Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
13.11.23 19:17
@Sonarka píše:
Tak mne prisel zprvu fajn… :D Pak ale zacal bejt takovej, jak to rict, nekdy jedovatej, vysmival se, coz ja uplne nesnasim a povysoval se… :nevim: :roll: Ja mu davala vicero sanci, ale vzdycky to stejne zase pohnojil…pritom ja ho chtela brat alespon jako kamarada, ale on mi porad predhazoval meho milence… :think:

No tohle dělá Pírko taky ale v daleko horším provedením. To ty nevnimas? Jen protože si myslíš že má humor,? Kde??? Vždyť je to největší loser tady

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 19:26
@Cizinka 999 píše:
No tohle dělá Pírko taky ale v daleko horším provedením. To ty nevnimas? Jen protože si myslíš že má humor,? Kde??? Vždyť je to největší loser tady

Tak Pirko je Pirko… :D Co na srdci, to na jazyku a obcas to prepali, zmyli se a zacili na nevinneho…nevnimam u nej ale zakernost, je neskodnej a proste jen uprimnej a svuj, pusobi spis, ze mu nekdo v minulosti dost ublizil…a sama vidis, ze kdyz se na nem jde po dobrem, tak se taky chova v pohode…ale takove to skryte zlo, je vzdycky horsi a zakernejsi…to co se tvari jako neskodna ovecka, muze byt ve skutecnosti prevleceny vlk :jazyk:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 19:28

• Citovat
  • Upravit
29632
13.11.23 19:27
@Lorre píše:
To nebyla úplně moje pointa :mrgreen:… To je jedno

Pointu jsem pochopila. :lol: to bylo jen takové zamyšlení, že fotky já třeba neposílám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.11.23 19:28
@Cizinka 999 píše:
No tohle dělá Pírko taky ale v daleko horším provedením. To ty nevnimas? Jen protože si myslíš že má humor,? Kde??? Vždyť je to největší loser tady

Jsi nějaká náročná :mrgreen: já nesnáším 99% emimina, vlastně tu jen čekám na Ontarku, zbytek většinou přeskočím :)

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.11.23 19:30
@Sonarka píše:
Tak Pirko je Pirko… :D Co na srdci, to na jazyku a obcas to prepali, zmyli se a zacili na nevinneho…nevnimam u nej ale zakernost, je neskodnej a proste jen uprimnej a svuj, pusobi spis, ze mu nekdo v minulosti dost ublizil…a sama vidis, ze kdyz se na nem jde po dobrem, tak se taky chova v pohode…ale takove to skryte zlo, je vzdycky horsi a zakernejsi…to co se tvari jako neskodna ovecka, muze byt ve skutecnosti prevleceny vlk :jazyk:Příspěvek upraven 13.11.23 v 19:28

Asi si nečetla jiné diskuze, kde přispíval. Pro mne je to opravdu odpad. Zlatý Lorre, někdy blbne, mlzi( se mu nedivím), ale Pírko je prostě psychopat

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 19:31
@Mango_Lassi píše:
Jsi nějaká náročná :mrgreen: já nesnáším 99% emimina, vlastně tu jen čekám na Ontarku, zbytek většinou přeskočím :)

Presne, ja mam taky kolikrat chut to tady vyhladit :nevim: :mrgreen: Clovek to tu nesmi brat tak vazne…

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.11.23 19:32
@Mango_Lassi píše:
Jsi nějaká náročná :mrgreen: já nesnáším 99% emimina, vlastně tu jen čekám na Ontarku, zbytek většinou přeskočím :)

No já tady se podívala po dvou dnech a zase mizím. Jo asi jsem náročná, ale já si i na netu ráda pobavíme s normálními lidmi a ne s případy pro pana chocholouska.
Tebe čtu ráda, vetsinou :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
13.11.23 19:33
@Mango_Lassi píše:
A pak si založíš co? Rajčatový Guru?

Nezaložím si nic. Přesně kvůli takovým podlým, hnusným, zákeřným paznehtům, jako jsi ty, co sem chodí akorát slídit, vytahovat osobní informace a cíleně ubližovat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.11.23 19:33
@Sonarka píše:
Presne, ja mam taky kolikrat chut to tady vyhladit :nevim: :mrgreen: Clovek to tu nesmi brat tak vazne…

Nevím, asi jsem z takového „humoru“ už vyrostla.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.11.23 19:34
@Kutil Tom píše:
Nezaložím si nic. Přesně kvůli takovým podlým, hnusným, zákeřným paznehtům, jako jsi ty, co sem chodí akorát slídit, vytahovat osobní informace a cíleně ubližovat :poblion:

Zkus přidat blici smajlíky :*

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.11.23 19:35
@Kutil Tom píše:
Nezaložím si nic. Přesně kvůli takovým podlým, hnusným, zákeřným paznehtům, jako jsi ty, co sem chodí akorát slídit, vytahovat osobní informace a cíleně ubližovat :poblion:

Hele než zmizís, máš to tedy za pár, kdy přiletis? Já myslela, že v prosinci CR dám, ale musím pečovat o manžela, jde na operaci

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.11.23 19:36
@Cizinka 999 píše:
Nevím, asi jsem z takového „humoru“ už vyrostla.

Tak my jsme v kontaktu pres zpravy a takhle mimo sklo, on je uplne jiny…fakt normalni a v pohode..co pise kde jinde, samozrejme nevim, nesleduju ho vsude a ani nemam v planu si ho vzit…chovam se k lidem, jak se chovaji ke mne, to je cele.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
13.11.23 19:38
@Cizinka 999 píše:
Hele než zmizís, máš to tedy za pár, kdy přiletis? Já myslela, že v prosinci CR dám, ale musím pečovat o manžela, jde na operaci

Do Švajcu možná v létě s dětma, ale to už tady dávno nebudu :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.11.23 19:41

@Kutil Tom ty bez externího estrogenu nevydržíš ani dne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
13.11.23 19:43
@Kutil Tom píše:
Do Švajcu možná v létě s dětma, ale to už tady dávno nebudu :andel: