…respektive ten novy objev tam byl uz 6 let
Jen jsme se asi oba nejak prehlizeli…a pak jsem jednou zachytila jeho signal a opakovalo se to a postupne se mi to zacalo libit…ale vubec bych to od nej necekala, ani u sebe…jako vzdy ![]()
Ty už jsi zacal hodně dávno