Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Nechapu, proc odchazi a zase se vraci lide, co jdou celkem snadno poznat, uz dle prvniho prispevkuNechapu ten vyznam
![]()
Ale proti gustu…
Tak třeba u Pírka je to jasné, když ho v kuse vyrážejí. ![]()
@sirikit píše:
Já třeba viděla na YT Tvoji přednášku, a taky jsem v té uzavřence nikdy nebyla.
Inkognito na internetu je iluze, pokud tu jsi dýl.
Jdeš sem buď s tím, že s touhle skutečností počítáš a je Ti to jedno, nebo si důsledně hlídáš info o sobě i bližních, což je jednak votravné a mimo to tím perly Tvého ducha značně utrpí. Se povznes, ne?
Popravdě, je zvláštní, že člověk s tak dlouhou historií na epipi, si nedokáže domyslet tyhle důsledky. A pak se vzteká kvůli jedné fotce a ono toho bylo asi jeste víc, koukám ![]()
@Černá Madonna píše:
Já jsem z toho celého pochopila to, že jsi tu zřejmě časem ztratil na oblíbenosti.
A teď je většině velikou záhadou, že máš své sympatie u Marin a u mě.
Takže, aby si tu ukázal nenadálý zájem o sebe, tak se vlastně vydáváš za tři nicky = tři osoby.
Tzn., že si nařčen z toho, že si píšeš sám se sebou.
Tak taková úvaha mi přijde už opravdu hodně paranoidní.
Vydávat se za ženy, které mají každá svůj život.
No, to už je hodně bujná a nezdravá fantazie.
A Pírko tu přitom ze sebe dělá tak velkého inteligenta a takové hlouposti, uvěří.
No, to je snad neskutečné, co někdo může vymyslet.
@sirikit píše:
Já třeba viděla na YT Tvoji přednášku, a taky jsem v té uzavřence nikdy nebyla.
Inkognito na internetu je iluze, pokud tu jsi dýl.
Jdeš sem buď s tím, že s touhle skutečností počítáš a je Ti to jedno, nebo si důsledně hlídáš info o sobě i bližních, což je jednak votravné a mimo to tím perly Tvého ducha značně utrpí. Se povznes, ne?
Jak jsem psal výše, už mě to moc nebaví. I to guilty pleasuer se časem přejí, někdo přestane sledovat tu Výměnu manželek, páč je to furt na jedno brdo, já mám místo Výměny manželek tohle a už mi to přijde taky na jedno brdo. Takže asi nastal čas najít si jinou zábavu.
@Mango_Lassi píše:
Popravdě, je zvláštní, že člověk s tak dlouhou historií na epipi, si nedokáže domyslet tyhle důsledky. A pak se vzteká kvůli jedné fotce a ono toho bylo asi jeste víc, koukám
ProsímTě, v týhle zemi každej každýho zná maximálně přes tři lidi.
Když mě tady na fóru identifikuje jedinej člověk a jsem natolik zajímavá, aby měl potřebu se o mně s kýmkoli bavit, při troše snahy si o mně dohledá v podstatě cokoli.
Což třeba mě netankuje ani trochu, obzvlášť, co jsem rozvedená. ![]()
Pracovně mi v podstatě pomáhá, že jsem minimálně v krajském měřítku známá persóna, a můj bohatý seznam kontaktů, na které se můžu kdykoli obrátit, je mým rodinným stříbrem. ![]()
Pokud se tomuhle chce šlověk vyhnout, nemá se chodit vykecávat ani do místního konzumu, natož do veřejných diskusí.
@sirikit píše:
Když mě tady na fóru identifikuje jedinej člověk a jsem natolik zajímavá, aby měl potřebu se o mně s kýmkoli bavit, při troše snahy si o mně dohledá v podstatě cokoli.
Což třeba mě netankuje ani trochu, obzvlášť, co jsem rozvedená.
Pracovně mi v podstatě pomáhá, že jsem minimálně v krajském měřítku známá persóna, a můj bohatý seznam kontaktů, na které se můžu kdykoli obrátit, je mým rodinným stříbrem.
Pokud se tomuhle chce šlověk vyhnout, nemá se chodit vykecávat ani do místního konzumu, natož do veřejných diskusí.
Jsi rozvedená, to je možná ta podstata, veřejně se k tomu hlásíš.
Jestli tam nebude spíše střet zájmů - kutil je přece zadaný, nebo už není- o tom takticky mlčí ![]()
Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:35
@sirikit píše:
Což třeba mě netankuje ani trochu, obzvlášť, co jsem rozvedená.
Pracovně mi v podstatě pomáhá, že jsem minimálně v krajském měřítku známá persóna, a můj bohatý seznam kontaktů, na které se můžu kdykoli obrátit, je mým rodinným stříbrem.
Presne tak…taky nechapu tu hysterii kolem toho…
Zvlast dnes, kdy ma kazdy Facebook a verejne pomalu vse ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jsi rozvedená, to je možná ta podstata, veřejně se k tomu hlásíš.
Jestli tam nebude spíše střet zájmů - kutil je přece zadaný, nebo už ne - o tom takticky mlčí
Kutil vzdy takticky o svem stavu mlcel, ci mlzil ![]()
@Sonarka píše:
Kutil vzdy takticky o svem stavu mlcel, ci mlzil
Vidím tam dynamiku, myslím, že ještě tak před rokem přítelkyni zmiňoval ![]()
@sirikit píše:
Tak třeba u Pírka je to jasné, když ho v kuse vyrážejí.
Jj Pirko je chudak utlacovan a diskriminovan… ale uderem pulnoci se nam vrati
![]()
@Mango_Lassi píše:
Vidím tam dynamiku, myslím, že ještě tak před rokem přítelkyni zmiňoval
Ja bych rekla, ze nedavno neco zminoval, ze se mu vyplatilo randit a konecne se zadarilo…to je asi mesic zpet
Ale pak uz o ni zase nemluvil ![]()
@Kutil Tom píše:
Jak jsem psal výše, už mě to moc nebaví. I to guilty pleasuer se časem přejí, někdo přestane sledovat tu Výměnu manželek, páč je to furt na jedno brdo, já mám místo Výměny manželek tohle a už mi to přijde taky na jedno brdo. Takže asi nastal čas najít si jinou zábavu.
Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji
, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš. ![]()
Osobně jsem v dřevních dobách svého působení zde měla vedle Sirikit ještě Ejafjatlá spešl pro vztahy, ale obhospodařovat dva profily je fakt votrava.
Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Zbytečné životní komplikace kvůli volnočasové prokrastinační aktivitě.
Nevidím důvod rušit si nick a po vycukání si zakládat nový v naději, že mě určitě nikdo nepozná - a pak řešit ty dohady "jsi Lucenka, nejsem Lucenka, jsi Detsa, nejsem Detsa a nejsem a nejsem a nejsem!
)
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne? ![]()
A až se mi zase zachce, plynule navážu, případně se nevrátím už nikdy.
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu. ![]()
Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:45
@Sonarka píše:
Jj Pirko je chudak utlacovan a diskriminovan… ale uderem pulnoci se nam vrati![]()
Ano, ta omezující padesátka.
![]()
Bych Vám mohla vyprávět.
![]()
@sirikit píše:
Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš.
Osobně jsem v dřevních dobách svého působení zde měla vedle Sirikit ještě Ejafjatlá spešl pro vztahy, ale obhospodařovat dva profily je fakt votrava.
Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Nevidím důvod rušit si nick a po vycukání si zakládat nový v naději, že mě určitě nikdo nepozná - a pak řešit ty dohady "jsi Lucenka, nejsem Lucenka, jsi Detsa, nejsem Detsa a nejsem a nejsem a nejsem!![]()
![]()
)
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě zrovna eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne?
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu.
Ano, zase souhlas
Tyhle „ublizene“ odchody taky nechapu…
To je jak kdyz se urazena milenka na protest a na truc, rozejde se svym milencem a pak se nenapadne pripomina, az se jakoze na zadost a prosby sveho mileho, teda vrati no
Pritom vedela, ze se vrati, uz od zacatku ![]()
Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:48
@sirikit píše:
Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš.
![]()
Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:45Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Nevidím důvod rušit si nick a po vycukání si zakládat nový v naději, že mě určitě nikdo nepozná - a pak řešit ty dohady "jsi Lucenka, nejsem Lucenka, jsi Detsa, nejsem Detsa a nejsem a nejsem a nejsem!![]()
![]()
)
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne?
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu.
Se smyslem te reinkarnace souhlasim. Ja ten puvodni nick rusila z vaznych duvodu. Jinak bych ho urcite mela dodnes ![]()