Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75753
13.11.23 21:15
@Sonarka píše:
Nechapu, proc odchazi a zase se vraci lide, co jdou celkem snadno poznat, uz dle prvniho prispevku :D Nechapu ten vyznam :nevim: :think: Ale proti gustu…

Tak třeba u Pírka je to jasné, když ho v kuse vyrážejí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.11.23 21:17
:think:
@sirikit píše:
Já třeba viděla na YT Tvoji přednášku, a taky jsem v té uzavřence nikdy nebyla.
Inkognito na internetu je iluze, pokud tu jsi dýl.
Jdeš sem buď s tím, že s touhle skutečností počítáš a je Ti to jedno, nebo si důsledně hlídáš info o sobě i bližních, což je jednak votravné a mimo to tím perly Tvého ducha značně utrpí. Se povznes, ne? :andel:

Popravdě, je zvláštní, že člověk s tak dlouhou historií na epipi, si nedokáže domyslet tyhle důsledky. A pak se vzteká kvůli jedné fotce a ono toho bylo asi jeste víc, koukám :think:

• Citovat
  • Upravit
30777
13.11.23 21:18
@Černá Madonna píše:
Já jsem z toho celého pochopila to, že jsi tu zřejmě časem ztratil na oblíbenosti.
A teď je většině velikou záhadou, že máš své sympatie u Marin a u mě. :think:
Takže, aby si tu ukázal nenadálý zájem o sebe, tak se vlastně vydáváš za tři nicky = tři osoby.
Tzn., že si nařčen z toho, že si píšeš sám se sebou.
Tak taková úvaha mi přijde už opravdu hodně paranoidní. 8o
Vydávat se za ženy, které mají každá svůj život.
No, to už je hodně bujná a nezdravá fantazie. :think:
A Pírko tu přitom ze sebe dělá tak velkého inteligenta a takové hlouposti, uvěří. 8o
No, to je snad neskutečné, co někdo může vymyslet. :?
:D, ale ne nereálné. Jedna uživatelka tu nedávno fakt měla dva nicky a psala si s nema navzájem v jedné diskuzi :lol:. Jak se jen jmenovala, písečná bouře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
13.11.23 21:21
@sirikit píše:
Já třeba viděla na YT Tvoji přednášku, a taky jsem v té uzavřence nikdy nebyla.
Inkognito na internetu je iluze, pokud tu jsi dýl.
Jdeš sem buď s tím, že s touhle skutečností počítáš a je Ti to jedno, nebo si důsledně hlídáš info o sobě i bližních, což je jednak votravné a mimo to tím perly Tvého ducha značně utrpí. Se povznes, ne? :andel:

Jak jsem psal výše, už mě to moc nebaví. I to guilty pleasuer se časem přejí, někdo přestane sledovat tu Výměnu manželek, páč je to furt na jedno brdo, já mám místo Výměny manželek tohle a už mi to přijde taky na jedno brdo. Takže asi nastal čas najít si jinou zábavu.

• Citovat
  • Upravit
75753
13.11.23 21:29
@Mango_Lassi píše: :think:
Popravdě, je zvláštní, že člověk s tak dlouhou historií na epipi, si nedokáže domyslet tyhle důsledky. A pak se vzteká kvůli jedné fotce a ono toho bylo asi jeste víc, koukám :think:

ProsímTě, v týhle zemi každej každýho zná maximálně přes tři lidi.
Když mě tady na fóru identifikuje jedinej člověk a jsem natolik zajímavá, aby měl potřebu se o mně s kýmkoli bavit, při troše snahy si o mně dohledá v podstatě cokoli.
Což třeba mě netankuje ani trochu, obzvlášť, co jsem rozvedená. 8)
Pracovně mi v podstatě pomáhá, že jsem minimálně v krajském měřítku známá persóna, a můj bohatý seznam kontaktů, na které se můžu kdykoli obrátit, je mým rodinným stříbrem. :srdce:
Pokud se tomuhle chce šlověk vyhnout, nemá se chodit vykecávat ani do místního konzumu, natož do veřejných diskusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.11.23 21:34
@sirikit píše:
Když mě tady na fóru identifikuje jedinej člověk a jsem natolik zajímavá, aby měl potřebu se o mně s kýmkoli bavit, při troše snahy si o mně dohledá v podstatě cokoli.
Pracovně mi v podstatě pomáhá, že jsem minimálně v krajském měřítku známá persóna, a můj bohatý seznam kontaktů, na které se můžu kdykoli obrátit, je mým rodinným stříbrem. :srdce:
Pokud se tomuhle chce šlověk vyhnout, nemá se chodit vykecávat ani do místního konzumu, natož do veřejných diskusí.

Jsi rozvedená, to je možná ta podstata, veřejně se k tomu hlásíš.
Jestli tam nebude spíše střet zájmů - kutil je přece zadaný, nebo už není- o tom takticky mlčí :-)

Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:35

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 21:34
@sirikit píše:

Presne tak…taky nechapu tu hysterii kolem toho… :nevim: :think: Zvlast dnes, kdy ma kazdy Facebook a verejne pomalu vse :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 21:35
@Mango_Lassi píše:
Jsi rozvedená, to je možná ta podstata, veřejně se k tomu hlásíš.
Jestli tam nebude spíše střet zájmů - kutil je přece zadaný, nebo už ne - o tom takticky mlčí :-)

Kutil vzdy takticky o svem stavu mlcel, ci mlzil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.11.23 21:36
@Sonarka píše:
Kutil vzdy takticky o svem stavu mlcel, ci mlzil :mrgreen:

Vidím tam dynamiku, myslím, že ještě tak před rokem přítelkyni zmiňoval :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 21:37
@sirikit píše:
Tak třeba u Pírka je to jasné, když ho v kuse vyrážejí. :mrgreen:

Jj Pirko je chudak utlacovan a diskriminovan… ale uderem pulnoci se nam vrati :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 21:39
@Mango_Lassi píše:
Vidím tam dynamiku, myslím, že ještě tak před rokem přítelkyni zmiňoval :D

Ja bych rekla, ze nedavno neco zminoval, ze se mu vyplatilo randit a konecne se zadarilo…to je asi mesic zpet :think: Ale pak uz o ni zase nemluvil :lol:

• Citovat
  • Upravit
75753
13.11.23 21:42
@Kutil Tom píše:
Jak jsem psal výše, už mě to moc nebaví. I to guilty pleasuer se časem přejí, někdo přestane sledovat tu Výměnu manželek, páč je to furt na jedno brdo, já mám místo Výměny manželek tohle a už mi to přijde taky na jedno brdo. Takže asi nastal čas najít si jinou zábavu.

Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji :andel:, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš. 8)

Osobně jsem v dřevních dobách svého působení zde měla vedle Sirikit ještě Ejafjatlá spešl pro vztahy, ale obhospodařovat dva profily je fakt votrava. :? Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Zbytečné životní komplikace kvůli volnočasové prokrastinační aktivitě.
Nevidím důvod rušit si nick a po vycukání si zakládat nový v naději, že mě určitě nikdo nepozná - a pak řešit ty dohady "jsi Lucenka, nejsem Lucenka, jsi Detsa, nejsem Detsa a nejsem a nejsem a nejsem! :pocitac: :pocitac: :pocitac: )
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne? :nevim:
A až se mi zase zachce, plynule navážu, případně se nevrátím už nikdy.
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu. :think:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
13.11.23 21:43
@Sonarka píše:
Jj Pirko je chudak utlacovan a diskriminovan… ale uderem pulnoci se nam vrati :mrgreen: :P

Ano, ta omezující padesátka. :zed: :zed:
Bych Vám mohla vyprávět. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.23 21:48
@sirikit píše:
Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji :andel:, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš. 8)Osobně jsem v dřevních dobách svého působení zde měla vedle Sirikit ještě Ejafjatlá spešl pro vztahy, ale obhospodařovat dva profily je fakt votrava. :? Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Nevidím důvod rušit si nick a po vycukání si zakládat nový v naději, že mě určitě nikdo nepozná - a pak řešit ty dohady "jsi Lucenka, nejsem Lucenka, jsi Detsa, nejsem Detsa a nejsem a nejsem a nejsem! :pocitac: :pocitac: :pocitac: )
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě zrovna eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne? :nevim:
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu. :think:

Ano, zase souhlas :D Tyhle „ublizene“ odchody taky nechapu… :think: To je jak kdyz se urazena milenka na protest a na truc, rozejde se svym milencem a pak se nenapadne pripomina, az se jakoze na zadost a prosby sveho mileho, teda vrati no :mrgreen: Pritom vedela, ze se vrati, uz od zacatku :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:48

• Citovat
  • Upravit
22566
13.11.23 21:48
@sirikit píše:
Zlatooo…
vedle Kalamity John říkává ve vulgárním anglickém originále, volně slušně parafrázuji :andel:, když chceš opustit společnost, nemusíš otvírat ústa. Prostě jdeš. 8)

Osobně jsem v dřevních dobách svého působení zde měla vedle Sirikit ještě Ejafjatlá spešl pro vztahy, ale obhospodařovat dva profily je fakt votrava. :? Člověk musí hlídat překlikávání, pak se někde upíše, samozřejmě v ten moment si toho někdo všimne a hlásí, a pokud má člověk jen trochu charakteristický projev, beztak je odhalen pod jakýmkoli dalším nickem.
Když sem zrovna nechci chodit, páč jsem na dovče, honí mě deadline v práci, nebo mám období, kdy mě eMimino neba, jednoduše nic neruším a na dobu neurčitou sem chodit přestanu, ne? :nevim:
Tahle gesta kolem reinkarnací na mou duši nechápu. :think:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 21:45

Se smyslem te reinkarnace souhlasim. Ja ten puvodni nick rusila z vaznych duvodu. Jinak bych ho urcite mela dodnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová